Slota odišiel v priamom prenose

Diskusie na politické témy...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

Na slotu nemam co povedat, z jeho debility sa da len smiat. Cela SNS je na smiech, neviem co robia pre slovensko, ich cely program spociva v tom ako bojovat proti madarom. Slota by si mal zobrat belousovu a mali by robit deti, aby zvysili imbecilitu slovenskeho naroda. Ked pocujem rozpravat slotu, hanbim sa za to, ze som slovak
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

S Janciho "buzer4ntkou"- Veronikou Š. - som cca pred hodinou dochlastal. Este pred rokom by som povedal, ze vyzera ako "buzer4ntka", no za ten rok nam dievca normalne opeknelo, alebo... ze by boli vsetky zeny pekne, len my malo pijeme? :P

Svojho casu som niekde zachytil spekulacie, ze by tato vec mala mat dohru pred sudom, takze ako by to nejakou nahodou niekoho zaujimalo (hehe)... ziadna zaloba v tejto veci nikdy nehrozila ani nehrozi, a to ani zo strany SME, ani zo strany V.Š.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

:lol:

Teraz v telke Slota označil prezidenta pokrytcom a povedal redaktorke do telefónu : "Teraz som v Chorvátsku a prezident ma zaujíma asi tak ako marťania"
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Alofok napísal::lol:

Teraz v telke Slota označil prezidenta pokrytcom a povedal redaktorke do telefónu : "Teraz som v Chorvátsku a prezident ma zaujíma asi tak ako marťania"
Co ma on furt s tymi martanmi?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Alofok napísal::lol:

Mna osobne tento výrok pobavil :) :D , ale tušimže mu predtým niečo prezident povedal :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak Gaspar toho nataral... hlavne jeho najznamejsi v suvislosti s prezidentom Kovacom, ale kedze je vulgarny tak ho tu neuvediem :?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

jackb napísal:tak Gaspar toho nataral... hlavne jeho najznamejsi v suvislosti s prezidentom Kovacom, ale kedze je vulgarny tak ho tu neuvediem :?
no toto by ma zaujímalo bo som o tom počul v TV, ale neskoro som dobehol a tak som to nepočul čo konkrétne povedal ? :D
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa pepito25 »

Nerozumiem tomu, ako ktokoľek môže toho odkundesa brániť. Bez ohľadu na to, čo (a či vôbec) dokázal pre Žilinu. Ako človek, ktorý sa (bohužial) znova pohybuje vo vyššej politike, by sa mal držať určitej úrovne. Mal by prezentovať svoje postavenie.
Ja byť členom politickej strany, ktorej predsedá opilec a grobian takéhoto rangu, asi by som zostal sklamaný a zo strany by som rýchlo odišiel.
Čo urobil ako politik, ako predseda politickej strany? Čo dokázal?
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

dokazal priviest SNS do vlady... a to je jednoznacne najvyssia meta pre kazdeho predsedu kazdeho politickeho subjektu
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa pepito25 »

jimino napísal:dokazal priviest SNS do vlady... a to je jednoznacne najvyssia meta pre kazdeho predsedu kazdeho politickeho subjektu
Do vlády nepriviezol SNS Slota. Percentá SNS dostali od voličov vďaka antipatii voči Maďarom a do vlády sa dostali vďaka kalkulácii Fica, keďže ten si už niekoho za parťáka vybrať musel.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

a kto najviac utoci na madarov? rafaj? nie, slota na nich najviasc vykriuje a prave aj pre tuto "osobnost" dlao mnozstvo ludi hlas sns... a keby mal v parlamente 2 poslancov tak do vlady by asi len tak nesiel... ale to je o inom
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"Csaky je chrapun, zvvvraTok a zHnite lajno" :smt044
http://www.ta3.com/sk/playlist/reportaze/57539
Jano ideees! : )))
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

zdravim nemape pls video s tym co Slota obliak niekoho a povedal mu ze ty Buze*** ??? najlepsie na youtube..:) dakujem...

//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 14:06 )
Prosííím
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Aryan Angel napísal:no nevydrzal pocuvat Lipsicove "mudre" reci ..

citoval tam hunskeho premiera takze nejake to ostrejsie slovo v priamom prenose padlo :)
Skôr si mal povedať Lipšicovu demagógiu tak suhlas :D :D :D
Počúvať Lipšica to by nevidržal ano kôň :D :D :D :D
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Správny krok

Príspevok od používateľa FX4087 »

Podľa mňa spravil dobre.... v tedy mal diskutovať o Slovensko-Maďarských vzťahoch a jemu tam hodia nejakého KDH-ka? Podľa mňa spravi ldobre ž eodišiel, táto debata by nemala zmysel
Napísať odpoveď