Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Monako2 napísal:preco sa neda inzerovat aj CD/DVD? rad by som nieco zohnal lebo sa mi to nechce stahovat. asi to bude zamietnute ako vsetko....
Pretoze vsetko bude zrejme freeware a legalne pouzitelne veci, ze? :roll:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tak a chces mi povedat ze vsetko je tu legalne a kontrolovane neviem kym. ked nie tak nie ja len ci nahodou
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ano, vsetko je legalne a je to kontrolovane admin/mod timom.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Monako2 napísal:tak a chces mi povedat ze vsetko je tu legalne a kontrolovane neviem kym. ked nie tak nie ja len ci nahodou
omg si tu 2 roky a ty sa opytas ci tu je nieco nelegalne?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

mastermind napísal:omg si tu 2 roky a ty sa opytas ci tu je nieco nelegalne?
a to sa akoze nemozem alebo co??? ty si tu kolko chlapec
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak mozes, ale posobis ako 4%-tny. A moc by som mstrmnda "nechlapcoval" :P
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

monako2: je plno webov kde to môžeš zohnať. Tu sa inzertuje len elektro
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Monako2 napísal:preco sa neda inzerovat aj CD/DVD? rad by som nieco zohnal lebo sa mi to nechce stahovat. asi to bude zamietnute ako vsetko....
len pekne kupuj warez...a pojdes ako bracho vypovedat...ze co si kupoval...

oje*** ze prisli ciste cd a ze nechcelo sa mu to riesit,ale myslel ze objednava original...objednat warez je tiez ilegalne
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keďže starostí nie je nikdy dosť a nové návrhy sa tu zamietajú jedna radosť, rozhodol som sa s jedným výrukovať aj ja.
-Ide o ikonu statusu online/offline. Teraz je tam obyčajna zelena gulička. Čo keby bola nahradená ikonou statusu pripojenia do siete?
-Nekameňujte ma, prosím, poznámkami, že k čomu je to dobre. Proste ma zaujíma váš názor, či sa vám to pozdáva a či by to bolo realizovateľné. :)
Prílohy
Keď je user offline
Keď je user offline
offline.JPG (907 Bajtov) 986 zobrazení
Keď je user online
Keď je user online
online.JPG (878 Bajtov) 986 zobrazení
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Frikso napísal:Keďže starostí nie je nikdy dosť a nové návrhy sa tu zamietajú jedna radosť, rozhodol som sa s jedným výrukovať aj ja.
-Ide o ikonu statusu online/offline. Teraz je tam obyčajna zelena gulička. Čo keby bola nahradená ikonou statusu pripojenia do siete?
-Nekameňujte ma, prosím, poznámkami, že k čomu je to dobre. Proste ma zaujíma váš názor, či sa vám to pozdáva a či by to bolo realizovateľné. :)
je to jpg a ma to biele pozadie. teda pasovat to do dizajnu nebude. ak sa najde niekto kto to prerobi do gifu alebo png a nasledne to hodi na server a upravi template a ak sa nam to bude pacit tak to moze ostat. ale myslim ze to skonci uz pri prvom bode.
Frikso
Darca
Darca

O prvý bod sa môžem postarať aj ja. Tam však moje schopnosti končia. Či už sa nájde niekto z vedenia, čo by to hodil na server .. ...
-Čo sa týka templatu, neviem, že ako je stavaný, ale mám pocit, že by ho to rušiť nemalo.
=Počkáme si teda na názory userov a hlavne ostatných zodpovedných.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite to bude rusit a nezapadne to. Tieto dva obrazky, ktore su tu robil uplink tak, aby zapadli do vzhladu a nerusili uzivatelov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm nedalo by sa spraviť niečo také že: Keď vám niekto pridá karmu tak by vám hore kde je Karma svietilo niečo ako Máte novú karmu? Ako keď príde SS..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Mam taky dojem Sovietovic, ze sa to tu uz davnejsie riesilo, no a este stale to tu nie je. Co je mozno aj odpoved na tvoju otazku.

P.s: Ja som neni hlava štátu, mozno sa vnimanie tohto odvtedy zmenilo :?: Ale skor nie ako ano.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pato83 napísal:Mam taky dojem Sovietovic, ze sa to tu uz davnejsie riesilo, no a este stale to tu nie je. Co je mozno aj odpoved na tvoju otazku.
Aha sry neviem všetko nečítam :) Ma to len tak napadlo..takže nič no :)
Frikso
Darca
Darca

Hej, riešilo sa tu niečo v zmysle, že bude hore svietiť oranžovo "Máte 1 jednu novú karmu". Keď už, tak SS s nejakým preddefinovaným textom by mohla dojsť. Myslím, že ten mód takú možnosť obsahuje, videl som to na iných fórach. :hmm:
-Pre mňa osobne by to nemuselo byť, čiže zamietnutie prosím adresujte sovietovicovi :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mod dokaze posielat Sukromne spravy v pripade odovzdania karmy, takze sa na to mozem pozriet
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mam len otazocku: neda sa anketa nastavit tak, ze kazdy by mal jeden hlas, ale ten by mohol menit. Teda ak je napriklad tema o tom, kolko ma kto rokov, tak by dotycny mohol hlasovat vzdy po narodeninach a teda anketa by odrzala viacmenej aktualny stav. Tyka sa to aj inych ankiet...bolo by to sikovne, ale neviem, ci to je realizovatelne.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

t0m4s3 napísal:Mod dokaze posielat Sukromne spravy v pripade odovzdania karmy, takze sa na to mozem pozriet
ono sa to tu uz riesilo ale zatratilo sa to lebo ze to by bol prvy znak toho ze je toto karmaonanske forum ze kto uz tak striehne na svoju karmu si to dost rychlo najde aj sam...
Frikso
Darca
Darca

GothaR napísal:Mam len otazocku: neda sa anketa nastavit tak, ze kazdy by mal jeden hlas, ale ten by mohol menit. Teda ak je napriklad tema o tom, kolko ma kto rokov, tak by dotycny mohol hlasovat vzdy po narodeninach a teda anketa by odrzala viacmenej aktualny stav. Tyka sa to aj inych ankiet...bolo by to sikovne, ale neviem, ci to je realizovatelne.
Súhlasím. Napr. aj ankety o rozlíšení monitora alebo názoroch na politické strany. Dostanem novu grafiku, monitor, comp, zmenim rozlíšenie, naďabim na temu, opravim hlasovanie. Odsuhlasia Tomanovej nezmysli a svoj hlas nezmenim, lebo som za smer nikdy nebol. Proste sa to zide.
-Takto sa aj dozvieme, ako sa pohabuje nejaký trend z rôznych ankiet. Ako to bolo pred rokom/ako teraz.
Zamknuté