Aku znacku topanok mate/chcete mat???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa GeeKoon »

1. stare Lonsdalky, nosim teraz uz len ked treba nieco robit (aby som si nezatoto nove) nieco taketo: http://onetrueshop.ru/images/888.JPG
2. Fila (nieco podobne: http://www.nicekicks.com/images/grant-hill-1.jpg) vysoka pata, dobre sa v nich chodi...
3. Puma SF (znamena Scuderia Ferrari) jazdecke topanky od Pumy pre Ferrari...limitovana seria 5000 kusov (takze su dost ze unique) a kupil som ich za cenu replik...vyzeraju takto: http://www.zagato-cars.com/media/FPU402 ... ainers.jpg

a to asi tak vsetko, ked nepocitam jedny talianske kozene boty z Nextu (nieco take ako toto: https://www.proidee.co.uk/pimgs/323/c3/323_c345744k.jpg)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

pinacolada napísal:chcel by som take tazke poltopanky.najskor martenky ale tie stoja 3100.tie steadys vyzeraju v pohode.nevies nieco o tej znacke?nie je to azijsky shit?
EE.. To je tjez velmi dobra znacka.;) Fakt.. Dlho vydrzia, a su fajn;) ak ces, tak sa rovno Joska spytaj, ze ake su..On ti rovno povie, ci su shity, alebo ne.. S tim nema problem;)
skenner napísal:kurnik si to precitaj vsetko este ras.. nikto netvrdi ze marteny nosia nackovia.. ale vyrabaju ich nackovia..
Jak to myslis, ze ich vyrabaju nackovia??? to je nejaka blbost.. v '45 nackovia boli neznami pojem.. myslim jak boneheadi.. A, ked si kupis Marteny, tak na nich uvidis krasnim napisane "Made in China".. asi tak.. ale su to martensky, aj ked us to neni to co byvavalo... Preco preboha by ich mali vyrabat nackovia?? furt tomu nechapem.. :?

// Tomasito - Nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

smejo napísal:prave som pozeral v Prahe v jednom shope vypredaje - paradne DC-cka (hnede, brusena koza, podla mna neboli "gicove" ako dost vela modelov od tejto znacky, taktiez to neboli "obrovske sk8ty", proste super) za 1.290,- KČ... skoda, ze uz mam dost botasiek :?
nemas foto alebo link na tie boty?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

fuha, sorry, ale nemam, uz si ani nepamatam nazov toho obchodu, ale bolo to na andeli... skusim pozriet na nete, ak by som nasiel, tak ti to poslem

edit:
tak som pozrel na nete a nieco som nasiel (tie boty si uz presne nepamatam, ale viem priblizne aky strih to bol):
nieco taketo, len chlapcenske a hnede: http://www.skateamerica.com/store/DC-La ... 91C114.cfm
a dalej uz len budem davat linky, ktore sa mi na to trosku podobaju (mozno medzi nimi budu aj tie konkretne, neviem...)
http://www.skateamerica.com/store/DC-La ... 86C114.cfm
http://www.skateamerica.com/store/DC-Sh ... 05C114.cfm
http://www.skateamerica.com/store/DC-Sh ... 06C114.cfm
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ja nechapem, co je pekne na veciach znacky Lacoste... kosele-uplne vsetky rovnake, len ine farby...
tenisky-tak isto
mehovorim, ze su skarede, nevskusne alebo tak... ale za tie prachy? to teda nie... mozno keby zarabam poriadne prachy tak si daco kupim, ale pre bezneho cloveka su neni az tak dostupne veci tejto znacky
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

masino napísal:ja nechapem, co je pekne na veciach znacky Lacoste... kosele-uplne vsetky rovnake, len ine farby...
tenisky-tak isto
mehovorim, ze su skarede, nevskusne alebo tak... ale za tie prachy? to teda nie... mozno keby zarabam poriadne prachy tak si daco kupim, ale pre bezneho cloveka su neni az tak dostupne veci tejto znacky
Košele majú dobré ale iné veci su na obyčajnej úrovni... Lacoste je ako setci víme drahsia znacka ale nie tak drahá aby si ju nemohla vacsina dovolit ... je to taký lacnejsí luxus .. tak preto si to ludia kupujú .. znacka robí cenu 8)
masino
Light Professional
Light Professional

