Pretoze vsetko bude zrejme freeware a legalne pouzitelne veci, ze?Monako2 napísal:preco sa neda inzerovat aj CD/DVD? rad by som nieco zohnal lebo sa mi to nechce stahovat. asi to bude zamietnute ako vsetko....
Co by ste privitali nove na fore???
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
-
mastermind
VIP
omg si tu 2 roky a ty sa opytas ci tu je nieco nelegalne?Monako2 napísal:tak a chces mi povedat ze vsetko je tu legalne a kontrolovane neviem kym. ked nie tak nie ja len ci nahodou
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
len pekne kupuj warez...a pojdes ako bracho vypovedat...ze co si kupoval...Monako2 napísal:preco sa neda inzerovat aj CD/DVD? rad by som nieco zohnal lebo sa mi to nechce stahovat. asi to bude zamietnute ako vsetko....
oje*** ze prisli ciste cd a ze nechcelo sa mu to riesit,ale myslel ze objednava original...objednat warez je tiez ilegalne
Keďže starostí nie je nikdy dosť a nové návrhy sa tu zamietajú jedna radosť, rozhodol som sa s jedným výrukovať aj ja.
-Ide o ikonu statusu online/offline. Teraz je tam obyčajna zelena gulička. Čo keby bola nahradená ikonou statusu pripojenia do siete?
-Nekameňujte ma, prosím, poznámkami, že k čomu je to dobre. Proste ma zaujíma váš názor, či sa vám to pozdáva a či by to bolo realizovateľné.
-Ide o ikonu statusu online/offline. Teraz je tam obyčajna zelena gulička. Čo keby bola nahradená ikonou statusu pripojenia do siete?
-Nekameňujte ma, prosím, poznámkami, že k čomu je to dobre. Proste ma zaujíma váš názor, či sa vám to pozdáva a či by to bolo realizovateľné.
- Prílohy
-
- Keď je user offline
- offline.JPG (907 Bajtov) 989 zobrazení
-
- Keď je user online
- online.JPG (878 Bajtov) 989 zobrazení
-
mastermind
VIP
je to jpg a ma to biele pozadie. teda pasovat to do dizajnu nebude. ak sa najde niekto kto to prerobi do gifu alebo png a nasledne to hodi na server a upravi template a ak sa nam to bude pacit tak to moze ostat. ale myslim ze to skonci uz pri prvom bode.Frikso napísal:Keďže starostí nie je nikdy dosť a nové návrhy sa tu zamietajú jedna radosť, rozhodol som sa s jedným výrukovať aj ja.
Hej, riešilo sa tu niečo v zmysle, že bude hore svietiť oranžovo "Máte 1 jednu novú karmu". Keď už, tak SS s nejakým preddefinovaným textom by mohla dojsť. Myslím, že ten mód takú možnosť obsahuje, videl som to na iných fórach. 
-Pre mňa osobne by to nemuselo byť, čiže zamietnutie prosím adresujte sovietovicovi
-Pre mňa osobne by to nemuselo byť, čiže zamietnutie prosím adresujte sovietovicovi
Mam len otazocku: neda sa anketa nastavit tak, ze kazdy by mal jeden hlas, ale ten by mohol menit. Teda ak je napriklad tema o tom, kolko ma kto rokov, tak by dotycny mohol hlasovat vzdy po narodeninach a teda anketa by odrzala viacmenej aktualny stav. Tyka sa to aj inych ankiet...bolo by to sikovne, ale neviem, ci to je realizovatelne.
Súhlasím. Napr. aj ankety o rozlíšení monitora alebo názoroch na politické strany. Dostanem novu grafiku, monitor, comp, zmenim rozlíšenie, naďabim na temu, opravim hlasovanie. Odsuhlasia Tomanovej nezmysli a svoj hlas nezmenim, lebo som za smer nikdy nebol. Proste sa to zide.GothaR napísal:Mam len otazocku: neda sa anketa nastavit tak, ze kazdy by mal jeden hlas, ale ten by mohol menit. Teda ak je napriklad tema o tom, kolko ma kto rokov, tak by dotycny mohol hlasovat vzdy po narodeninach a teda anketa by odrzala viacmenej aktualny stav. Tyka sa to aj inych ankiet...bolo by to sikovne, ale neviem, ci to je realizovatelne.
-Takto sa aj dozvieme, ako sa pohabuje nejaký trend z rôznych ankiet. Ako to bolo pred rokom/ako teraz.