Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja vlastne ani neviem co moze stat take 2-3 rocne auto v nemecku :D 8000 euro? .. a jasne z eej rozdiel .. vo vybave mozno aj v tom ze v nemecku sa autam dopraje pravidelny servis
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ďalší predvádzací voz za nehorázne smiešnu sumu
Point napísal:ja vlastne ani neviem co moze stat take 2-3 rocne auto v nemecku :D 8000 euro? .. a jasne z eej rozdiel .. vo vybave mozno aj v tom ze v nemecku sa autam dopraje pravidelny servis
Už len taká maličkosť. Porovnaj si po akých cestách chodia slovenské autá a po akých nemecké.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Point napísal:ja vlastne ani neviem co moze stat take 2-3 rocne auto v nemecku :D 8000 euro? .. a jasne z eej rozdiel .. vo vybave mozno aj v tom ze v nemecku sa autam dopraje pravidelny servis
2-3 rocne moze stat aj 25.000 eur, aj tak by si kupoval u nas faro za 100? :D
erytro, neser ma :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Seriem ťa tými autami? To ti verím, lebo ja tu od nervov idem asi dačo rozbiť.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt - jak som trafil :D presne 8000 :D

kibo: ok ok ok :D najprv som pisal potom rozmyslal :)

ale to sa mi fakt nezda ze na mobile.de si najdem corsu za 650 euro donesem si ju 98 rocnik .. za 5000 mam prihlasenie za dalsich 5 ek, stk..tankujem a vozim sa?:D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt napísal:Ďalší predvádzací voz za nehorázne smiešnu sumu
Už len taká maličkosť. Porovnaj si po akých cestách chodia slovenské autá a po akých nemecké.
To je dolezita poznamka, ale na druhej strane si to Nemci vynahradia na dialniciach :) Ale urcite to autu skodi menej ako tieto nase cesty.(KE-Valaliky rulez)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:erytrocyt - jak som trafil :D presne 8000 :D

kibo: ok ok ok :D najprv som pisal potom rozmyslal :)

ale to sa mi fakt nezda ze na mobile.de si najdem corsu za 650 euro donesem si ju 98 rocnik .. za 5000 mam prihlasenie za dalsich 5 ek, stk..tankujem a vozim sa?:D
Niečo slušnejšie, ale za 900
Ďalší nonsens. Renault Meganne.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze myslite ze na tom nie je nic zle? myslim na dovoze..ne ze doveziem nieco za 30 000 a budu chciet prihlasenie za 30:D lebo to sa obesim potom .. pozeral som vw polo ale tie su drahe do kelu

abo radsej pockat a kupit auta ake posiela erytrocyt ?

btw..sry ze som takto vyuzil temu ale nejak ma to nazhavilo:D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v pohode, erytrocit nech ide spat, ak sa mu podari zaspat :D
point, urcite nekupuj hned prve auto na ktore nasetris, daco za 30, ja som zastancom, ze vozit auta zvonka sa oplati od dakych 100 (jasne, da sa aj za menej), lebo za 30 kupis podobny vajgel ako u nas, mozno bude vyzerat dobre, ale urcite budes musiet do neho co to vrazit a na autach inych znaciek ako skoda diely nieco stoja, ja som pozeral nedavno nissany, tie su lacne, este uvazujem, ci passat alebo daky japonec, lebo viem ze nieco odvezu, nevadi mi ze to ma kazdy, ide mi o to sa pohodlne a bezpecne vozit. takze si myslim ze sa oplati najprv nasetrit. neist do toho bezhlavo, lebo je to drahy spas sa popalit vonku. nevravim ze musis nasetrit 8000 euro, ale dakych 3000 by bodlo, za to uz mas slusne auticko (da sa aj za menej, pisem podla seba)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Gothar
Moderátor
Moderátor

Josifek: :shock:
Pre nas to je aka cena...a co to je pre Nemcov...ved to by som mal ne auto kazdy mesiac :)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Konecna rozhodol som sa ze objednavam chargera z nemecka az na to budem mat 8)

