Zmysel tejto sekcie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Beznicku napísal:Neviem ako tu useri klamu, ale ked si pozres ich vek podla ICQ, tak tu najviac prispievaju 13-17 rocni
Dal si tu pracu :D a vypocital som priemerny userov v tejto teme podla icq je to presne 18...a ked pripocitam moj (19) a slavov120 (17) tak je to to iste...len tak btw...pre informovanost...ale tiez ma niekedy zabavaju prispevky typu: mam 16 a nedala mi...:D :D :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A je na tom nieco zle ze tu prispievaju deti? Nech sa pytaju a nech sa ucia od nas postrasich, skusenejsich. Co by som ja dal za take forum ked som mal 12 a myslel som si ze ked budem onanovat nenarastiem. A ked nejake dieta machruje a vymysla si, clovek s IQ trochu vyssim ako pavuk s odtrhnutymi nohami to spozna a berie to s rezervou.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Povedal by som ze takto http://www.hojko.com/nove-dievca-novy-p ... 74245.html temy su raj pre spammerov a nedavaju celkovo ziadny moralny uzitok, cize by sa to malo kontrolovat doraznejsie :?
mi-chau napísal:A je na tom nieco zle ze tu prispievaju deti? Nech sa pytaju a nech sa ucia od nas postrasich, skusenejsich. Co by som ja dal za take forum ked som mal 12 a myslel som si ze ked budem onanovat nenarastiem...
Toto je sice pravda, ale zober si to tak, ze aj my sme tim presli a sme tu zivy a zdravy... Veci typu: Ako na 12rocnu su ozaj "low"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Josifek napísal:Povedal by som ze takto http://www.hojko.com/nove-dievca-novy-p ... 74245.html temy su raj pre spammerov a nedavaju celkovo ziadny moralny uzitok, cize by sa to malo kontrolovat doraznejsie :?
Tak si zajdi do volnej diskusie, je tam minimalne desat tem zacinajucich "Ake je vase najoblubenejsie...?". Tam je moralneho ponaucenia az dost.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

vyjadrujem sa k teme Erotika a vztahy a nie volna diskusia, ale na druhej strane nehovorim ze sa to inde nema kontrolovat prisnejsie.
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

No ja neviem,ale ked mam hociaky problem s erotikou a vztahmi,tak idem SEM a tu sa mi to vyriesi,vela ludi vela nazorov,vela navrhov a tak..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som sem nechodil ale ked som zistil ake trivialne niektore veci sa tuna rozoberaju a ake "rady" tu padaju tak sa tuna celkom dobre bavim (mam na mysli stupidne temy od 13-14 rocnych)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sheep napísal:deti co chcu daco riesit nevedia ako dalej...ako ze nic moc to nie je...
no ale mozno mas na jednu stranu pravdu ze mozno by este mali viac menej na take veci kaslat obcas sa clovek aj zamysli ci su v poriadku a niektore temy su tu stupidne nik ti to nebere , ale na druhu stranu i niektore deti sa tu snazia zalozit aspon ako tak duchaplnu temu a ked uz chcu tu radu co je na tom zle im poradit hadam ich to v niecom posunie dalej .. predsa len kazdi ma pravo spytat sa i vec ktora je pre nas banalna a pre nich je to proste problem ... no a myslim ze tu na hojku je plno dobrych ludi ktory vedia ne raz poradit :wink: ... a zuzka a erytrocyt sa staraju o tuto sekciu celkom schopne ja im nemam co vycitat :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Az na jednu vec, kt. tu stale omielate. Tie deti. Tymi detmi ste boli raz aj vy. A nie je to tak davno. To, ze vy ste mozno vtedy nemali moznost sa spytat tak, ako sa maju spytat oni, nie je ich vina.

Ak je pre nich jedine vychodisko, ako sa dozvediet o menstruacii, antikoncepcii alebo sa niekomu vykecat toto forum, tak neviem, preco z toho robite taku vedu a nedokazete to akceptovat.

