Party narocna na penazenku
Party narocna na penazenku
Kolko najviac ste utratili penazi na byte cela partia??tak priblizne za den
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze vacsina, rodicia malokedy daju dietatu aj 500Sk aby sa islo vonku zabavit...a ked pozries na tie sumy, tak je jasne, ze z vreckoveho nebudu(mozno pinacolada, ale nechcem polemizovat, nech sa vyjadri samhojko napísal:BTW kolko z vas na to dalo vlastnorucne zarobene peniaze a nie peniaze rodicov???
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Digital
Guru
No bohužial niekedy sa podarihojko napísal:Digital: Cize makas tyzden, dva, tri, nebodaj cely mesiac na to, aby si to na jednej party mohol rozbit???
-
p4ra
Redeemer
Napr., vcera vecer to bolo z mojej penazenky 1.700 SK. Kamarat mi odchadza naspat do Spanielska, tak sme to oslavili. Este teraz som polo napity v praci.
Samozrejme, ze su to moje zarobene peniaze. Za tento mesiac a pol, co bol doma, ale boli aj drahsie vyjazdy. Ked nas napadlo, ze pojdeme do Bratislavy alebo Budapesti, tak uz len natankovat auto nas stalo 3.000 SK. Potom nejake jedlo, ked sme tam boli, dalej chlasty. Splhalo sa to k 6-7 tisicom za vecer. Ale hej, ved zijeme len raz, jeho vidim len 2 krat za rok, takze mi to za to stoji.
Co strasne lutujem je, ze som s bratom vyhodil 8.000 SK, ked sme boli na Snoop Doggovi a stalo to za velky ko*ot. Tych penazi mi je skutocne luto. Resp., po tom, ako sme opustili Havana Bar v Starom Meste. Dovtedy bolo fayn, ale akonahle sme dorazili do Incheby mi bolo luto penazi.
A mam ovela lepsi pocit, ze na to vsetko som si zarobil ja sam a nemusim na to zobronit od rodicov, tak s chutou mozem kazdeho poslat do.., lebo mi moze rozpravat co chce, ale to vsetko si mozem dovolit, lebo tvrdo makam.
Samozrejme, ze su to moje zarobene peniaze. Za tento mesiac a pol, co bol doma, ale boli aj drahsie vyjazdy. Ked nas napadlo, ze pojdeme do Bratislavy alebo Budapesti, tak uz len natankovat auto nas stalo 3.000 SK. Potom nejake jedlo, ked sme tam boli, dalej chlasty. Splhalo sa to k 6-7 tisicom za vecer. Ale hej, ved zijeme len raz, jeho vidim len 2 krat za rok, takze mi to za to stoji.
Co strasne lutujem je, ze som s bratom vyhodil 8.000 SK, ked sme boli na Snoop Doggovi a stalo to za velky ko*ot. Tych penazi mi je skutocne luto. Resp., po tom, ako sme opustili Havana Bar v Starom Meste. Dovtedy bolo fayn, ale akonahle sme dorazili do Incheby mi bolo luto penazi.
A mam ovela lepsi pocit, ze na to vsetko som si zarobil ja sam a nemusim na to zobronit od rodicov, tak s chutou mozem kazdeho poslat do.., lebo mi moze rozpravat co chce, ale to vsetko si mozem dovolit, lebo tvrdo makam.
Presne, ked sa chcem zabavit tak idem, nemusim sa strachovat ci mi rodicia daju a ak sa na party nieco pokazi, pripadne je nuda, tak ma nemusi trapit, ze som obral rodicov. 19 rokov ma platili, konecne prisiel cas byt financne samostatnyp4ra napísal:A mam ovela lepsi pocit, ze na to vsetko som si zarobil ja sam a nemusim na to zobronit od rodicov, tak s chutou mozem kazdeho poslat do.., lebo mi moze rozpravat co chce, ale to vsetko si mozem dovolit, lebo tvrdo makam.
-
p4ra
Redeemer
Ja zase budem uprimny aj v tomto smere. Ked idem na nejaku fakt velku party, tak to jasne poviem doma, aj ked by som nemusel, ved uz nie som male dieta, ale viem, ze mama je rada, ked vie, kde som. A vtedy pridu za mnou a davaju mi peniaze s tym, ze ved je velka party, to nie je tak casto, ze zober si radsej vela penazi, nemusis vsetko minut, ale nech mas, nikdy nevies, co sa moze stat. Vtedy si aj zoberiem, ale nie je to tak, ze by som ja chodil za nimi, ze dajte mi. Otec mi to vzdy vysvetluje tak, ze je rad, ze si zarobim sam, a ze som samostatny, ale on, ked bol v mojom veku, nemal take moznosti, jeho otec mu nemohol dat tolko, kolko mne moze on a preto si to vsetko vynahradza touto formou a je rad, ked moze dat aspon mne, ci bratovi. Lebo, nevie, co by s tymi peniazmi robil a komu by ich dal, ak nie jeho dvom synom. Mam rad ten pocit, ze viem, ze rodicia si uvedomuju, ze som samostatny, no i napriek tomu pridu sami od seba a daju nieco. Takto maju pokoj na dusi aj oni, aj ja.