nauc sa editovat prispevok a anderson neni utocnikmatko888 napísal:neni cisty ale hrava casto v utoku
Najvacsie futbalove prestupy
Mas pravdu ale zasa Kaka je v AC hviezda a nek tam na neho nema a podla mna si svoju hviezdu nepredaju a aj samotny Kaka ma k AC citovy vztah tak tiez mozno nepojdehojko napísal:Ta cena za Kaka je velmi zaujimava a myslim, ze neskutocne vysoka. Mozno by malo ACM pouvazovat nad prestupov, pretoze podla mna ziadny futbalista nema taku cenu a Real sa opat snazi len o velku senzaciu letneho prestupoveho obdobia.
uvidime....
Ale urcite ma vacsi citovi vztah k peniazom ako kazdy iny hrac. Ja si myslim pokial mu madrid neponukne lukrativnejsiu zmluvu ako AC tak tam nepojde.IZZi-BA napísal:Mas pravdu ale zasa Kaka je v AC hviezda a nek tam na neho nema a podla mna si svoju hviezdu nepredaju a aj samotny Kaka ma k AC citovy vztah tak tiez mozno nepojde
uvidime....
Ty nevies ako sa hovori? Kto ma vela chce este viac. Nemusis verit hracovi ked povie ze je verny klubu. Kolko hracov to hovorilo a aj tak odysli vid Henry Schevcenko a mnoho inych.IZZi-BA napísal:tak o tom silne pochybujem ved uz teraz dost zaraba a 10% dava na charitu z platu podla mna to nebude v peniazoch a on zostane
ale su aj hraci ktory su verny klubom v ktorych hraj napr. Giggs Scholes Neville Maldini...a tiez ich je vela a aj Kaka bude taky si myslimkali520 napísal:Ty nevies ako sa hovori? Kto ma vela chce este viac. Nemusis verit hracovi ked povie ze je verny klubu. Kolko hracov to hovorilo a aj tak odysli vid Henry Schevcenko a mnoho inych.