Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peace
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa peace »

Neviem či sú väčšina chlapov len svine, ale čo sa stretávam s kamarátmi, spolužiakmi a známimi, tak všetci majú ženy a dievčatá len za sexuálne objekty, čo je dosť úbohé.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

`peace` napísal:Neviem či sú väčšina chlapov len svine, ale čo sa stretávam s kamarátmi, spolužiakmi a známimi, tak všetci majú ženy a dievčatá len za sexuálne objekty, čo je dosť úbohé.
....... s tym sa dost stretavam i ja v mojom okoli no proste vsetci chalani naokolo stale len pocuvam ako by tamtej dal tamta zas aka obluda no proste neviem :? ... ale to bude asi vekom nie sak sa z toho dostanu ... a ved kto nikdy nepomysli na nieco hriesne ked vidi v meste niejaku kocku a najme teraz cez leto :D .... len je blbe ak chalanovi ide len o to jedno
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

slavo120 napísal:....... s tym sa dost stretavam i ja v mojom okoli no proste vsetci chalani naokolo stale len pocuvam ako by tamtej dal tamta zas aka obluda no proste neviem :? ... ale to bude asi vekom nie sak sa z toho dostanu ... a ved kto nikdy nepomysli na nieco hriesne ked vidi v meste niejaku kocku a najme teraz cez leto :D .... len je blbe ak chalanovi ide len o to jedno
si myslím že aj teba to raz čaká.. každý chlap aspon raz v živote zbalí ženu len pre to jedno... nikdy nevieš čo sa ti stane. napr.. sklameš sa v láske a už žiadny vzťah určitú dobu nebudeš chcieť ale si len človek a sex potrebuješ.. takže tak si myslím.. ja som to tiež pár krát spravil . .jo som vinný
Ale holky? si myslím že sú väčšie svine
slavo120
Professional
Professional

triple napísal:si myslím že aj teba to raz čaká.. každý chlap aspon raz v živote zbalí ženu len pre to jedno... nikdy nevieš čo sa ti stane. napr.. sklameš sa v láske a už žiadny vzťah určitú dobu nebudeš chcieť ale si len človek a sex potrebuješ..
ktovie ... nevylucujem nic ... casom sa uvidi :wink: ... zatial nemozem hovorit ,ale tak zas neviem no ci niejaku zbalit len kvoli sexu je nieco pre mna no asi sa ukaze az casom ak bude taka prilezitost teraz mozem len tazko pisat ako sa zachovam
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:ktovie ... nevylucujem nic ... casom sa uvidi :wink: ... zatial nemozem hovorit ,ale tak zas neviem no ci niejaku zbalit len kvoli sexu je nieco pre mna no asi sa ukaze az casom ak bude taka prilezitost teraz mozem len tazko pisat ako sa zachovam
tak určite.. si zober ja vôbec niesom svina ku ženám som jeden z mála ktorým záleží aj na ich názore a len tak ich nelovím.. ale ked sa spoja dajme tomu alkohol a vášeň tak sa stane všeličo.. stáva sa no.
ale ked som fakt že zalúbený tak to nechrozí aj keby som bol na sračky
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

nemyslia si to...a su aj take, co priznaju, ze je to iba fraza, ktora ma ospravedlnit ich chyby...asi tolko

//nemyslia si to...je to iba fraza, ktora moze ospravednit ich chyby...ktore robia vo vztahoch s muzmi a chalanmi...teraz lepsie?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GeeKoon napísal:nemyslia si to...a su aj take, co priznaju, ze je to iba fraza, ktora ma ospravedlnit ich chyby...asi tolko
sorry nerozumiem ti
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No niektori aj su a napisal som to aj mojej laske (teraz uz skor kamaratke) o jej byvalom, ked mi napisala, co robil...
slavo120
Professional
Professional

triple napísal:sorry nerozumiem ti
podla mna to myslel tak , ze oni to len pouzivaju ako frazu ked sa sklamu ked urobia niejaku chybu ked neprekuknu chalana a casom sa z neho vazne vykluje svina tak vtedy si povedia ze : "chalani su svine" , ale mozno tym len ospravedlnuju to ze nedokazali zistit to aky dany chalan je a tym padom je chyba i v nich (i ked samozrejme niektory chalani vedia byt riadne prefikany a tazko ich prekuknut takze by som z toho baby az tak nevinil ) no a vtedy si proste povedia ze chalani su svine i ked to nemyslia vazne a zväcsa to casom i tak kazdu prejde ked sa objavi niekto novy lepsi na obzore ... nie damy :)
Patrikus
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patrikus »

ale sme.. nech nikto netvrdi opak.. samozrejme ze existuju aj vynimky.. ale mozno ze aj ten bude casom svina :).. takze ..... :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

svina je len ten co ublizi..a je tu velky predpoklad ze chlapi ublizia..ale zase aj u bab je to rovnake..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bože čo tu tláchame už!!!! je to 50:50 a podla mna dosť

:lock2: :lock:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

o mn si to myslia urcite :twisted:
:lol:
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Z vlastnej skúsenosti nôžem povedať že to myslenie "baby(chalani) sú svine!" je len chvílkové a zvyčajne po rozchode. Aj ja som mal na baby taký názor, no a po istom čase som zase spoznal dobré dievča a bolo.. :oops:

BTW netreba hodnotiť celú skupinu podľa jednotlivca
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

baby si to myslia o chalanoch vacsinou ked ich sklamu..vtedy hadzu vsetkych do jedneho vreca a tvrdia, ze vsetci chalani su svine..ale casom ich to prejde..vacsinou sa najde nejaka svetla vynimka ktora ich presvedci o opaku :) ..aj u mna je to tak..
celkovo je to take obojstranne lebo aj chalani si to myslia o nas..vascinou je pricinou to sklamanie..ale vo vztahoch to uz tak byva, ze nakoniec niekto niekoho sklame..a potom celi sklamani neznasame druhe pohlavie..
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

sundevil napísal:obycajne baby hovoria: chlapi su svine, teda okrem teba milacik :D
sundevil to vystihol :D
Ale podla mojho nazoru je to zacarovany kruh, baby budu na chalanov hovorit, ze su svine, chalani zase na baby, ze su sliepky... a donekonecna. Ale je to vsetko individualna zalezitost, toto je len nahadzanie vsetkych do jednoho vreca... a to sa netyka len tejto "vojny pohlavi". Je to proste v povahe niektorych ludi, a nie je to zrovna najstastnejsie riesenie... ende
slavo120
Professional
Professional

Danny_Vin napísal:schalani zase na baby, ze su sliepky... a donekonecna.
ja o babach nehovorim ze su sliepky :P ....... ja ich mam vsetky rad :D , len niekedy sa v nich nevyznam a neviem preco robia to co robia :D ...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

jednoznačne áno :lol:

už to ani nerátam kolkokrát som nič neurobil a zrazu iba vy chlapi ste svine :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:coffee: všľetci sme svine a hotovo heeh.. ked ccheme
a najväčšie sú tie ktoré majú štyri nohy a krochkajú :?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

myslia si to bud preto lebo ku tomu maju dovod ze ten chalan je fakt svina
alebo su oni take ze su zatate si myslia ze kazdy chalan je svina a to najhorsie co moze byt :wink:
Napísať odpoveď