pouzivanie cheatov
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
pouzivanie cheatov
tak co pochvalte sa .pouzivatec heaty casto alebo nie?ň
ja osobne len ked si neviem dat s niecim rady.alebo editujem config v hre.
vyjadrite sa prosim.
ja osobne len ked si neviem dat s niecim rady.alebo editujem config v hre.
vyjadrite sa prosim.
-
blazer
Professional
Ja som dost proti cheatom, ale tak ked som sa maximalne nudil v GTAckach nacheatoval som si vrtulnik zbrane a spravil som si tretiu svetovu
Ja len Cheats for fun, lebo pamatam ze som hral hru El Matador a nevedel som nieco prejst tak som si dal tusim nesmrtelnost a potom som v kazdej tazsej pasazi musel cheatovat, neviem preco, proste mi to nedalo 
Ked som bol mensi, tak som si nimi pomahal, potom asi v roku 2000 som si povedal, ze uz stacilo, hru predsa spravili na hranie a tak sa pri nej treba bavit. Dovtedy sa mi velakrat stalo, ze som si hru nainstaloval, chvilu hral, potom to bolo tazsie, nacheatoval som ju, presiel par levelov a hry sa zbavil, teraz uz vacsinu hier dokoncim, potom mam z nej omnoho lepsi pocit.
Ale cheaty v single playeri tolerujem, ked niekto chce prist o zazitok, tak mu branit nemozem, ale v multi playeri som zasadne proti, to by som daval dozivotne bany.
Ale cheaty v single playeri tolerujem, ked niekto chce prist o zazitok, tak mu branit nemozem, ale v multi playeri som zasadne proti, to by som daval dozivotne bany.
-
kukiak
Addict
za cheaty v MP by som nedaval dozivote bany ale financne tresty
. v SP som semtam cheatovaj aj ja.. "leavemealone"..
iddqg,idkfa (doom)
zaujimave ked som minule zapol AOE2.. pametal som si vsetky cheaty z detstva.. aj tie najkomplikovanejsie
napr "how do you turn this on" alebo "please steakes jimmis" 
zaujimave ked som minule zapol AOE2.. pametal som si vsetky cheaty z detstva.. aj tie najkomplikovanejsie
-
Šu-Do
Redeemer
SP hry.. FPS... nikdy, strategie.. davnejsie hej.. si pamätam u C&C red alert 1 cheat na peniaze.. ale to bolo na PS... potom rollecoaster... simsovia a taketo hry
ale ako bolo pisane.. hra po kratkom case potom omrzi.. bez cheatom som hral dlho simsov.. aby som nahrabal nejake prachy... potom som mal cheat a uz nuda..
.. ale ted posledne roky nie.. ovsem co som hral naposledy davnejsie GTA tak tam hej.. ale po prejdeni... nie ako spoluziak DPC.. ani ece nespusti hru a uz hlada cheaty kkt...
a MP... neeee-ee.. nikdy.. ani som nemal chut s tym zacat...
ale ako bolo pisane.. hra po kratkom case potom omrzi.. bez cheatom som hral dlho simsov.. aby som nahrabal nejake prachy... potom som mal cheat a uz nuda..
.. ale ted posledne roky nie.. ovsem co som hral naposledy davnejsie GTA tak tam hej.. ale po prejdeni... nie ako spoluziak DPC.. ani ece nespusti hru a uz hlada cheaty kkt...
a MP... neeee-ee.. nikdy.. ani som nemal chut s tym zacat...
ked som bol este len hrac zaciatocnik tak som skusal aj s cheatmi - vtedy mi to pripadalo dost zabavne. Ruku na srdce, kto takeho Doom2 neskusal s cheatmi? Najviac som cheatoval asi pri hre ODT, ktoru som povazoval za nemozne obtiaznu na poctive prejdenie.. Ale prave vdaka cheatom som ju nikdy nepresiel... Pouzitim cheatov na hre Baldur's Gate, mi doslo ze ma ta hra vlastne nejak prestala bavit. Tak som zacal hrat odznova a cistu hru. Odvtedy som zasadnym odporcom cheatov, a to nielen pri MP, ale aj SP. Ked sa mi zda nieco impossible, znizim si radsej uroven obtiaznosti, kedze evidentne na to nemam.
Avsak aj napriek odporu voci cheatom, bol som raz doslova nuteny pouzit cheat na premiestnenie druziny v Icewind Dale, kedze som si nezobral od jednej mrtvoly manual, a ten po opusteni lokacie zmizol.. a bez toho manualu som nepostavil most cez ktory viedla jedina cesta. Ale dlho som zvazoval ze ci si loadnut hru ulozenu daleko predtym, alebo ist touto cestou...
Avsak aj napriek odporu voci cheatom, bol som raz doslova nuteny pouzit cheat na premiestnenie druziny v Icewind Dale, kedze som si nezobral od jednej mrtvoly manual, a ten po opusteni lokacie zmizol.. a bez toho manualu som nepostavil most cez ktory viedla jedina cesta. Ale dlho som zvazoval ze ci si loadnut hru ulozenu daleko predtym, alebo ist touto cestou...
alebo e=mc2 trooperkukiak napísal:za cheaty v MP by som nedaval dozivote bany ale financne tresty. v SP som semtam cheatovaj aj ja.. "leavemealone"..
iddqg,idkfa (doom)
zaujimave ked som minule zapol AOE2.. pametal som si vsetky cheaty z detstva.. aj tie najkomplikovanejsienapr "how do you turn this on" alebo "please steakes jimmis"
Šu-Do: tiez som mal takeho kamosa, len som mu poziciaval CD a uz pytal trainer alebo cheaty, no uz mam pocit, ze ho moje narazky odnaucili cheatovat, lebo uz cheaty nepyta
Cheaty nikdy, ani SP ani MP, radej budem behat misiu X krat kym ju neprejdem, ako by som si mal dat CHEAT. Ale raz som pouzil, v DUKE NUKE MANHATTAN PROJECT, lebo som nemohol niekde vyskocit, tak som si dal JETPACK. No a GTA.... to len tak pre zabavu, inac prechadzam vsetko bez cheatov...Ked dam cheat, tak ma hra prestane bavit.. taky som ja pripad..