http://autobazar.autojork.cz/jaguar/xjr-4-0/2061/
http://autobazar.autojork.cz/bmw/520i/1966/
on neporovnava, len tak nasiel dve auta a dal ich sem, asi ako protiklady, ze co si o tom pomyslimeJosifek napísal:To co porovnavas ? trabant s mercedesom ?
tam bude hacik podla mna ten, ze to bude iba odstupne lizingu, ved u nas stoji v zaklade 170k TDi DSG 1.133.000 a toto vyzera dost nabusene, takze asi by vsetci vozili auta zvonku a doba utopenych nemcov je davno za nami, takze asi tak podla mnaerytrocyt napísal:A čo hovoríš na tento kúsok za tú cenu?
Mať tie peniaze, okamžite po to auto idem.
hadzem flintu do zita a idem kupovat do nemecka autoerytrocyt napísal:Nie bratu. Predvčerom vyskočila ponuka na Audi A4, naj. 9 500 km, ročník 2006, predvádzacie vozidlo, diesel, combi, plná výbava. Cena 8 000 eur.
Okamžite bolo predané, už nie je v ponuke. A takéto ponuky tu občas sú. Takto aj strýko kúpil Passata o akom sa ti ani nesnívalo.
Čo NENENE? Dobehol by som ťa, facku by si dostal, no treba ti toho?Kibo napísal:NENENE - ja by som bol na ceste do nemecka
Záleží to od typu vozidla. A až také obtiažne to zasa nie je.Point napísal:nie je dovazanie stale obtiazne? ked je auto starsie ako 8 rokov za prihlasenie (s tou kontrolou sposobilosti, a emisii) date 30 000 ? alebo staci coc?
nie je to obtiazne ak dovazas relativne nove vozidlo, 2-3 rocne (aj trosku starsie), pri tych starsich je to problem, ale 8 rocne auto je ste stale v tolerancii, len asi nebude mat COC a budes ho musiet pracne vybavovatPoint napísal:nie je dovazanie stale obtiazne? ked je auto starsie ako 8 rokov za prihlasenie (s tou kontrolou sposobilosti, a emisii) date 30 000 ? alebo staci coc?
to ale uvazujes dost cudne, lebo ked uz mas na 2-3 rocne auto vonku, tak u nas budes kupovat daky sunt za 100 litrov? u nas su ceny este stale za opicami, vsetko drzia umelo hore, forman rok 93 stoji 62000, v nemecku stoji 300 eur, ja mat na 2-3 rocne auto vonku, tak si v klude kupim dake 5-6 rocne, nech mam aj na udrzbu a spol a aspon mi nebude kazdy sused nakukat ponad plece, ze odkial beriem lovePoint napísal:keby som mal na 2-3 rocne auto v nemecku tak si kupim radsej tu nieco za 100 000
novsie myslis ktore? 98? pozeram tak aby som aj prihlasil a zatial som na 96 a ceny uz 1200eurerytrocyt napísal:Kibo, len tak pre zaujímavosť si na www.mobile.de nájdi autá Opel Corsa a pozri sa za aké ceny ich predávajú. Ale tie novšie. 650 eur.