A samo aj v inych hrach nfs, gta, doom, hl,.. atd.. len tak na pobavenie po prejdeni hry a pri jej druhom prechadzani... V MP nikdy, skor sa hladaju bugy jake ma ta hra
pouzivanie cheatov
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
raz ked vyslo Sacred som stiahol jeho prvu verziu na nete, a tam bol taky jeden usek ze bez cheatu sa nedalo prejst
, nic tazke tam nebolo, praveze to ze tam nic nebolo a malo byt
tak som musel...
A samo aj v inych hrach nfs, gta, doom, hl,.. atd.. len tak na pobavenie po prejdeni hry a pri jej druhom prechadzani... V MP nikdy, skor sa hladaju bugy jake ma ta hra
-
ProfionQQ
Medium Star
cheats
moj nazor na cheaty je ze ich puzivaju iba deti alebo obrovskeee lamy...
a vie ma vytocit ked hram napriklad CS a niekto ma cheaty...a este sa mi vysmieva ze ma zabil...vtedy by som tomu dotycnemu rozbil hlavu o monitor...
ale je pravda ze CHEATS 4EVER
a vie ma vytocit ked hram napriklad CS a niekto ma cheaty...a este sa mi vysmieva ze ma zabil...vtedy by som tomu dotycnemu rozbil hlavu o monitor...
ale je pravda ze CHEATS 4EVER
-
Point
Professional
nepochopil som teda tvoj nazor na ceaty
trosku sa ti to neguje ..
nehravam hry ale obcas zahram csko .. s cheatmi si to neviem predstavit.. nepochopil som naco si nekto da cheat .. aby sa ukazal pred ostatnymi aky je dobry?:D alebo .. v zavodnych hrach na otvorenie auta moc nesuhlasim .. je to robene tak aby sa to dalo otvorit aj tym najhorsim nie? ..aspon toe moj nazor no
nehravam hry ale obcas zahram csko .. s cheatmi si to neviem predstavit.. nepochopil som naco si nekto da cheat .. aby sa ukazal pred ostatnymi aky je dobry?:D alebo .. v zavodnych hrach na otvorenie auta moc nesuhlasim .. je to robene tak aby sa to dalo otvorit aj tym najhorsim nie? ..aspon toe moj nazor no
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
PepoJr.
Medium Star
ja som cheaty pouzival tiez, ked som bol mladsi (v SP) a to najma v adventurach(navody), na GTA som cheatoval ako o zivot....
ale teraz som starsi - mozno aj rozumnejsi, a preto vsetky hry, kt. som hral s cheatmi (GTA VC...) stahujem znova...a cisto....
v MP...
tym ludom musi sibat aby cheatovali proti normalnym hracom (teda zivim)...nevidim v tom zmysel...
a preto sa zo mna stal CHEATHUNTER...skuste prist na server s cheatmi a uvidite ako mi to ide
ale teraz som starsi - mozno aj rozumnejsi, a preto vsetky hry, kt. som hral s cheatmi (GTA VC...) stahujem znova...a cisto....
v MP...
a preto sa zo mna stal CHEATHUNTER...skuste prist na server s cheatmi a uvidite ako mi to ide
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
CHEATHUNTER co tim myslisPepoJr. napísal:ja som cheaty pouzival tiez, ked som bol mladsi (v SP) a to najma v adventurach(navody), na GTA som cheatoval ako o zivot....
v MP...tym ludom musi sibat aby cheatovali proti normalnym hracom (teda zivim)...nevidim v tom zmysel...
-
PepoJr.
Medium Star
CHEATHUNTER - je clovek, ktory v nepritomnosti adminov dava pozor na servery....hlada cheaterov a nataca ich...aby potom dodatocne dostali BAN
v ligach(ako je undzwei) cheathunteri riesia staznosti typu, druhy tym mal cheaty, a pozeraju dema a rozhodnu o vine a treste
inak cheathunter nema ziadne funkcie ani moznosti, je to radovy hrac
v ligach(ako je undzwei) cheathunteri riesia staznosti typu, druhy tym mal cheaty, a pozeraju dema a rozhodnu o vine a treste
inak cheathunter nema ziadne funkcie ani moznosti, je to radovy hrac
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Imho každý niekedy použil nejaký ten cheat (podvod) v nejakej hre, že sa nejak zvýhodnil, aj ja hlavne keď som bol menší a nevedel som niečo prejsť
, teraz sa už radšej potrápim ( dobrý pocit potom
)
Keď si niekto cheatuje v SP sám pre sebe , nič proti nemám, neodsudzujem ale v MP proti normálnym ľuďom to je dosť svinstvo .
Keď si niekto cheatuje v SP sám pre sebe , nič proti nemám, neodsudzujem ale v MP proti normálnym ľuďom to je dosť svinstvo .
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
suhlasim ked je to sp tak vacsinou pre srandu ako napriklad gta ale v mp nie tam je to blbeFIKY napísal:Imho každý niekedy použil nejaký ten cheat (podvod) v nejakej hre, že sa nejak zvýhodnil, aj ja hlavne keď som bol menší a nevedel som niečo prejsť, teraz sa už radšej potrápim ( dobrý pocit potom
)
Cheaty používam až keď prejdem hru komplet od TOTAL EASY až na TOTAL HARD. Potom ak sa dá v tej hre dať cheatom nejaká haluz tak jedine na to ich mám... napríklad na HL2 si robím armády chrobákov a posielam ich na combine ktorých spawnem
. Ale ako pomoc v hre nikdy, maximálne návod ak sa niekde zaseknem.