The Simpsons Movie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake :)
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi :)
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
hh.. jj DVDrip.. urcite uz je :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

GothaR napísal:Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake :)
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi :)
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
jj a najlepšie je že ten torrent bol pridaný pred 26dňami :D a keď kuknem comments tak len nadávajú že je to Fake :) A keď to stiahneš tak je to vraj Final Destination 3 :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sovietovic napísal:jj a najlepšie je že ten torrent bol pridaný pred 26dňami :D a keď kuknem comments tak len nadávajú že je to Fake :) A keď to stiahneš tak je to vraj Final Destination 3 :)
ved toto, ani torrent som nestiahol, len v kutiku duse som dufal, ze by to mohlo byt ono :) Ale nic, do stvrtka vydrzim, potom to bude vo velkom :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

na toto sa do kina ist jednoducho musi :D :D ........a bude CZ dabing 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite, uz len kvoli dabingu sa oplati ist na to do kina a preco by som nedal zarobit tvorcom par korun, kedze mam tento serial velmi rad?!
El Bastardo
Light Star
Light Star

hojko napísal:Urcite, uz len kvoli dabingu sa oplati ist na to do kina a preco by som nedal zarobit tvorcom par korun, kedze mam tento serial velmi rad?!
jj.......keby sa dalo vstupne 50 sk tak kina vaazne zaroba...........ved uz kazdy 2 slovak pozna simpsonovcov :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zalezi v akom meste zijes, v tych mensich to bude urcite tak 50-60 korun a v BA ci KE to mozno pojde aj na 150. Verim tomu, ze prave Simpsonovci sa stanu najnavstevovanejsim filmov na Slovensku aj v Cechach a tiez si dovolim povedat, ze mozno aj na celom svete budu medzi top zarabajucimi filmami.
Gothar
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:Zalezi v akom meste zijes, v tych mensich to bude urcite tak 50-60 korun a v BA ci KE to mozno pojde aj na 150. Verim tomu, ze prave Simpsonovci sa stanu najnavstevovanejsim filmov na Slovensku aj v Cechach a tiez si dovolim povedat, ze mozno aj na celom svete budu medzi top zarabajucimi filmami.
V KE je to 99Sk, v pondelok 65Sk. Zajtra ide kamos kupovat listky, tak dufam, ze este nejake na premieru ostali :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

GothaR napísal:V KE je to 99Sk, v pondelok 65Sk. Zajtra ide kamos kupovat listky, tak dufam, ze este nejake na premieru ostali :)
v NR tak to 100 sk zvycajne kino.........a myslim ze pondelky je to tez lacnejse
hojko napísal: dovolim povedat, ze mozno aj na celom svete budu medzi top zarabajucimi filmami.
co myslis??...........tromfne TITANIC?? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

El Bastardo napísal:co myslis??...........tromfne TITANIC?? :)
Vzhladom na to, ze sa serial rozsiril po celom svete a vysiela sa 18 rokov, tak je to mozne. Vsade je popularny, tazko najst cloveka, ktory by povedal, ze to je trapny serial. Potencial tu urcite je, na imdb ma zatial 9,3 z 10 bodov, co svedci o tom, ze tvorcovia nesklamali. Nechame sa prekvapit :) A komentare: If you really love the Simpsons, then you have to love this movie. No doubt, this movie is as good as the TV show. There is an excellent story, which is entertaining in every single moment.
The Simpsons Movie might be the funniest animation movie ever made. You can laugh the whole film through. For Simpsons Fan it will be the best of all feelings to watch this movie.
Best Animated Movie In History

ale nasli sa aj negativne... Both as funny and as disappointing as you'd expect.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Zase to treba brat tak, ze na Simpsonovcov dospelaci (40+) asi tazko pojdu, mozno tak s detmi, na opacnu stranu zase deti neboli na Titanic. Tazko povedat, uvidime.
El Bastardo
Light Star
Light Star

pochybujem ze rodicia z detmi.........bo vacsinu rodicov to nebere a ked je decko take male aby chodilo do kina s rodicom, tak tomu humoru nepochopy :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pochybujem ze potrha rekordy... uz nechodi tolko ludi do kin
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm na imdb už je hodnotený tento film :D a už je v TOP 250 :)
http://imdb.com/title/tt0462538
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:pochybujem ze potrha rekordy... uz nechodi tolko ludi do kin
To je pravda, ale poznam vela ludi(vratane seba), ktori sa kvoli tomuto do kina vytrepu :) Ved ja som bol naposledy v kine na War of the Worlds :)
K tym rodicom...kym chodili na STV o 18:50 kazdy den, tak som ich pozeraval s mamou, niekedy sa pripojil aj otec :) A u dalsich spoluziakov pozerala cela rodina :)
Tam bol problem ten, ze rodicia najprv videli iba nieco kreslene, ale stacilo pozriet jeden cely diel a uz neboli proti :) (mojho otca dostala hlaska o tom, ze ked ma byt z Barta chlap, tak musi zastrelit jelena :) )
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ja na to idem v Sobotu uplne hore do stredu o 19:00. Sice nas to vsetkych vyjde pekny balik, ale urcite sa oplati!
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

GothaR napísal:To je pravda, ale poznam vela ludi(vratane seba), ktori sa kvoli tomuto do kina vytrepu :) Ved ja som bol naposledy v kine na War of the Worlds :)
K tym rodicom...kym chodili na STV o 18:50 kazdy den, tak som ich pozeraval s mamou, niekedy sa pripojil aj otec :) A u dalsich spoluziakov pozerala cela rodina :)
Tam bol problem ten, ze rodicia najprv videli iba nieco kreslene, ale stacilo pozriet jeden cely diel a uz neboli proti :) (mojho otca dostala hlaska o tom, ze ked ma byt z Barta chlap, tak musi zastrelit jelena :) )
hej to je pravda...my sme to pozerali tiež celá rodina a aj všetci na to určite pojdeme do kina...a keď to výjde na dvd tak aj to si kúpim :D
El Bastardo
Light Star
Light Star

moj dade to nemoze ani citit :D:D............dost sa mu cudujem ale sak co narobim?? :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

hojko napísal:...Simpsonovcov dospelaci (40+) asi tazko pojdu...
tak hojko newem ci moj oco pojde do kina, ale este v casoch ked sme mali len jednu telku (hrooza) a ja ako zacinajuci pubertak co ma poburovali vsety rozpravky aj simpsonovci (hanbim sa) tak ked som nieco pozeral v TV taq ked sa na CT1 myslim zacinali simpsonovci taq moj oco bez vahania prepinal a uz s pozeral ako male dieta. simpsonovci su myslim multigeneracny serial...

len som este nezistil ci v PP davaju v kine ci ne. Na nete som nic nenasiel kua
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vstupenka na pozajtra, 13.40 (premiera s dabingom) zarezervovana! Len ma zaujalo, ze na tam bolo z 160miest volnych okolo 150!! Cakal som vacsi zaujem. Mozno ludia spoliehaju, ze si to kupia na mieste.
Napísať odpoveď