profesionalni sportovci

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

profesionalni sportovci

Príspevok od používateľa kubodinho »

je tu niekto kto chce byt profesionalny sportovec? alebo uz nim je?v akom sporte?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No tak bol som Motokárovy závodník v triede kadet a comer , dokonca ma aj platili .. a ked som isiel Europu tak aj celkom slušne :) Skoda ze som musel skončit :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prečo si skončil?
kubodinho
Professional
Professional

Digital napísal:No tak bol som Motokárovy závodník v triede kadet a comer , dokonca ma aj platili .. a ked som isiel Europu tak aj celkom slušne :) Skoda ze som musel skončit :(
tak to si musel byt velmi dobry , len by ma zaujimalo tak ako erytrocyta preco si musel skoncit
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

basket.. som v sirsom reprezentacnom vybere v mojej kat. (cca 20 ludzi) :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Prečo si skončil?
Je to dosť finančne náročný šport pri ktorom treba mať aspon jedného hlavného sponzora a niekolko menších sponzorov na vrch.Skoro každý závod aby som vyhrával som musel mať novšie a kvalitnejšie veci ktoré vyšli vždy brutálne draho. Napr. len motor na najslabsiu kategoriu kadet (dovoz zo zahranicia , stelovanie u profesionálov , samotný motor)vysiel na 100-200 tisíc... a ja som mal stastie na zadieranie motorov v treningoch, takže za sezonu sme museli nakupit Cca 10 motorov a +záložné , neštelované. Problém nastal v tom že hlavný sponzor skrachoval a tým pádom nám padol sponzoring a bolo tažké vtedy zohnat kvalitného hlavného sponzora. A tak už to nemalo nejako význam lebo aj moja rodina začala mat financné problémy tak sme s tym museli natrvalo skončiť... Skúšal som potom ešte motocross , odjazdil som si jeden závod a zistil som že tam treba tiež dlhé roky tréningu tak som ostal pri rekreačnom jazdení :)
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ja by som chcel hravat futbal proffesionalne len dakeho agenta treba
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

K tým motokáram ... všetci ktorý to nepoznali to brali na lahkú váhu a smáli sa že to nemože byť nic zložité... look this ...

dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Priatelka hrava profesionalne hadzanu ja osobne nic :)

dodo
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ja hram floorball newiem ci to poznate.Chcel by som aj profesionalne ale ne na slovensku dakde inde
bill33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bill33 »

ja hravam futbal :D celkom mi to ide ale uvazujem nad koncom :cry: koleno slabo drzi po zopar hnusnych zakrokoch
kubodinho
Professional
Professional

bill33 napísal:ja hravam futbal :D celkom mi to ide ale uvazujem nad koncom :cry: koleno slabo drzi po zopar hnusnych zakrokoch
za koho hravas?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Ja hrávam basketball, bohužiaľ stále len za školu.. v minulosti som chcel hrávať aj profesionálne, ale nejak k tomu už nedošlo a ako to vidím teraz už ani nedôjde :cry:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ked chce niekto hravat nieco profesionalne tak to musi trenovat od malicka alebo mat fest talent lebo na profesionalnu urovewn sa nedostanes za 5 rokov a zalezi aj od toho aky sport chcete robit
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

chcel by som zacat so zapasenim , aj ked nie profesionalne , tak len tak zacvicit si , len ci je na slovensku taky klub , ked poznate napiste
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Digital napísal:K tým motokáram ... všetci ktorý to nepoznali to brali na lahkú váhu a smáli sa že to nemože byť nic zložité... look this ...

zly link :wink:
Ja by som sa hrozne chcel venovat niecomu profesionalne, ale ked na vsetk otreba peniaze, venoval som sa jazde na koni, ale prestal som z dovodu prestahovania a aj finacneho dovodu.
To je ta chyba ze bez penazi sa neda skoro ani pohnut :?
Hoc ma clovek na nieco talent, ale ked nema peniaze moze ist do prdele....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja mám zase problém s tým, že pokiaľ by som chcel hrávať basketbal profesionálne, musel by som prestúpiť do inej školy a pre mňa je dôležitejšie to, čo teraz študujem, i keď by som sa aj rád venoval tomu basketbalu...
kubodinho
Professional
Professional

Pilifo napísal:No ja mám zase problém s tým, že pokiaľ by som chcel hrávať basketbal profesionálne, musel by som prestúpiť do inej školy a pre mňa je dôležitejšie to, čo teraz študujem, i keď by som sa aj rád venoval tomu basketbalu...
kde hras?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja by som chcel pokračovať vo futbale ale zdravie neposlúcha. Problémy s pravým kolenom, s trieslami, natiahnutý úpon kvôli ktorému som musel pauzovať 8 mesiacov. Zatiaľ sa to ako tak dá, ale neviem ako dlho to ešte vydržím :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chcel by som hravat profesionalne hokej, ale vzhladom na to, ze rodicia ma k sportom od mala neviedli, neskor uz bolo zbytocne zacinat. Takze momentalne len amaterska sutazna uroven ... To iste florbal, ktory hram 6tym rokom co som v Cechach. Narozdiel od hokeja ma florbal tu vyhody, ze clovek moze byt akokolvek stary na to aby zacal, staci chciet a hlavne driet a moze hravat zavodne. Dalsia obrovska vyhoda je jeho relativna financna nenarocnost.
Napísať odpoveď