hh.. jj DVDrip.. urcite uz jeGothaR napísal:Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
The Simpsons Movie
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj a najlepšie je že ten torrent bol pridaný pred 26dňamiGothaR napísal:Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
ved toto, ani torrent som nestiahol, len v kutiku duse som dufal, ze by to mohlo byt onoSovietovic napísal:jj a najlepšie je že ten torrent bol pridaný pred 26dňamia keď kuknem comments tak len nadávajú že je to Fake
A keď to stiahneš tak je to vraj Final Destination 3
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
V KE je to 99Sk, v pondelok 65Sk. Zajtra ide kamos kupovat listky, tak dufam, ze este nejake na premieru ostalihojko napísal:Zalezi v akom meste zijes, v tych mensich to bude urcite tak 50-60 korun a v BA ci KE to mozno pojde aj na 150. Verim tomu, ze prave Simpsonovci sa stanu najnavstevovanejsim filmov na Slovensku aj v Cechach a tiez si dovolim povedat, ze mozno aj na celom svete budu medzi top zarabajucimi filmami.
-
El Bastardo
Light Star
v NR tak to 100 sk zvycajne kino.........a myslim ze pondelky je to tez lacnejseGothaR napísal:V KE je to 99Sk, v pondelok 65Sk. Zajtra ide kamos kupovat listky, tak dufam, ze este nejake na premieru ostali
co myslis??...........tromfne TITANIC??hojko napísal: dovolim povedat, ze mozno aj na celom svete budu medzi top zarabajucimi filmami.
Vzhladom na to, ze sa serial rozsiril po celom svete a vysiela sa 18 rokov, tak je to mozne. Vsade je popularny, tazko najst cloveka, ktory by povedal, ze to je trapny serial. Potencial tu urcite je, na imdb ma zatial 9,3 z 10 bodov, co svedci o tom, ze tvorcovia nesklamali. Nechame sa prekvapitEl Bastardo napísal:co myslis??...........tromfne TITANIC??
The Simpsons Movie might be the funniest animation movie ever made. You can laugh the whole film through. For Simpsons Fan it will be the best of all feelings to watch this movie.
Best Animated Movie In History
ale nasli sa aj negativne... Both as funny and as disappointing as you'd expect.
-
El Bastardo
Light Star
To je pravda, ale poznam vela ludi(vratane seba), ktori sa kvoli tomuto do kina vytrepuŠu-Do napísal:pochybujem ze potrha rekordy... uz nechodi tolko ludi do kin
K tym rodicom...kym chodili na STV o 18:50 kazdy den, tak som ich pozeraval s mamou, niekedy sa pripojil aj otec
Tam bol problem ten, ze rodicia najprv videli iba nieco kreslene, ale stacilo pozriet jeden cely diel a uz neboli proti
hej to je pravda...my sme to pozerali tiež celá rodina a aj všetci na to určite pojdeme do kina...a keď to výjde na dvd tak aj to si kúpimGothaR napísal:To je pravda, ale poznam vela ludi(vratane seba), ktori sa kvoli tomuto do kina vytrepuVed ja som bol naposledy v kine na War of the Worlds
K tym rodicom...kym chodili na STV o 18:50 kazdy den, tak som ich pozeraval s mamou, niekedy sa pripojil aj otecA u dalsich spoluziakov pozerala cela rodina
Tam bol problem ten, ze rodicia najprv videli iba nieco kreslene, ale stacilo pozriet jeden cely diel a uz neboli proti(mojho otca dostala hlaska o tom, ze ked ma byt z Barta chlap, tak musi zastrelit jelena
)
-
El Bastardo
Light Star
-
nejakymarko
Addict
tak hojko newem ci moj oco pojde do kina, ale este v casoch ked sme mali len jednu telku (hrooza) a ja ako zacinajuci pubertak co ma poburovali vsety rozpravky aj simpsonovci (hanbim sa) tak ked som nieco pozeral v TV taq ked sa na CT1 myslim zacinali simpsonovci taq moj oco bez vahania prepinal a uz s pozeral ako male dieta. simpsonovci su myslim multigeneracny serial...hojko napísal:...Simpsonovcov dospelaci (40+) asi tazko pojdu...
len som este nezistil ci v PP davaju v kine ci ne. Na nete som nic nenasiel kua