Zmysel tejto sekcie?
Zmysel tejto sekcie?
Prosim aby mi nejaky viac chapavy zivocich ako som ja vysvetlil o co tu vlatne ide a co sa tu riesi. Citam to tu odkedy to tu je a dotvedel som tak maximalne VELKE NIC, tak iste temy, spam a az neuveritelne pripady vo vztahoch. Skutocne by som tento spamovaci raj zavrel lebo narozdiel od ostatnych sekcii tento nesluzi absolutne k nicomu 
-
nejakymarko
Addict
sheep saq nikto ta nenuti to tu citat. Ja si napriklad pamatam ne jedneho chalana co pisal ze ma dost vazny problem s mamou ze sa jeho fotrovci rozisli a mama ho chce vyhodit z domu (nieco v tom zmysle) a myslim ze pomyslal aj nad samovrazdou ale nejak sme mu to tu vybili z hlavy a taq. myslim ze sme mu pomohli a tym aj tato sekcia sa stala prospesna.
urcite su tu nejake temy priam absurdne a spam raj ale nehadzme vsetky temy tejto sekcie to jedneho vreca
urcite su tu nejake temy priam absurdne a spam raj ale nehadzme vsetky temy tejto sekcie to jedneho vreca
Tak ja by som to nezatvaral heh ani za nic .. ok je tu par tem v ktorych sa da dobre zaspamovat a toci sa to dookola o tom istom a tym padom uz pomaly onicom
, ale potom je tu plno skvelych tem ktore ked si precitas tak sa mozes dozvediet nieco nove mozes pomoct kopu ludom ktory maju vazne problemy a ja som v podstate zacal chodit na hojka hlavne vdaka tejto sekcii
.. no teraz uz prispievam pravidelne i do inych ... a mne tu napr. tiez pomohli mohol som sa tu opradit a vsetkym som za to vdacny
... podla mna super sekcia ..
Inac ked uz sme pri tom spamovani na ktore si narazal ... tak neni prave tato tema vhodna na spam ?
... je jasne ze sa to tu nezavrie a väcsina z nas si mysli ze zmysel tato sekcia ma ... takze ja by som skor zavrel toto
... ok no nic to ja len tak ... a nikdy nevies ci nebudes potrebovat i ty s niecim poradit (neviem mozno si uz niekedy aj potreboval nepametam sa ) a uvidis tato sekcia nieje a nikdy nebude zbytocna pretoze kazdemu sa nam den co den moze nieco prihodit a vtedy ked ma niekto z nas problem je dobre napisat to takto anonymne a poradit sa s ludmi 
ked sa ti tato cast fora nepaci nechodievaj sem
...pozri, keby sa to tu zavrelo tak by cast fora ani nemala kam prispievat...navyse obcas dobre padne moznost pouzit jednu temu ako citovu vylevku 
a zase sudit to tu podla nejakych infantilnych tem je kravina kedze isto vies, ze tu najdes aj dobre temy...napriklad taky bonton...su tam popisane veci o ktorych vela ludi vie velmi malo...
myslim, ze tato sekcia ma urcite zmysel a urcite by nepomohlo keby lamy odtialto zacali spamovat v pocitacoch len aby mali pocit ze su uzitocni
a zase sudit to tu podla nejakych infantilnych tem je kravina kedze isto vies, ze tu najdes aj dobre temy...napriklad taky bonton...su tam popisane veci o ktorych vela ludi vie velmi malo...
myslim, ze tato sekcia ma urcite zmysel a urcite by nepomohlo keby lamy odtialto zacali spamovat v pocitacoch len aby mali pocit ze su uzitocni
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
Asi tak. Cela tato tema je spam. A o tom, ci tato sekcia ma zmysel rozhoduju admini, resp. moderatori...midnight_man napísal:ako tu spomenuli kolegovia..nechodievaj sem ked sa ti to nepaciked si myslis ze pre teba tu nic poucne nieje tak proste obid tuto sekciu..mnw osobne tato sekcia
cele hojko dalo pomerne dost ....cize jedine co je tu nezmyselne a malo by sa zavriet je tato tema!
