Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime
kazdy sa dneska zenie za dobrym miestom pracou ktora je dobra platena kazdy chce mat barak krasnu caju auto a tak dalej ... ale nikdy si nevazime to uz mame .... dnesni ludia su taky ze chcu vsetko ... stretnes babenu na diske nemas zlate retaze najky za 4 litre si nic ked nemas ani auto ani o teba nezakopne ...ludia chcu vsetko a nechcu dat nic ... bmg krachlo kazdy si to pameta kazdy vie ze nebankovky nic nevracaju ale aj napriek tomu tlacia prachy do autoreklam preco ??? lebo su chamtivy .... to ze ma clovek zdravie kasle ... nevazi si hodnoty ... mavnete nadomnou rukou co za kravinu zase rozoberam ale tym si len neuvedomujete tu hodnotu ktoru mate ... predstav si ze teraz ochrnies od krku dole ... co by si dal za to aby si mohol mavnut rukou nad tymto clankom co pisem nie povies si ze trepem nezmysli ale je to tak ... keby si ludia pred tym ako dupnu na plyn v aute uvedomili ake to je byt ochrnuty alebo beznohy bez ruky hned by dali nohu z plynu dole ... ale ludia si to nevazia .. nic si nevazia ... chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma ... pridem zo skodovkou za kamoskou ohrna nosom co to mam za auto ... keby prisla o nieco co ma a uz by ju nik nechcel aj skodovka by jej stacila ... chcel by som vediet vas nazor na tento clanok .
Teba ten pobyt na chate nejako zmenil 
No ale k teme - je to pravda co pises, odkedy zarabam, tak si niektore veci vazim viac, uz viem co to obnasa, to ze tento notebook z ktoreho pisem neprisiel len tak z neba, ale bolo na neho treba makat. Co sa tyka zdravia, to si vazim a aj preto, ze nehoda ciha na kazdom rohu sa snazim uzivat si. Ked som odisiel na skolu do velkomesta, prisiel som o prirodu, ked som sa vtedy vracal domov, tak som celu cestu cumel z okna na tie huste lesy okolo cesty, ziadne parky, ale skutocna priroda.
A k tej zene: ze sa nou vobec zaoberas...
No ale k teme - je to pravda co pises, odkedy zarabam, tak si niektore veci vazim viac, uz viem co to obnasa, to ze tento notebook z ktoreho pisem neprisiel len tak z neba, ale bolo na neho treba makat. Co sa tyka zdravia, to si vazim a aj preto, ze nehoda ciha na kazdom rohu sa snazim uzivat si. Ked som odisiel na skolu do velkomesta, prisiel som o prirodu, ked som sa vtedy vracal domov, tak som celu cestu cumel z okna na tie huste lesy okolo cesty, ziadne parky, ale skutocna priroda.
A k tej zene: ze sa nou vobec zaoberas...
Pekne napisane, ja som si poslednych par dni uvedomil, ako velmi lubim a co za poklad to mam, v tej mojej zienke
Dnes rano odletela do Lutonu a o tyzden ide do Helensburgu v Skotsku . Uvidime sa opat az 20. septembra, ja viem, ze ludia su odlucení aj omnoho dlhsie, no popravde aj slza padla
. Neni sa zaco hanbit. Kolkokrat sme sa nad sprostami hadali, za uplne kktiny. No posledny tyzden sme si to najviac uvedomovali obaja. Kazdopadne si treba vazit to co mame, nie je zle chciet viac, no nie za kazdu cenu, obete sa musia zvazit, ci to stoji za to alebo nie. Lebo lahko mozme prist o nieco, co budeme lutovat a naspat to uz nepojde.
-
Kibo
Hardcore addict
Re: uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime ..
ako mozes napisat taku blbost? ako vies ze si nevazil to co mal? bola to jeho vina alebo toho kamionistu?gego napísal:chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma
-
uplink
VIP
trosku OT:
Clovek je prebornik v nevazeni si veci. Obvykle mame nejaky hlavny ciel a ked ho dosiahneme, tak si myslime ze to este neni ono. Ked prejdeme tymto bodom "stastia" vo svojom zivote tak ideme slepo dalej. Onedlho si uvedomime ze sme tam uz vlastne boli. Vo vacsine pripadov je v tomto bode uz neskoro, lebo uz nemame podmienky, ani moznosti sa vratit do tohto bodu spat.
Samozrejme ze su aj svetle vynimky.
k teme:
Ten chlapik si nevazil to co mal ci co?
nejako mi usla podstata
Clovek je prebornik v nevazeni si veci. Obvykle mame nejaky hlavny ciel a ked ho dosiahneme, tak si myslime ze to este neni ono. Ked prejdeme tymto bodom "stastia" vo svojom zivote tak ideme slepo dalej. Onedlho si uvedomime ze sme tam uz vlastne boli. Vo vacsine pripadov je v tomto bode uz neskoro, lebo uz nemame podmienky, ani moznosti sa vratit do tohto bodu spat.
