Zmysel tejto sekcie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Shark NX napísal:Pre teba je vacsi problem ze ti nejde nataktovat Athlon 64 na 2.7GHz ako to ze nevies nadobudnut ziaden vztah ?? alebo ze mas nejaky intimny problem??
No pre mna je laska ovela dolezitejsia ako PC pritom som do PC aktivne zazraty ... :wink:
PC je materialny problem ... na ktory ked sa vyseres tak sa nic nedeje ... ale ked sa vyseries na lasku tak cely zivot budes chodit sklesnuty ... nikdy nezazijes tu krasu ... ten pocit v tvojom srdci ... Radost z noveho PC je mnohonasobne mensia ako to ze mam pri sebe priatelku ktoru nesmierne lubim a ona mna ... vies ;) (Priklad ... Bohuzial nemam)
ale sak co som pisal? len to ze vlastne forum na internete nie je technicka podpora pre lasku, chapes? ze v laske a vztahoch treba co mozno najviac rozhodovat samostatne bez ohladu nato co ti radia iny, pretoze vo vztahu ajtak robis tak jak sa citis...resp. takehoto razu je tu najviac tem...ano mas pravdu komp a zena je rozdiel...ale na ak mas problem s kompom tak to musis riesit obycajne s nejakymi inymi ludmi aby si ho mohol vyriesit, ale za mas problem so zenou tak kto ti pomoze? to musis sam ne nahodou?
erytrocyt napísal:Sheep: Vieš čo je problém? Problém je keď ťa vyhodia z roboty nie tvojou vinou, nevieš ako uživiť svoje dva deti a z čoho splatiť hypotéku. TO JE PROBLÉM, nie to ako taktovanie Athlonu 64+. Tak prosím ťa, ak máš niečo relevantné, daj to sem, ale z takými sprostosťami mi sem nechoď.
A nech ťa ani nenapadne oponovať mi tým, že kedy sa niečo podobné tu riešilo. Nie neriešilo. A možno nikdy nebude. V to verím.
to vim ze to problem je :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie. Ani náhodou. Ty si ešte nebol v situácii keď ti život dal takú facku, že si spadol na zem a nevedel si sa z nej postaviť?
Totiž keby si bol, dobre by si vedel, že hore na nohy ti pomôže aj obyčajné vyrozprávanie sa, keď ťa niekto podporí, podrží ťa, poradí ti zo svojej skúsenosti. Tu sa toto deje pravidelne, vieš ľudia mi posielajú súkromné správy, posielajú mi karma komentáre kde mi ďakujú za názor, za povzbudenie v ťažkej chvíli. Riešime veci, možno som nikomu priamo nepomohol, ale určite viem, že som človeka podržal. A o tom to je.
A o tomto je celá Erotika.
Mimochodom, dosť často sa tu riešia aj praktické záležitosti, s ktorými mladí nevedia pohnúť.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ano teoreticky pravda ... ale musis si uvedomit jedno nie kazdy je taky hrdina ze dojde za babou hned ju zbali a uz ziju spolu ... Vela ludi je hamblivych a hlavne su to zaciatocnici ... treba im pomoct co maju v takej situacii robit ... lebo sami by to nedokazali ... na to sme tu ... aby sme poradili nie nato aby sme si v duchu hovorili jaky je "trapny" (nenavidim to slovo kazdy kto ho pri mne vyslovi straaaasne klesne)
Neviem na co bol hojko.com primarne vytvoreny ... ale ludia v mojom okoli si prave najviac pochvaluju tuto sekciu ...
a 100% suhlasim s etyrom nadomnou ... svate slova ... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tym ze si tuna nieco precitaju naberu na odvahe? pche
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mirak2 napísal:tym ze si tuna nieco precitaju naberu na odvahe? pche
No máš pravdu. Ak im niečo napíšeš, nenaberú. Ale ak to napíšem ja, ver tomu že áno
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep...vztahy si mozes riesit sam, ja ich tiez radsej na fore nerozoberam a parkart sa mi to aj oplatilo :) Ak ma niekto potrebu rozpitvavat tu svoje sukromie tak mu branit nebudem, priestor na to je a kym sa najdu ludia, ktori su ochotni to riesit tak nie je problem :) V pripade, ze by sa tu len hromadili temy s problemami a nikto by tam relevantne neodpisoval, tak by sa mohlo uvazovat o zruseni, lenze v sucasnosti sa tu pomaha vo velkom :)
Neries to, malo ludi zdiela tvoj nazor...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:Nie. Ani náhodou. Ty si ešte nebol v situácii keď ti život dal takú facku, že si spadol na zem a nevedel si sa z nej postaviť?
Totiž keby si bol, dobre by si vedel, že hore na nohy ti pomôže aj obyčajné vyrozprávanie sa, keď ťa niekto podporí, podrží ťa, poradí ti zo svojej skúsenosti. Tu sa toto deje pravidelne, vieš ľudia mi posielajú súkromné správy, posielajú mi karma komentáre kde mi ďakujú za názor, za povzbudenie v ťažkej chvíli. Riešime veci, možno som nikomu priamo nepomohol, ale určite viem, že som človeka podržal. A o tom to je.
A o tomto je celá Erotika.
Mimochodom, dosť často sa tu riešia aj praktické záležitosti, s ktorými mladí nevedia pohnúť.
v poriadku ale nejak stale nechapes ako som to myslel s tym athlonom, to je tak ze ak mas napr. problem s kompom na internete ho mozes riesit a vies ze mozno ti to pomoze, ale ak mas problem vo vztahu je tu uz diskutabilne co sa na nete o tom dozvies to som tym este raz myslel