midnight_man: K+
ked tak, spravit sekciu BRAVOsHITY, a tu otvarat/zatvarat podla potreby (podobne ako pripomienky ku karme
)
mohli by sa tam riesit naozaj plodne temy, napriklad oblubeny tvar usulaneho susna, bod G za mandlami, tehotenstvo z oralneho sexu, mam 13 a hladam zivotnu lasku, neodpisuje mi na sms.. a podobne
Niektore temy su totalne ujete aj tu, ale na druhej strane - na take to odlahcenie trochu "vtipu" nezaskodi
a ja sa pobavim rad
mohli by sa tam riesit naozaj plodne temy, napriklad oblubeny tvar usulaneho susna, bod G za mandlami, tehotenstvo z oralneho sexu, mam 13 a hladam zivotnu lasku, neodpisuje mi na sms.. a podobne
Niektore temy su totalne ujete aj tu, ale na druhej strane - na take to odlahcenie trochu "vtipu" nezaskodi
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sheep: Pozri, ak sa ti táto časť fóra nepáči, nikto ťa nenúti čítať ju. To že si si odtiaľto nič nevzal, ja ti za to nemôžem. Sú ľudia, ktorý to tu radi čítajú, snáď si odtiaľ aj niečo odniesli, preto to tu je. Sú tu návštevníci, ktorý na Hojko chodia hlavne kvôli Erotike.
To že sa tu spamuje, bohužiaľ, nemôžem dať každému ban. Snažím sa spam mazať, hlúpe témy zamykať, ale občas sa nájde téma, napr. z môjho pohľadu hlúpa, no z pohľadu zakladateľa pre neho veľmi dôležitá, preto mu ju nechám otvorenú.
Nechám vám priestor vyjadriť sa, večer alebo zajtra túto tému zamknem.
To že sa tu spamuje, bohužiaľ, nemôžem dať každému ban. Snažím sa spam mazať, hlúpe témy zamykať, ale občas sa nájde téma, napr. z môjho pohľadu hlúpa, no z pohľadu zakladateľa pre neho veľmi dôležitá, preto mu ju nechám otvorenú.
nenuti ale obycajne ked idem do tejto seckie tak cakam ze tu najdem nieco zaujimave a co nevidim? deti co chcu daco riesit nevedia ako dalej...ako ze nic moc to nie je...erytrocyt napísal:Sheep: Pozri, ak sa ti táto časť fóra nepáči, nikto ťa nenúti čítať ju. To že si si odtiaľto nič nevzal, ja ti za to nemôžem. Sú ľudia, ktorý to tu radi čítajú, snáď si odtiaľ aj niečo odniesli, preto to tu je. Sú tu návštevníci, ktorý na Hojko chodia hlavne kvôli Erotike.
-
midnight_man
Guru
ved ono by sa to dalo raz dva vyriesit....pokial niekdo neobjavi dovod preco sa zena sprava ako sa sprava..a preco robi to co robi..a je taka aka je...tak tak bude tato sekcia stale o jednom a tom istom a tie problemi sa tu melu a melu stale dookola a ked niekdo prijde s niecim "novym" v zaklade je to zase len to stare co je tu preberane uz XX krat
....laska nieje technologia ktora ide kazdym dnom dopredu..cize mozete kazdemu napisat ze pouzi tlacitko hladat a nech si najde
ale to by potom nebolo ono..a kedze kazdy clovek potrebuje dostat radu osobitne
a urcite mu to viac pomoze ako keby to mal hladat sam a citat niektore pripady...cize aj ked niekomu vadu ze sa tu stale mele to iste...a beru stale tie iste temy...no a co..ja napisem aj 4 ludom po sebe to iste
ved nato je to tu toto forum