Digital napísal:Lacoste je ako setci víme drahsia znacka ale nie tak drahá aby si ju nemohla vacsina dovolit ...
no ked som bol teraz v BA v Poluse, tak som nechtiac nabehol do obchodu Lacoste a kosielky tam boli od 4500 sk hore ;-)
hehe... tu v mojom meste mame taky obchodik a tam maju vselijake fejky..su tam aj tenisky la coste...ich cena je okolo 1100 sk
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja som si vcera kupil nove
potom este na zimu mam
a este na letne horucavy slapky
potom mam este kopacky adidas take biele a na telesnu nejake adidadi od cinanov
Prílohy
Vansky
Vansky
DSC00400.JPG
DSC00148.JPG
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kym sa na Slovensko dostane Adidas Superstar NBA kolekcia, tak som si kupil docasne tieto.
Prílohy
DSC03365.JPG
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

p4ra napísal:Kym sa na Slovensko dostane Adidas Superstar NBA kolekcia, tak som si kupil docasne tieto.
Adidas NBA Superstar kolekcia na slovensku davno je..........v nitranskom Maxe ju maju uz dost dlho (pravdaze ne celu kolekciu ale iba par kuskov) :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo, ved som sa tam bol pytat tej baby, ona ze to nemaju, maju len to, co som vcera kupil. Ani v Blave som to nevidel. Ale pozriem este raz. Spurs a Miami Heat kupujem, ako na koni. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

p4ra tebe sa páčia tenisky, keď máš na nich napríklad ako ty "chicago bulls"?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ved pre to si ich kupoval aj pisal ze planuje este miami heats a san antonio spurs
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

masino napísal:no ked som bol teraz v BA v Poluse, tak som nechtiac nabehol do obchodu Lacoste a kosielky tam boli od 4500 sk hore ;-)
hehe... tu v mojom meste mame taky obchodik a tam maju vselijake fejky..su tam aj tenisky la coste...ich cena je okolo 1100 sk
to nemyslis vazne ze tam kosela stala 4500sk? :shock:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

to mas jedno... ja som tam videl obycajnu baterku na svietenie z umelej hmoty na tuskove baterky a stala 7500sk a nic na nej take specialne nebolo :shock:
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

p4ra napísal:El Bastardo, ved som sa tam bol pytat tej baby, ona ze to nemaju, maju len to, co som vcera kupil. Ani v Blave som to nevidel. Ale pozriem este raz. Spurs a Miami Heat kupujem, ako na koni. :)
p4ra na 100%.........asi pred dvomi mesiacmi som si bol kupovat tenisky akurat v Maxe (NR) a chcel som si zobrat te SA Spurs bo ich tam mali..........lenze boli dost drahe a ja som stel len take volake do 2500

myslim ze to bol Sport PRo a aj v nitranskom winner sporte som ich videl :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pinco, jasne NBA for the win! A ta rada Superstar NBA je skvela.

El Bastardo, dik bratku, skocim pozriet urcite cez vikend. Aj keby stali 4.000 kupujem ich. Neskutocne sa mi pacia tie Spurs a Miami Heat. :)
masino
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:to nemyslis vazne ze tam kosela stala 4500sk? :shock:
jasne ze myslim vazne..preco by som klamal..pekne co? :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

dbco > tie prve vansy su mrtnee dobre..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

MurphY napísal:dbco > tie prve vansy su mrtnee dobre..
mne sa vobec take nepacia :?
Napísať odpoveď