problemy so zvukom
problemy so zvukom
Mam taky problem ked na pc pozeram film alebo počuvam hudbu,tak sa mi sam od seba sťahuje a vypina zvuk.čo s tym?Poradte :?:Roby mi to pri WMP11 ale aj VLC MEDIA PLAYER a inych prehravačoch :idea:Kupil som novy comp ale tam mi robi to same
Re: problemy so zvukom
A co sa ti vypina,winamp popr. nejaky iny prehravac???Alebo ten bezi dalej a neide len zvuk?Skus pichnut do zvukovej karty sluchadla a ak idu dobre,tak zle su reproduktory...mvengo napísal:Mam taky problem ked na pc pozeram film alebo počuvam hudbu,tak sa mi sam od seba sťahuje a vypina zvuk.čo s tym?Poradte :?:Roby mi to pri WMP11 ale aj VLC MEDIA PLAYER a inych prehravačoch :idea:Kupil som novy comp ale tam mi robi to same
Re: problemy so zvukom
Presne tak mama nainštalovany aj megakodek pack a pri prehravani mi ide všetko len ten zvuk sa mi vypina.Zrejme tie repraky su stare ešte zo stareho compu .Skusim nove a uvidim,zatial Vam dakujemdudo02 napísal:A co sa ti vypina,winamp popr. nejaky iny prehravac???Alebo ten bezi dalej a neide len zvuk?Skus pichnut do zvukovej karty sluchadla a ak idu dobre,tak zle su reproduktory...