erytrocyt napísal:Nie. Ani náhodou. Ty si ešte nebol v situácii keď ti život dal takú facku, že si spadol na zem a nevedel si sa z nej postaviť?
Totiž keby si bol, dobre by si vedel, že hore na nohy ti pomôže aj obyčajné vyrozprávanie sa, keď ťa niekto podporí, podrží ťa, poradí ti zo svojej skúsenosti. Tu sa toto deje pravidelne, vieš ľudia mi posielajú súkromné správy, posielajú mi karma komentáre kde mi ďakujú za názor, za povzbudenie v ťažkej chvíli. Riešime veci, možno som nikomu priamo nepomohol, ale určite viem, že som človeka podržal. A o tom to je.
A o tomto je celá Erotika.
Mimochodom, dosť často sa tu riešia aj praktické záležitosti, s ktorými mladí nevedia pohnúť.
v poriadku ale nejak stale nechapes ako som to myslel s tym athlonom, to je tak ze ak mas napr. problem s kompom na internete ho mozes riesit a vies ze mozno ti to pomoze, ale ak mas problem vo vztahu je tu uz diskutabilne co sa na nete o tom dozvies to som tym este raz myslel
a mam spon taky navrh: dal by som tu take pravidlo ktore by obmedzilo tuto sekciu len na vazne diskusie ktore za daco stoja a take temy ktore typu "chlpate gorily chodia po kupaliskach" - delete, co ty nato?
Shark NX napísal:Ano teoreticky pravda ... ale musis si uvedomit jedno nie kazdy je taky hrdina ze dojde za babou hned ju zbali a uz ziju spolu ... Vela ludi je hamblivych a hlavne su to zaciatocnici ... treba im pomoct co maju v takej situacii robit ... lebo sami by to nedokazali ... na to sme tu ... aby sme poradili nie nato aby sme si v duchu hovorili jaky je "trapny"
(nenavidim to slovo kazdy kto ho pri mne vyslovi straaaasne klesne)
Neviem na co bol hojko.com primarne vytvoreny ... ale ludia v mojom okoli si prave najviac pochvaluju tuto sekciu ...
a 100% suhlasim s etyrom nadomnou ... svate slova ...

no nie je ale vlastne potom o com to je?proste kazdy sa raz osmelit musi bez toho ci tu je nejake hojko forum, avsak useri co by to chceli niesu prave v tom vhodnom veku tak potom je jasne ze im lepi...
ale skutocne hojko bolo lepsie ked tu bol warez a nie poradna pre zamilovanych... tot vsetko odomna...
GothaR napísal:Sheep...vztahy si mozes riesit sam, ja ich tiez radsej na fore nerozoberam a parkart sa mi to aj oplatilo

Ak ma niekto potrebu rozpitvavat tu svoje sukromie tak mu branit nebudem, priestor na to je a kym sa najdu ludia, ktori su ochotni to riesit tak nie je problem

V pripade, ze by sa tu len hromadili temy s problemami a nikto by tam relevantne neodpisoval, tak by sa mohlo uvazovat o zruseni, lenze v sucasnosti sa tu pomaha vo velkom

Neries to, malo ludi zdiela tvoj nazor...
no pravdu mas...