Myslim si, ze sekcia je zaradena spravne a ty, kt. sa tu ohrnaju tym, ze su tu deti 13-14 rocne, kt. zakladaju temy, nech sa nad sebou zamyslia.

Na druhu stranu, niektore temy su fakt infaltilne a cudujem sa obcas trpezlivosti vedenia.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sheep napísal:Prosim aby mi nejaky viac chapavy zivocich ako som ja vysvetlil o co tu vlatne ide a co sa tu riesi. Citam to tu odkedy to tu je a dotvedel som tak maximalne VELKE NIC, tak iste temy, spam a az neuveritelne pripady vo vztahoch. Skutocne by som tento spamovaci raj zavrel lebo narozdiel od ostatnych sekcii tento nesluzi absolutne k nicomu :!:
Táto sekcia nie je len tak pre nič - za nič hneď pod sekciou vtipy. :)
erytrocyt napísal:Tak daj nejaký návrh ako to zlepšiť.
Podľa mňa by sa mala udržiavať v kondícii hall of infantility. To je najlepší spôsob, ako to triediť. T0M4S3ho branica si pride na svoje a ostatný vyriešia svoje starosti z oblasti lasky, vzťahov a pohlavnych chorôb.

-Ozaj, keď už spomínam HoI, tak som si všimol, že je tam dosť mŕtvych linkov na už zmazané temy. Prikláňam sa za to, aby sa tam konkretne infantility citovali, rsp. kopírovali.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Sheep - si slobodný človek, môžeš si chodiť po akýchkoľvek fórach, písať akékoľvek príspevky a zapájať sa do diskusií, ku ktorým máš čím prispieť.
Nehovorím, že E&V je najúžasnejšia časť fóra, ale myslím, že má svoj zmysel. Veľa mladých ľudí v dnešnej dobe komunikuje najmä formou internetu a tak je celkom prirodzené, že títo ľudia aj svoje problémy riešia prostredníctvom netu. Keď si v situácií, v ktorej si už sám nevieš poradiť, uvítaš akýkoľvek nestranný názor. Tu sa tých názorov nazbiera veľmi veľa a mnohým ľuďom sme tu už spoločne pomohli vyriešiť ich problémy a dať im nejakú radu či ukázať svet z toho ružovejšieho pohľadu. Myslím, že ten, kto si prešiel podobnou situáciou, ako niekto iný, je rád, keď môže niekomu pomôcť a podeliť sa so svojou skúsenosťou.
To, že sa tu občas rieši, či mrknutie spolužiačky už znamená, že chce s dotyčným chodiť, je len vec toho, že sem chodia rôzne vekové kategórie a myslím, že každý mal v ich veku podobné "problémy".
Preto si myslím, že táto sekcia má zmysel. Ak sa ti nepáči, tak sa nezapájaj a najmä to nemusíš riešiť v E&V ale v Pripomienkach...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Táto sekcia je u mňa na vrchole rebríčka navšetvovanosti. Je to možno spôsobené tým, že je to jedna zo sekcií, v ktorých (aspoň si to myslím) viem hodnotne prispievať. A pokiaľ niekto má problém a zdôverí sa s tým už na fórum, čiže do akejsi formy anonymnej internetovej poradne, tak ráta, že sa mu dostane aj pomoci/rady. A henď dakoho odpálkovať s tým, že jeho problém je banalita sa mi zdá príliš chladné. Bez rozdielu na vek, pocity pri prežívaní problémov sú vždy rovnaké. Niekto má 13/14 a pripadá mu, že problém, ktorý aktuálne rieši je najdôležitejší na svete a pokiaľ ho nevyrieši tak sa mu ten svet zrúti. Možno ten problém z hľadiska spoločnosti vzhľadom na budúcnosť tej 13/14 ročnej osoby je nepodstatný, ale tá osoba to tak vtedy nedokáže, nevie a nechce tak vnímať. Paradoxne, také pocity môže prežívať aj človek, ktorého problémy sú už naozaj vážne, napr. ako uživí rodinu, no tiež sa na niekoho obráti s radou, potrebuje si niekde uľaviť od svojho trápenia. Bez ohľadu na vek. Je to ľudská prirodzenosť.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A ake forum som mal navstevovat ja, ked som bol v ich veku? Nie je to troska zanedbanou vychovou deti v dnesnych casoch? A nasich rodicov kto naucil o sexe, menstruacii, kondomov a dospievani?
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:A ake forum som mal navstevovat ja, ked som bol v ich veku? Nie je to troska zanedbanou vychovou deti v dnesnych casoch? A nasich rodicov kto naucil o sexe, menstruacii, kondomov a dospievani?
Presne tak, tymto ich podla este motivujeme k ustavicnemu sedeniu za pocitacom a riesenie tychto problemov takto. Ja som vsetko co som potreboval dozvedel od kamosov... Zasli sme na kofolu/vodnu fajku/beer :D a vsetko sa vyriesilo. Teraz v pretechnizovanom svete podla mna upada ta "skutocna" forma kamaradenia, viem o com hovorim, pozorujem cele moje okolie ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

