Zmena MAC v sieti
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zmena MAC v sieti
Vo Windowse XP som si zmenil svoju MAC adresu na MAC adresu niekoho ineho v sieti co ma vecsi upload a inu IP co sa obcas hodi.
Provider prideluje pripojenie podla MAC.Nenechal som si to nastalo iba par minut co som to skusal ci to facha fpohode.
Je to trestne ked mi to zistia, mozem dostat nejaku pokutu?
Provider prideluje pripojenie podla MAC.Nenechal som si to nastalo iba par minut co som to skusal ci to facha fpohode.
Je to trestne ked mi to zistia, mozem dostat nejaku pokutu?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
jorg22
Medium Professional
Pokial viem tak taketo programy meni MAC iba v registroch Windowsu a v sieti to ale vyzera ako keby sa menila MAC sietovky.hojko napísal:Da. Pouzi program A-MAC, KMAC, SMAC alebo iny...
Neviem ci to este plati ale MAC adresay sa na sietovky davali napevno.
//Edit:
Keso sa pytal ci ide zmenit MAC adresa na sietovke nielen vo Win tak som reagoval na to ze MAC adresa na sietovke sa neda zmenit.hojko napísal:Nechapem co si chcel tymto prispevkom povedat, takze ak mas daku otazku alebo chces nieco napisat, tak to napis zrozumitelne.
Dufam ze sa rozumieme
1. Podľa mňa je to len otázka času kedy si to všimnú, lebo jedna MAC adresa a dve IP-adresy, tak to bude asi čudné nie?
2. Keď na ten účet sťahuješ/ uploaduješ len ty a on nie, tak ten druhý sa určite bude sťažovať, že má rýchly net a predsa mu to ide veľmi pomaly. Keď sťahuješ z P2P od obrovského počtu peer-ov, tak tomu druhému aj prehiadač ide len ako-tak. Určite sa teší, že niekto mu bere šírku pásama.
Preto je lepšie riešenie prideliť každému fixnú IP-adresu, vtedy by bol pekný IP-conflict.
2. Keď na ten účet sťahuješ/ uploaduješ len ty a on nie, tak ten druhý sa určite bude sťažovať, že má rýchly net a predsa mu to ide veľmi pomaly. Keď sťahuješ z P2P od obrovského počtu peer-ov, tak tomu druhému aj prehiadač ide len ako-tak. Určite sa teší, že niekto mu bere šírku pásama.
Preto je lepšie riešenie prideliť každému fixnú IP-adresu, vtedy by bol pekný IP-conflict.
-
midnight_man
Guru
all videl som neico take ze sa to dalo v biose
..ano je pravda ze uz ked to robim tak tak aby mi nikdo na to neprisiel...svoj PC na mojej IP nechavam zapnuty aby nebolo podozrive ze som offline..ale myslim ze nieje moc tazke poriesit to tak aby nikdo nevedel kdo som ...chces zmenit mac? vymen sietovku

vymenit sietovku a naco ? ked mac adresu mozes zmenit jednoduchomidnight_man napísal:all videl som neico take ze sa to dalo v biose..ano je pravda ze uz ked to robim tak tak aby mi nikdo na to neprisiel...svoj PC na mojej IP nechavam zapnuty aby nebolo podozrive ze som offline..ale myslim ze nieje moc tazke poriesit to tak aby nikdo nevedel kdo som ...chces zmenit mac? vymen sietovku
![]()
tu> for linux/win/bsd/macOSX/ > http://www.blogspot.sk/2007/01/03/zmena ... acosx-win/
tu> program pre win
http://blackhole.sk/node/865
-
jorg22
Medium Professional
Mne sa IP meni podla MAC takze ked si zmenim svoju MAC na cudziu a sme pripojeny obaja tak bud jemu nejde vobec internet alebo mneCesar napísal:1. Podľa mňa je to len otázka času kedy si to všimnú, lebo jedna MAC adresa a dve IP-adresy, tak to bude asi čudné nie?