Party narocna na penazenku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ankor
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Party narocna na penazenku

Príspevok od používateľa Ankor »

Kolko najviac ste utratili penazi na byte cela partia??tak priblizne za den
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na byte? To bolo malo, na diskotekach lietaju vacsie prachy :D
Ak neratam Sensation, tak mam rekord okolo 1200 Kc na vecer, inak sa to drzi okolo 500 kc. Sensation bola raz za zivot, tam islo nieco cez 2 litre. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

na byte nie vela,ale ked sa ide stanovat alebo chatovacka,alebo oslava na jednu noc tak viac.okolo 350 najviac.dost ma to je*alo vtedy :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

4litre jeden vecer v bare :wink: take su prve vyplaty
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No za jeden vecer sa mi podarilo rozbit 6000 sk :) To bolo na party v Nitre a bolo to kruté :o ... potom tak že 1000-2000 normalka... Samozrejme ked su lova
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BTW kolko z vas na to dalo vlastnorucne zarobene peniaze a nie peniaze rodicov??? :evil:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

hojko napísal:BTW kolko z vas na to dalo vlastnorucne zarobene peniaze a nie peniaze rodicov??? :evil:
Vzdy su to vlastnorucne zarobene, a prave preto to nikdy nepresiahlo tak cca 500sk.
Gothar
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:BTW kolko z vas na to dalo vlastnorucne zarobene peniaze a nie peniaze rodicov??? :evil:
myslim, ze vacsina, rodicia malokedy daju dietatu aj 500Sk aby sa islo vonku zabavit...a ked pozries na tie sumy, tak je jasne, ze z vreckoveho nebudu(mozno pinacolada, ale nechcem polemizovat, nech sa vyjadri sam :) )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nedovolil by som si minut 6000 od rodičov , a ani by mi nedali , a ani by som nechcel :D... Načo ked je robota :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja som uz od 16 pracoval lebo foter proste povedal zarob si ked niečo chces ... tak odvtedy som si svoje akcie vzdy financoval sam ....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Digital: Cize makas tyzden, dva, tri, nebodaj cely mesiac na to, aby si to na jednej party mohol rozbit???
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Digital: Cize makas tyzden, dva, tri, nebodaj cely mesiac na to, aby si to na jednej party mohol rozbit???
No bohužial niekedy sa podari :D ... ale samozrejme ze ne furt , normalne ked vecer idem s partiou do mesta tak do tych 5 kíl ... nad minem len ked je nejaka vacsia kvalitnejsia akcia , alebo ked mam vela pri sebe a vela v sebe :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

minuli rok hodokvas : jeden den 2000sk ( nepocitam vstupenku len jedlo a ALKO ! :lol: (ved nebudem dievcatam kupovat rum a vodku s pivom... ..) :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Napr., vcera vecer to bolo z mojej penazenky 1.700 SK. Kamarat mi odchadza naspat do Spanielska, tak sme to oslavili. Este teraz som polo napity v praci.

Samozrejme, ze su to moje zarobene peniaze. Za tento mesiac a pol, co bol doma, ale boli aj drahsie vyjazdy. Ked nas napadlo, ze pojdeme do Bratislavy alebo Budapesti, tak uz len natankovat auto nas stalo 3.000 SK. Potom nejake jedlo, ked sme tam boli, dalej chlasty. Splhalo sa to k 6-7 tisicom za vecer. Ale hej, ved zijeme len raz, jeho vidim len 2 krat za rok, takze mi to za to stoji.

Co strasne lutujem je, ze som s bratom vyhodil 8.000 SK, ked sme boli na Snoop Doggovi a stalo to za velky ko*ot. Tych penazi mi je skutocne luto. Resp., po tom, ako sme opustili Havana Bar v Starom Meste. Dovtedy bolo fayn, ale akonahle sme dorazili do Incheby mi bolo luto penazi.

A mam ovela lepsi pocit, ze na to vsetko som si zarobil ja sam a nemusim na to zobronit od rodicov, tak s chutou mozem kazdeho poslat do.., lebo mi moze rozpravat co chce, ale to vsetko si mozem dovolit, lebo tvrdo makam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na takéto rozbíjačky moc nechodím, čiže moc som takto ani neprežral,max. okolo 500sk.
Váčšinou su to moje zarobené peniaze. Rodičia mi dávajú max. na cestovné, keď chcem na zábavu mi povedia, že zarobil si si, máš. :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

p4ra napísal:A mam ovela lepsi pocit, ze na to vsetko som si zarobil ja sam a nemusim na to zobronit od rodicov, tak s chutou mozem kazdeho poslat do.., lebo mi moze rozpravat co chce, ale to vsetko si mozem dovolit, lebo tvrdo makam.
Presne, ked sa chcem zabavit tak idem, nemusim sa strachovat ci mi rodicia daju a ak sa na party nieco pokazi, pripadne je nuda, tak ma nemusi trapit, ze som obral rodicov. 19 rokov ma platili, konecne prisiel cas byt financne samostatny :) Oco mi este stale nuka, ci nechcem na vecer a tak a ja ho mozem s usmevom odmietnut s tym, ze mam svoje a sme radi obaja :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja zase budem uprimny aj v tomto smere. Ked idem na nejaku fakt velku party, tak to jasne poviem doma, aj ked by som nemusel, ved uz nie som male dieta, ale viem, ze mama je rada, ked vie, kde som. A vtedy pridu za mnou a davaju mi peniaze s tym, ze ved je velka party, to nie je tak casto, ze zober si radsej vela penazi, nemusis vsetko minut, ale nech mas, nikdy nevies, co sa moze stat. Vtedy si aj zoberiem, ale nie je to tak, ze by som ja chodil za nimi, ze dajte mi. Otec mi to vzdy vysvetluje tak, ze je rad, ze si zarobim sam, a ze som samostatny, ale on, ked bol v mojom veku, nemal take moznosti, jeho otec mu nemohol dat tolko, kolko mne moze on a preto si to vsetko vynahradza touto formou a je rad, ked moze dat aspon mne, ci bratovi. Lebo, nevie, co by s tymi peniazmi robil a komu by ich dal, ak nie jeho dvom synom. Mam rad ten pocit, ze viem, ze rodicia si uvedomuju, ze som samostatny, no i napriek tomu pridu sami od seba a daju nieco. Takto maju pokoj na dusi aj oni, aj ja.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

najviac na hodokvase...1 deň= 800,-sk(len alco), a od rodičov.Ale nehanbím sa za to.Mal som tri týždne po tom ako mi dali dole sádru z nohy, 2 týždne som ešte nemohol riadne chodiť...neviem kde by som tak narýchlo našiel brigádu aby som mal aspoň potrebné peniaze...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

sorry za spam , ale neni to skoda love ? co tu bolo 6 litrov len tak do luftu ?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Najviac co som utratil za vecer bolo 1500. Mal som narodky a bol som tak povediac sponzor.

Ak ideme na nejaku party na byt, naklady su len chipsy-chrumky, flasa vina a flasa nieco tvrdeho. Do rana sme aj tak vsetci "jasni".

Mamka je moj jediny zdroj financii.
Napísať odpoveď