t0m4s3: Využívaš len možnosti ktoré máš. Ty si takúto nemal, nevyužil si. Dnešná mládeš ju ale má, tak ju s radosťou aj použije.
Josifek napísal:Teraz v pretechnizovanom svete podla mna upada ta "skutocna" forma kamaradenia, viem o com hovorim, pozorujem cele moje okolie ...
S týmto musím súhlasiť. Dnešná mládež je až príliš pretechnizovaná.
t0m4s3 napísal:Nie je to troska zanedbanou vychovou deti v dnesnych casoch?
Bohužiaľ, v tomto máš pravdu.
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Veď kto sem nechce chodiť, nech sem nechodí. Načo sa rozčuľuješ? Proste si túto sekciu nevšímaj, keď sa ti nepáči.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nechces rovno zatvorit sex shopy, lebo v nich nevidis zmysel a moralnu hodnotu? ;-) pre niekoho to je potrebne, pre ineho nie. ak z toho nemas nijaky uzitok tak neprotestuj, ale respektuj ;-)

100 ludi 100 chuti...

tato sekcia pomohla mnohym ludom, na druhej strane je to mnoho nezmyselnych tem na ktorych sa pobavime. ale s tym nic neurobime, stale tu bude nejaky "trtko" :)

moderatorom prajem pevne nervy, aby nonsensy mazali dalej, sup tuto temu do kosa :D

a tiez niekto spomenul, ze nejaky clovek chcel spachat samovrazdu. ak radcovia v erotike a vztahoch pomohli prestat mysliet na samovrazdu aspon jedinemu cloveku, tak ma tato sekcia zmysel na 101%
co ty vies, mozno radcovia pomohli prave niekomu z tvojej rodiny
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zuzkazuzka napísal:Sheep - si slobodný človek, môžeš si chodiť po akýchkoľvek fórach, písať akékoľvek príspevky a zapájať sa do diskusií, ku ktorým máš čím prispieť.
Nehovorím, že E&V je najúžasnejšia časť fóra, ale myslím, že má svoj zmysel. Veľa mladých ľudí v dnešnej dobe komunikuje najmä formou internetu a tak je celkom prirodzené, že títo ľudia aj svoje problémy riešia prostredníctvom netu. Keď si v situácií, v ktorej si už sám nevieš poradiť, uvítaš akýkoľvek nestranný názor. Tu sa tých názorov nazbiera veľmi veľa a mnohým ľuďom sme tu už spoločne pomohli vyriešiť ich problémy a dať im nejakú radu či ukázať svet z toho ružovejšieho pohľadu. Myslím, že ten, kto si prešiel podobnou situáciou, ako niekto iný, je rád, keď môže niekomu pomôcť a podeliť sa so svojou skúsenosťou.
To, že sa tu občas rieši, či mrknutie spolužiačky už znamená, že chce s dotyčným chodiť, je len vec toho, že sem chodia rôzne vekové kategórie a myslím, že každý mal v ich veku podobné "problémy".
Preto si myslím, že táto sekcia má zmysel. Ak sa ti nepáči, tak sa nezapájaj a najmä to nemusíš riešiť v E&V ale v Pripomienkach...
no takze vies o co mi ide, som rad, ale to proste co sa tu riesi ja nepovazujem za problemy. problem je napr. "Mam problem s taktovanim Athlonu 64" to problem je, ale vztahy to proste musi kazdy sam, skratka si myslim ze nema vobec ziadny zmysel zahlcovat forum takymito hlupostami...

