profesionalni sportovci
profesionalni sportovci
je tu niekto kto chce byt profesionalny sportovec? alebo uz nim je?v akom sporte?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Je to dosť finančne náročný šport pri ktorom treba mať aspon jedného hlavného sponzora a niekolko menších sponzorov na vrch.Skoro každý závod aby som vyhrával som musel mať novšie a kvalitnejšie veci ktoré vyšli vždy brutálne draho. Napr. len motor na najslabsiu kategoriu kadet (dovoz zo zahranicia , stelovanie u profesionálov , samotný motor)vysiel na 100-200 tisíc... a ja som mal stastie na zadieranie motorov v treningoch, takže za sezonu sme museli nakupit Cca 10 motorov a +záložné , neštelované. Problém nastal v tom že hlavný sponzor skrachoval a tým pádom nám padol sponzoring a bolo tažké vtedy zohnat kvalitného hlavného sponzora. A tak už to nemalo nejako význam lebo aj moja rodina začala mat financné problémy tak sme s tym museli natrvalo skončiť... Skúšal som potom ešte motocross , odjazdil som si jeden závod a zistil som že tam treba tiež dlhé roky tréningu tak som ostal pri rekreačnom jazdeníerytrocyt napísal:Prečo si skončil?
zly linkDigital napísal:K tým motokáram ... všetci ktorý to nepoznali to brali na lahkú váhu a smáli sa že to nemože byť nic zložité... look this ...
Ja by som sa hrozne chcel venovat niecomu profesionalne, ale ked na vsetk otreba peniaze, venoval som sa jazde na koni, ale prestal som z dovodu prestahovania a aj finacneho dovodu.
To je ta chyba ze bez penazi sa neda skoro ani pohnut
Hoc ma clovek na nieco talent, ale ked nema peniaze moze ist do prdele....
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som hravat profesionalne hokej, ale vzhladom na to, ze rodicia ma k sportom od mala neviedli, neskor uz bolo zbytocne zacinat. Takze momentalne len amaterska sutazna uroven ... To iste florbal, ktory hram 6tym rokom co som v Cechach. Narozdiel od hokeja ma florbal tu vyhody, ze clovek moze byt akokolvek stary na to aby zacal, staci chciet a hlavne driet a moze hravat zavodne. Dalsia obrovska vyhoda je jeho relativna financna nenarocnost.