No ja sa chystám do Europy na toto o 19:40..už je dosť miest rezervovaných ale hádam si na premiéru nájdu miesto aj premňa Nejde niekto z BB o 19:40 do Europy teda?
Sovietovic napísal:No ja sa chystám do Europy na toto o 19:40..už je dosť miest rezervovaných ale hádam si na premiéru nájdu miesto aj premňa Nejde niekto z BB o 19:40 do Europy teda?
ja na 18:00 a s haremom z, teraz uz byvalej, skoly... tak sa mozno uvidime pred kinom a nebudem vedeit ze sme sa videli rofl
mno vcerajsia resp. dneskajsia skora atmosfera v kine bola uzastna - film je velmi podareny kino nebolo 5 min v kuse ticho - joke za jokom - nemohol som ked HOmer doniesol to prasa domov - mi s kamaratom sice sme mali miesta zaplatene do druhej rady -sme sedeli v strede na zlatych pre VIP ako vzdy takze super -a film fajn - a ostatní - vydzte az do konca tituliek Maggie povie prve slovo
kua v capitole to nehraju, musim ist aj ja do usmevu..idem pondelok na vecerny premietanie...myslite zeby som mal ist kupit listky v predstihu alebo este budu v "hodine dvanastej" ?
mirak2 napísal:kua v capitole to nehraju, musim ist aj ja do usmevu..idem pondelok na vecerny premietanie...myslite zeby som mal ist kupit listky v predstihu alebo este budu v "hodine dvanastej" ?
No poviem dnes napisem, ci sme zohnali lebo ja som si u kamosa objednaval uz v pondelok, ale nejak to krachlo, takze dnes to idem risknut, no snad budu...
Co si clovek nezabezpeci sam, to nema
hojko napísal:Kelko: Nemylim, ze povie prve slovo, pretoze ak si dobre pamatam, tak prve slovo povedala uz davno, mozno v takej desiatej serii.
jj presne, neviem kolka to bola seria ale bola o tom ze ako liza povedala prve slovo (znelo bart) lebo bart vravel houmrovi homer a nie otec a ako jedina na konci povedala maggie ze otec (trochu komplikovane napisane ale budis :D )
Fantazia. Nic ine ako 20b z 10moznych si to nezasluzi. Cakal som, ze ako film to bude mat chabu dejovu liniu, co ciastocne potvrdzuje, avsak gagov je tam pozehnane a takmer cely film som sa rehotal ako najaty!
Kelko napísal:Mno to je pravda - no Marge (pri titulkach ) zacne nieco v zymsle "maggie nam chce nieco povedat - jej prve slovo a povedala "Bude dvojka" ?
Skvely film! Este pri vyhcadzani z kina som mal na tvari usmev ako pacient po lobotomii Vela hlasok, ako vzdy dokonaly dabing a nova metoda animacie im tiez svedci.
Akurat mi vadilo, ze v kine bolo vela deti a tie sa smiali na typicky detskych veciach a nie na klasickom simpsonovskom humore
GothaR napísal:
Akurat mi vadilo, ze v kine bolo vela deti a tie sa smiali na typicky detskych veciach a nie na klasickom simpsonovskom humore
Pre toto vždy volím nočné hodiny na filmy keď deti už spia
Takže absolútna paráda..tak som sa dávno nezasmial !! dávam tomu 20/10 Fakt paráda..Dej to malo super..Hlášky a spol super a dabing taktiež super..Umňa asi naj scéna keď sa Homer brodil snehom (ak viete čo myslím).