a mam spon taky navrh: dal by som tu take pravidlo ktore by obmedzilo tuto sekciu len na vazne diskusie ktore za daco stoja a take temy ktore typu "chlpate gorily chodia po kupaliskach" - delete, co ty nato?
Shark NX napísal:Ano teoreticky pravda ... ale musis si uvedomit jedno nie kazdy je taky hrdina ze dojde za babou hned ju zbali a uz ziju spolu ... Vela ludi je hamblivych a hlavne su to zaciatocnici ... treba im pomoct co maju v takej situacii robit ... lebo sami by to nedokazali ... na to sme tu ... aby sme poradili nie nato aby sme si v duchu hovorili jaky je "trapny" (nenavidim to slovo kazdy kto ho pri mne vyslovi straaaasne klesne)
Neviem na co bol hojko.com primarne vytvoreny ... ale ludia v mojom okoli si prave najviac pochvaluju tuto sekciu ...
a 100% suhlasim s etyrom nadomnou ... svate slova ... :)
no nie je ale vlastne potom o com to je?proste kazdy sa raz osmelit musi bez toho ci tu je nejake hojko forum, avsak useri co by to chceli niesu prave v tom vhodnom veku tak potom je jasne ze im lepi...

ale skutocne hojko bolo lepsie ked tu bol warez a nie poradna pre zamilovanych... tot vsetko odomna...
GothaR napísal:Sheep...vztahy si mozes riesit sam, ja ich tiez radsej na fore nerozoberam a parkart sa mi to aj oplatilo :) Ak ma niekto potrebu rozpitvavat tu svoje sukromie tak mu branit nebudem, priestor na to je a kym sa najdu ludia, ktori su ochotni to riesit tak nie je problem :) V pripade, ze by sa tu len hromadili temy s problemami a nikto by tam relevantne neodpisoval, tak by sa mohlo uvazovat o zruseni, lenze v sucasnosti sa tu pomaha vo velkom :)
Neries to, malo ludi zdiela tvoj nazor...
no pravdu mas... :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Sheep napísal:no nie je ale vlastne potom o com to je?proste kazdy sa raz osmelit musi bez toho ci tu je nejake hojko forum, avsak useri co by to chceli niesu prave v tom vhodnom veku tak potom je jasne ze im lepi...
ano kazdy sa musi osmelit, je to len otazka casu a radcovia v erotike a vztahoch ten cas dokazu skratit vdaka tomu, ze dodaju odvahu, sebavedomie.
Sheep napísal:ale skutocne hojko bolo lepsie ked tu bol warez a nie poradna pre zamilovanych... tot vsetko odomna...
lepsie je kradnut ako poradit niekomu a potom pocut(vidiet) od neho krasne slovicko dakujem ?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Sheep napísal:ale skutocne hojko bolo lepsie ked tu bol warez a nie poradna pre zamilovanych... tot vsetko odomna...
Myslim, ze warez-for je na Slovensku dost...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Sheep, je pravda, že to, ako poriešiš svoje citové záležitosti je len a len na tebe a tvojej partnerke. Avšak v živote sú situácie, keď naozaj NEVIEŠ ako máš danú situáciu riešiť. To máš tak isto ako s hociakou inou problematikou - nevieš sám, opýtaš sa iných a snáď sa dočkáš nejakého riešenia a rady od skúsenejších a múdrejších. Je na tebe, či s z toho niečo zoberieš alebo nie.

BTW je tu X tém, z ktorých mi stačí prečítať si len názov - ktorý mimochodom nehovorí absolútne nič o podstate problému a je v ňom asi 5 gramatických chýb - resp. prvý príspevok a už by som celú tému najradšej hodila do koša, aby sa tu držala nejaká úroveň. Ale potom si poviem, že keď sa k tomu nemám ako vyjadriť ja, tak snáď sa nájde niekto, kto má k tomu čo povedať... A tým to pre mňa hasne. Absolútne ma netrápi "problém" toho človeka a už vôbec mi nestojí zamýšľať sa nad tým až do takej miery, aby som mala potrebu zakladať o tom ďalšie témy.

Takže by som to celé zhrnula asi tak, že ty si si momentálne celkom pohladil svoje virtuálne ego, pretože sa tu na tvoj podnet nazbierala pekná kôpka príspevkov a všetky sú venované len a len tvojmu "problému". Tak ti len prajem, aby ťa v živote netrápilo už nič závažnejšieho.... a celej tejto záležitosti nedávam veľkú životnosť a je len otázkou času, kedy to niekto z nás pre jej totálnu bezpredmetnosť zamkne...

//erytrocyt: Amen.
Napísať odpoveď