ano hojko je urcite rad ze ked vytvoril tuto sekciu tak vsetky decka sa tam nahrnuli aby mohli diskutovat o "vaznych problemoch" v ich zivote a tak mu rapidne stupla navstevnost...
jimino napísal:nechces rovno zatvorit sex shopy, lebo v nich nevidis zmysel a moralnu hodnotu? ;-) pre niekoho to je potrebne, pre ineho nie. ak z toho nemas nijaky uzitok tak neprotestuj, ale respektuj ;-)

100 ludi 100 chuti...

tato sekcia pomohla mnohym ludom, na druhej strane je to mnoho nezmyselnych tem na ktorych sa pobavime. ale s tym nic neurobime, stale tu bude nejaky "trtko" :)

moderatorom prajem pevne nervy, aby nonsensy mazali dalej, sup tuto temu do kosa :D

a tiez niekto spomenul, ze nejaky clovek chcel spachat samovrazdu. ak radcovia v erotike a vztahoch pomohli prestat mysliet na samovrazdu aspon jedinemu cloveku, tak ma tato sekcia zmysel na 101%
co ty vies, mozno radcovia pomohli prave niekomu z tvojej rodiny
no hej ale kolkym ludom aj nepomohla?
a asi som fakt nenormalny ked si myslim ze len velmi malo z tych tem boli skutocne nejakym problemom...

btw: radcom v erotike som aj ja...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

sheep napísal:ale to proste co sa tu riesi ja nepovazujem za problemy. problem je napr. "Mam problem s taktovanim Athlonu 64" to problem je, ale vztahy to proste musi kazdy sam, skratka si myslim ze nema vobec ziadny zmysel zahlcovat forum takymito hlupostami...
Pre teba je vacsi problem ze ti nejde nataktovat Athlon 64 na 2.7GHz ako to ze nevies nadobudnut ziaden vztah ?? alebo ze mas nejaky intimny problem??
No pre mna je laska ovela dolezitejsia ako PC pritom som do PC aktivne zazraty ... :wink:
PC je materialny problem ... na ktory ked sa vyseres tak sa nic nedeje ... ale ked sa vyseries na lasku tak cely zivot budes chodit sklesnuty ... nikdy nezazijes tu krasu ... ten pocit v tvojom srdci ... Radost z noveho PC je mnohonasobne mensia ako to ze mam pri sebe priatelku ktoru nesmierne lubim a ona mna ... vies ;) (Priklad ... Bohuzial nemam)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep: Vieš čo je problém? Problém je keď ťa vyhodia z roboty nie tvojou vinou, nevieš ako uživiť svoje dva deti a z čoho splatiť hypotéku. TO JE PROBLÉM, nie to ako taktovanie Athlonu 64+. Tak prosím ťa, ak máš niečo relevantné, daj to sem, ale z takými sprostosťami mi sem nechoď.
A nech ťa ani nenapadne oponovať mi tým, že kedy sa niečo podobné tu riešilo. Nie neriešilo. A možno nikdy nebude. V to verím.
Napísať odpoveď