problemy so zvukom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mvengo
Novice
Novice

problemy so zvukom

Príspevok od používateľa mvengo »

Mam taky problem ked na pc pozeram film alebo počuvam hudbu,tak sa mi sam od seba sťahuje a vypina zvuk.čo s tym?Poradte :?:Roby mi to pri WMP11 ale aj VLC MEDIA PLAYER a inych prehravačoch :idea:Kupil som novy comp ale tam mi robi to same
mvengo
Novice
Novice

Haloooooooo tak pomože niekto :?:
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

tak ked mas novy comp tak problem bude asi v reprakoch. aj ja uz mam repraky dost stare a sem tam si menia hlasitost jak sa im zachce...
dudo02
King
King

Re: problemy so zvukom

Príspevok od používateľa dudo02 »

mvengo napísal:Mam taky problem ked na pc pozeram film alebo počuvam hudbu,tak sa mi sam od seba sťahuje a vypina zvuk.čo s tym?Poradte :?:Roby mi to pri WMP11 ale aj VLC MEDIA PLAYER a inych prehravačoch :idea:Kupil som novy comp ale tam mi robi to same
A co sa ti vypina,winamp popr. nejaky iny prehravac???Alebo ten bezi dalej a neide len zvuk?Skus pichnut do zvukovej karty sluchadla a ak idu dobre,tak zle su reproduktory...
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

skus preinstalovat windows, stiahnut najnovsie ovladace na zvukovu kartu, stiahni si Klite codec pack, skus vymenit repraky za sluchatka alebo proste za nieco ine, a ked to bude furt blbnut tak kup novu zvukovu kartu
mvengo
Novice
Novice

Re: problemy so zvukom

dudo02 napísal:A co sa ti vypina,winamp popr. nejaky iny prehravac???Alebo ten bezi dalej a neide len zvuk?Skus pichnut do zvukovej karty sluchadla a ak idu dobre,tak zle su reproduktory...
Presne tak mama nainštalovany aj megakodek pack a pri prehravani mi ide všetko len ten zvuk sa mi vypina.Zrejme tie repraky su stare ešte zo stareho compu .Skusim nove a uvidim,zatial Vam dakujem :smt043
Napísať odpoveď