Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

matko888 napísal:neni cisty ale hrava casto v utoku
nauc sa editovat prispevok a anderson neni utocnik :!:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Simao Sabrosa do Atletica Madrid
to Atletico tiez dobre nakupuje skoda ze pustili Torresa teraz by mozno aj na titul bojovali a mozno aj budu
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

B3rET napísal:nauc sa editovat prispevok a anderson neni utocnik :!:
ja viem ze neni cisty utocnik , ale nastupil uz velakrat v utoku . nehadaj sa so mnou , viem ze nastupoval aj v utoku uz aj v gremiu
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Co je vela, to je vela. Real ponukol za Kaku 90 milionov Eur. Som zvedavy ci ho AC pusti, zevraj manazer Kaku povedal, ze musi poriadne porozmyslat a ze takato prilezitost neprichadza vela razy. Podla mna prestupi
IZZi-BA
Star
Star

Drago napísal:Co je vela, to je vela. Real ponukol za Kaku 90 milionov Eur. Som zvedavy ci ho AC pusti, zevraj manazer Kaku povedal, ze musi poriadne porozmyslat a ze takato prilezitost neprichadza vela razy. Podla mna prestupi
prezident klubu povedal ze kaka neni na predaj takze podla mna nepojde
SkiwO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkiwO »

IZZi-BA napísal:prezident klubu povedal ze kaka neni na predaj takze podla mna nepojde
no ak by aj hej tak kaka asi ponuku neprijme
IZZi-BA
Star
Star

christian chivu z AS Rym do Inter Milano
Rogue Santa Cruz z Bayernu do Blackburnu
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:christian chivu z AS Rym do Inter Milano
Rogue Santa Cruz z Bayernu do Blackburnu
blackburn bude mat super utok , spolu s McCartym
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ta cena za Kaka je velmi zaujimava a myslim, ze neskutocne vysoka. Mozno by malo ACM pouvazovat nad prestupov, pretoze podla mna ziadny futbalista nema taku cenu a Real sa opat snazi len o velku senzaciu letneho prestupoveho obdobia.
IZZi-BA
Star
Star

hojko napísal:Ta cena za Kaka je velmi zaujimava a myslim, ze neskutocne vysoka. Mozno by malo ACM pouvazovat nad prestupov, pretoze podla mna ziadny futbalista nema taku cenu a Real sa opat snazi len o velku senzaciu letneho prestupoveho obdobia.
Mas pravdu ale zasa Kaka je v AC hviezda a nek tam na neho nema a podla mna si svoju hviezdu nepredaju a aj samotny Kaka ma k AC citovy vztah tak tiez mozno nepojde

uvidime....
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:Mas pravdu ale zasa Kaka je v AC hviezda a nek tam na neho nema a podla mna si svoju hviezdu nepredaju a aj samotny Kaka ma k AC citovy vztah tak tiez mozno nepojde

uvidime....
prachy kazia charakter , pojde za tolko prachov , podla man je to z velmi vela
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ja si myslim, ze ked tam Kaka nepojde, tak Schuster bude chcet kupit Ballacka, co si myslim ze CFC by by ho malo potom pusit, a Berlusconi zas povedal ze chce spät Ševu, to ho by tiez mohli poslat prec
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Myslím si, že Kaká prestúpi do Realu. Za vyše niečo 3 miliárd si ACM bude môcť dovoliť hráča ako je Kaká a môže posíliť káder aj na iných postoch. A keď ten prestup bude ako prestup Zidana do Realu z Juventusu tak potom nie je o čom
kubodinho
Professional
Professional

radek21 napísal:Myslím si, že Kaká prestúpi do Realu. Za vyše niečo 3 miliárd si ACM bude môcť dovoliť hráča ako je Kaká a môže posíliť káder aj na iných postoch. A keď ten prestup bude ako prestup Zidana do Realu z Juventusu tak potom nie je o čom
pravda
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

mozno real este k tomu prihodi dakych hracov, zda sa mi ze sa AC zaujimalo o Baptistu :?

ale podla mna Kaka ostane
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:Mas pravdu ale zasa Kaka je v AC hviezda a nek tam na neho nema a podla mna si svoju hviezdu nepredaju a aj samotny Kaka ma k AC citovy vztah tak tiez mozno nepojde

uvidime....
Ale urcite ma vacsi citovi vztah k peniazom ako kazdy iny hrac. Ja si myslim pokial mu madrid neponukne lukrativnejsiu zmluvu ako AC tak tam nepojde.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Ale urcite ma vacsi citovi vztah k peniazom ako kazdy iny hrac. Ja si myslim pokial mu madrid neponukne lukrativnejsiu zmluvu ako AC tak tam nepojde.
tak o tom silne pochybujem ved uz teraz dost zaraba a 10% dava na charitu z platu podla mna to nebude v peniazoch a on zostane
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:tak o tom silne pochybujem ved uz teraz dost zaraba a 10% dava na charitu z platu podla mna to nebude v peniazoch a on zostane
im uz nmoze byt jedno ci dostanu o 20 litrov libier viac alebo menej
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:tak o tom silne pochybujem ved uz teraz dost zaraba a 10% dava na charitu z platu podla mna to nebude v peniazoch a on zostane
Ty nevies ako sa hovori? Kto ma vela chce este viac. Nemusis verit hracovi ked povie ze je verny klubu. Kolko hracov to hovorilo a aj tak odysli vid Henry Schevcenko a mnoho inych.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Ty nevies ako sa hovori? Kto ma vela chce este viac. Nemusis verit hracovi ked povie ze je verny klubu. Kolko hracov to hovorilo a aj tak odysli vid Henry Schevcenko a mnoho inych.
ale su aj hraci ktory su verny klubom v ktorych hraj napr. Giggs Scholes Neville Maldini...a tiez ich je vela a aj Kaka bude taky si myslim
Napísať odpoveď