Samozrejme ze su aj svetle vynimky.
k teme:
Ten chlapik si nevazil to co mal ci co?
Pod lampu si nepriniesol viac svetla. Z týchto tvojích slov sa už dávno stali frázy a začali ich omielať raperi. Preto každému, kto začne takto uvažovať odkážem: začni od seba. Ak nezačneš hneď, zajtra sa lepšie vyspíš a mávneš rukou, čo sa debiliny si to včera sypal.
Tak to si presne moja povaha. Tiež som ich už zopár poslal. Pekné, ale namyslené a naivne.Digital napísal:.... .. Ked vidím ze dievca nezaújma moja osoba ale že ake auto mám tak by som ju porad poslal dpč a strápnil jak sa dá
Ale s ostatnými názormy súhlasím
Re: uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime ..
nevidis do toho zle ale ber to tak ze nemozes za kazdou vecou co ides robit mysliet nato ze ako by som to robit nemohol "keby som bol taky alebo by sa mi stalo nieco co ti to neumozni". to sa neda, za dalsie este som sa nestretol s tym ze by som bol ponizeny len preto ze nemam auto alebo nechodim obleceny v znackach, nemam lance, prstene, tetovania a dalsie vecigego napísal:kazdy sa dneska zenie za dobrym miestom pracou ktora je dobra platena kazdy chce mat barak krasnu caju auto a tak dalej ... ale nikdy si nevazime to uz mame .... dnesni ludia su taky ze chcu vsetko ... stretnes babenu na diske nemas zlate retaze najky za 4 litre si nic ked nemas ani auto ani o teba nezakopne ...ludia chcu vsetko a nechcu dat nic ... bmg krachlo kazdy si to pameta kazdy vie ze nebankovky nic nevracaju ale aj napriek tomu tlacia prachy do autoreklam preco ??? lebo su chamtivy .... to ze ma clovek zdravie kasle ... nevazi si hodnoty ... mavnete nadomnou rukou co za kravinu zase rozoberam ale tym si len neuvedomujete tu hodnotu ktoru mate ... predstav si ze teraz ochrnies od krku dole ... co by si dal za to aby si mohol mavnut rukou nad tymto clankom co pisem nie povies si ze trepem nezmysli ale je to tak ... keby si ludia pred tym ako dupnu na plyn v aute uvedomili ake to je byt ochrnuty alebo beznohy bez ruky hned by dali nohu z plynu dole ... ale ludia si to nevazia .. nic si nevazia ... chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma ... pridem zo skodovkou za kamoskou ohrna nosom co to mam za auto ... keby prisla o nieco co ma a uz by ju nik nechcel aj skodovka by jej stacila ... chcel by som vediet vas nazor na tento clanok .
a nehodam v doprave sa obycajne neda zabranit pretoze pridu rychlo, co si mal ten chapik uvedomit?ze mam zenu a deti tak si nemozem dovolit zomriet na ceste?
a su take baby ktore si potrepia na lovatych chlapov ale ani tie zas nesmu byt bez penazi alebo by od nich zavisle...skratka je to obojstranne
mohol si to napisat tak ze sa ti nepaci konzumny vkus ludi, ze chcu toho vela a cim lepsie, to je tak vsade?
vidis slnko, osvetlenu luku, pocujes spievat vtaky.. sakradobry realtime render s AA + HDR a este aj mp3 do toho hra
k tomu si prirataj fakt skvelu fyziku a zamyslis sa jak je svet silna masina ze to utiahne vsetko na full details bez sklbania 
ono viem na co narazate, ale to sme taka generacia.. idem na bike von? ide mi o to aby som sa prehnal co mozno najvyssou rychlostou, nikoho nepresiel... ide na bike von mama? pozera si prirodu, tesi sa z tohoz e vidi nejakeho vtacika, pricuchne si ku kvetu.. to je presne ta radost z drobnosti ktore my uz si nejak neuvedomujeme, ale ta radost z noveho PC komponentu, auta, ked vyjde nasa oblubena hra... to nam je blizke
ono viem na co narazate, ale to sme taka generacia.. idem na bike von? ide mi o to aby som sa prehnal co mozno najvyssou rychlostou, nikoho nepresiel... ide na bike von mama? pozera si prirodu, tesi sa z tohoz e vidi nejakeho vtacika, pricuchne si ku kvetu.. to je presne ta radost z drobnosti ktore my uz si nejak neuvedomujeme, ale ta radost z noveho PC komponentu, auta, ked vyjde nasa oblubena hra... to nam je blizke
-
Enduro3333
Medium Professional