EDIT

Corrado niekto ? :roll:

Alebo radsej Scirocco ? :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Josifek napísal:Konecna rozhodol som sa ze objednavam chargera z nemecka az na to budem mat 8)
Nic proti, ale po prvom pohlade na ten charger je jasne ze to auto je na srot a ty budes muset setrit velmi velmi dlho...Ale zasa kto by nechcel Big Block American Muscle? :smt025
Gothar
Moderátor
Moderátor

jin napísal:Nic proti, ale po prvom pohlade na ten charger je jasne ze to auto je na srot a ty budes muset setrit velmi velmi dlho...Ale zasa kto by nechcel Big Block American Muscle? :smt025
Nemusi to byt az take zle, hlavne ten motor vydrzi velmi vela a tento vyzera aj drsne :) na druhej strane je to velmi ucinna cesta ako sa dobre spoznat s obsluhou blizkych benziniek :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

GothaR napísal:Nemusi to byt az take zle, hlavne ten motor vydrzi velmi vela a tento vyzera aj drsne :) na druhej strane je to velmi ucinna cesta ako sa dobre spoznat s obsluhou blizkych benziniek :)
To máš recht :P
Motor môže -nemusí byť OK, ale prinajmenšom ho bude treba prečistiť, pomeniť gumové tesnenia, remene a podobný spotrebák. To na chargera bude sranda zhánať. Nie som si istý ani stavom spojky a ostatného hnacieho ústrojenstva, ale rátam, že hento auto si nikto nekupoval na cestu do hypermarketu a späť. Karosériu bude najlepšie komplet opieskovať, hrdzavé miesta nahradiť, potom sa mrknúť na nápavy, a celkovo na podvozok. Vyklepať, zagitovať, do laku, interiér. To sú celkom slušné prachy, ale na druhej strane máme v garáži krásnu klasiku. Človeku, ktorý si to nakoniec kúpi prajem veľmi pevné nervy. Sám som kupoval auto z roku .90 a bolo na tom kopec roboty...

Josifek:Inak to auto v DE nie je, je v Californii. Ešte ho musia doviezť z ameriky do Rotterdamu tuším. A až odtiaľ do DE. Aspoň toľko som vyrozumel z textu.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Josifek napísal:Boze pozrite sa :cry: [/url]
neplac, ja tiez o jednej snivam, ale ne 93 za 250, to sa radsej obesim, aj ked je pekna, len kde zozenies slovenske papiere, aby si neplatil tak vela? prestali sa vyrabat v 98 tak sa nevzdavam a raz jednu kupim :smt007
trosku ine cenove kategorie
Opel Calibra
fesanda
Calibra

josifek, ty hadzes len auta, ktore sice dovezies, ale prihlasis ich za cenu, za ktoru by si mohol doviezt lepsie auto, 93, 91... skus najst 97 a potom pozri cenu (vid moje linky na calibry :wink: )

//nepiste cele linyk ale bachnite to do URL lebo potom to vyzera otrasne
kobalt
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

no ale toto je fakt brutal ... mat 18 a tie peniaze tak vazne sa neda ani len rozmyslat :oops: ... ale fakt nechapem preco to tak lacno predavaju ... daju za to skoro jeden a pol melona a o rok dve to predavaju za nejakych 200 litrov :roll:

BMW3
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

erytrocyt ma pravdu s mobile.de. Kamarat cez ten web kupil tu Fiestu ST, kt. som postoval nedavno, ze som sa s nou blaznil. Asi 2 tyzdne dozadu? Kupil ju za smiesnu cenu, ale proste musis mat stastie a vystihnut to.

Dalsi kamarat kupil Passata kombicko. Full natrieskany vsetkym, co jedno auto moze mat, okrem navigacie. Ani nie 600.000. Rok stary, 40.000km najazdenych. Som myslel, ze ma hodi o zem, ked som to pocul a potom, ked mi to auto priniesol ukazat.

Ale to proste treba sediet na mobile.de a pozerat, sledovat, od nevidim, do nevidim.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:...
Looool cosiiii netake krasavice :D :twisted: