Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime

Príspevok od používateľa gego »

kazdy sa dneska zenie za dobrym miestom pracou ktora je dobra platena kazdy chce mat barak krasnu caju auto a tak dalej ... ale nikdy si nevazime to uz mame .... dnesni ludia su taky ze chcu vsetko ... stretnes babenu na diske nemas zlate retaze najky za 4 litre si nic ked nemas ani auto ani o teba nezakopne ...ludia chcu vsetko a nechcu dat nic ... bmg krachlo kazdy si to pameta kazdy vie ze nebankovky nic nevracaju ale aj napriek tomu tlacia prachy do autoreklam preco ??? lebo su chamtivy .... to ze ma clovek zdravie kasle ... nevazi si hodnoty ... mavnete nadomnou rukou co za kravinu zase rozoberam ale tym si len neuvedomujete tu hodnotu ktoru mate ... predstav si ze teraz ochrnies od krku dole ... co by si dal za to aby si mohol mavnut rukou nad tymto clankom co pisem nie povies si ze trepem nezmysli ale je to tak ... keby si ludia pred tym ako dupnu na plyn v aute uvedomili ake to je byt ochrnuty alebo beznohy bez ruky hned by dali nohu z plynu dole ... ale ludia si to nevazia .. nic si nevazia ... chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma ... pridem zo skodovkou za kamoskou ohrna nosom co to mam za auto ... keby prisla o nieco co ma a uz by ju nik nechcel aj skodovka by jej stacila ... chcel by som vediet vas nazor na tento clanok .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked hladas trubky, je to tvoj problem.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Súhlasím s hojkom... napr. v mojej partii by si takú nenašiel ani jednu . Ked vidím ze dievca nezaújma moja osoba ale že ake auto mám tak by som ju porad poslal dpč a strápnil jak sa dá

Ale s ostatnými názormy súhlasím
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

pekne napisane, mas pravdu !
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Teba ten pobyt na chate nejako zmenil :)
No ale k teme - je to pravda co pises, odkedy zarabam, tak si niektore veci vazim viac, uz viem co to obnasa, to ze tento notebook z ktoreho pisem neprisiel len tak z neba, ale bolo na neho treba makat. Co sa tyka zdravia, to si vazim a aj preto, ze nehoda ciha na kazdom rohu sa snazim uzivat si. Ked som odisiel na skolu do velkomesta, prisiel som o prirodu, ked som sa vtedy vracal domov, tak som celu cestu cumel z okna na tie huste lesy okolo cesty, ziadne parky, ale skutocna priroda.
A k tej zene: ze sa nou vobec zaoberas... :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Pekne napisane, ja som si poslednych par dni uvedomil, ako velmi lubim a co za poklad to mam, v tej mojej zienke :) Dnes rano odletela do Lutonu a o tyzden ide do Helensburgu v Skotsku . Uvidime sa opat az 20. septembra, ja viem, ze ludia su odlucení aj omnoho dlhsie, no popravde aj slza padla :cry: . Neni sa zaco hanbit. Kolkokrat sme sa nad sprostami hadali, za uplne kktiny. No posledny tyzden sme si to najviac uvedomovali obaja. Kazdopadne si treba vazit to co mame, nie je zle chciet viac, no nie za kazdu cenu, obete sa musia zvazit, ci to stoji za to alebo nie. Lebo lahko mozme prist o nieco, co budeme lutovat a naspat to uz nepojde.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime ..

Príspevok od používateľa Kibo »

gego napísal:chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma
ako mozes napisat taku blbost? ako vies ze si nevazil to co mal? bola to jeho vina alebo toho kamionistu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

trosku OT:

Clovek je prebornik v nevazeni si veci. Obvykle mame nejaky hlavny ciel a ked ho dosiahneme, tak si myslime ze to este neni ono. Ked prejdeme tymto bodom "stastia" vo svojom zivote tak ideme slepo dalej. Onedlho si uvedomime ze sme tam uz vlastne boli. Vo vacsine pripadov je v tomto bode uz neskoro, lebo uz nemame podmienky, ani moznosti sa vratit do tohto bodu spat.

Samozrejme ze su aj svetle vynimky.

k teme:

Ten chlapik si nevazil to co mal ci co? :? nejako mi usla podstata
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, tak kazda nieje taka, inac, ten clanok by sa dal normalne rapovat :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

energy00 napísal:ten clanok by sa dal normalne rapovat :)
Mna ta napadlo tiez, ked som si to precital. Som rozmyslal, ze asi aky podmaz by sa na to hodil. :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pod lampu si nepriniesol viac svetla. Z týchto tvojích slov sa už dávno stali frázy a začali ich omielať raperi. Preto každému, kto začne takto uvažovať odkážem: začni od seba. Ak nezačneš hneď, zajtra sa lepšie vyspíš a mávneš rukou, čo sa debiliny si to včera sypal.
Digital napísal:.... .. Ked vidím ze dievca nezaújma moja osoba ale že ake auto mám tak by som ju porad poslal dpč a strápnil jak sa dá

Ale s ostatnými názormy súhlasím
Tak to si presne moja povaha. Tiež som ich už zopár poslal. Pekné, ale namyslené a naivne.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Pekný článok,hlavne je tam čosi pravdy.No myslím si , že nie všetky ženy/dievčatá sú hentaké.
Sheep
Addict
Addict

Re: uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime ..

Príspevok od používateľa Sheep »

gego napísal:kazdy sa dneska zenie za dobrym miestom pracou ktora je dobra platena kazdy chce mat barak krasnu caju auto a tak dalej ... ale nikdy si nevazime to uz mame .... dnesni ludia su taky ze chcu vsetko ... stretnes babenu na diske nemas zlate retaze najky za 4 litre si nic ked nemas ani auto ani o teba nezakopne ...ludia chcu vsetko a nechcu dat nic ... bmg krachlo kazdy si to pameta kazdy vie ze nebankovky nic nevracaju ale aj napriek tomu tlacia prachy do autoreklam preco ??? lebo su chamtivy .... to ze ma clovek zdravie kasle ... nevazi si hodnoty ... mavnete nadomnou rukou co za kravinu zase rozoberam ale tym si len neuvedomujete tu hodnotu ktoru mate ... predstav si ze teraz ochrnies od krku dole ... co by si dal za to aby si mohol mavnut rukou nad tymto clankom co pisem nie povies si ze trepem nezmysli ale je to tak ... keby si ludia pred tym ako dupnu na plyn v aute uvedomili ake to je byt ochrnuty alebo beznohy bez ruky hned by dali nohu z plynu dole ... ale ludia si to nevazia .. nic si nevazia ... chlapik dre na zenu a decko stava dom 6 rokov ... vcera mal pohreb celna zrazka z kamionom ... on to nechcel ale neuvedomil si co sa moze stat nevazil si toho co vsetko ma ... pridem zo skodovkou za kamoskou ohrna nosom co to mam za auto ... keby prisla o nieco co ma a uz by ju nik nechcel aj skodovka by jej stacila ... chcel by som vediet vas nazor na tento clanok .
nevidis do toho zle ale ber to tak ze nemozes za kazdou vecou co ides robit mysliet nato ze ako by som to robit nemohol "keby som bol taky alebo by sa mi stalo nieco co ti to neumozni". to sa neda, za dalsie este som sa nestretol s tym ze by som bol ponizeny len preto ze nemam auto alebo nechodim obleceny v znackach, nemam lance, prstene, tetovania a dalsie veci
a nehodam v doprave sa obycajne neda zabranit pretoze pridu rychlo, co si mal ten chapik uvedomit?ze mam zenu a deti tak si nemozem dovolit zomriet na ceste?
a su take baby ktore si potrepia na lovatych chlapov ale ani tie zas nesmu byt bez penazi alebo by od nich zavisle...skratka je to obojstranne

mohol si to napisat tak ze sa ti nepaci konzumny vkus ludi, ze chcu toho vela a cim lepsie, to je tak vsade? :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

clanok by som zhrnul do frazy "cim viac mas, tym viac chces" :) Ostatne chamtivost je v kazdom z nas, ci uz v malej alebo vacsej miere...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

pekne si to napisal, mas uplnu pravdu, uplne zdielam tvoj nazor ... len nam prosim ta vysvetli, preco sa vobec zaoberas takymi zenami? :?: ja na takych ludi s prehladom kaslem a urcite nevyhladavam ich spolocnost :!:
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

preco neviem mam zvlasnu zabavu ze sa snazim zlomit take co sa nedaju zlomit co ja viem ??? btw asi som mam traumu z prirody ..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

clovek nieze si nic nevazi ale je znudeny ..je znudeny v kulture zabavy ..da sa toho zbavit tak ze sa nad zivotom zacneme zamyslat ked vidis kvet tak v nom vid nieco viac ako bylinu napustenu farbivami ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vidis slnko, osvetlenu luku, pocujes spievat vtaky.. sakradobry realtime render s AA + HDR a este aj mp3 do toho hra :D k tomu si prirataj fakt skvelu fyziku a zamyslis sa jak je svet silna masina ze to utiahne vsetko na full details bez sklbania :D

ono viem na co narazate, ale to sme taka generacia.. idem na bike von? ide mi o to aby som sa prehnal co mozno najvyssou rychlostou, nikoho nepresiel... ide na bike von mama? pozera si prirodu, tesi sa z tohoz e vidi nejakeho vtacika, pricuchne si ku kvetu.. to je presne ta radost z drobnosti ktore my uz si nejak neuvedomujeme, ale ta radost z noveho PC komponentu, auta, ked vyjde nasa oblubena hra... to nam je blizke :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Teoria: Treba sa tesit aj z malickosti
Prax : 90 percent casu si zaneprazdneny sam sebou a tempom dnesnej doby, ze si neuvedomis co v tvojom zivote ozaj nieco znamena a co je len docasna nahrazka ;)
Aspon ja mam taku skusenost :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

KoCi napísal:vidis slnko, osvetlenu luku, pocujes spievat vtaky.. sakradobry realtime render s AA + HDR a este aj mp3 do toho hra :D k tomu si prirataj fakt skvelu fyziku a zamyslis sa jak je svet silna masina ze to utiahne vsetko na full details bez sklbania :D
Heh IT deformacia :lol:
Napísať odpoveď