Party narocna na penazenku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vzhladom na to ze doma byvam len raz za par rokov, zatahy po meste byvaju krute ;) ako na penazenku, tak aj na organizmus :D
A kedze som doma raz za cas a len na chvilku, na cisla velmi nepozeram... co uz :) kamarati su kamarati :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja sa zvyknem vmestit do tych 200sk. ked idem na koncert, tak akurat nejake to pivo a do tych troch stovak sa to podari skoro vzdy. ked je nieco extra vacsie, tak aj tak neprekrocim 500sk. ved naco? neratam festivaly, to je nieco uplne ine ;)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ked prisiel kamos po 1 aj pol roku z anglicka tak sme isli na URBAN ART FORMS 2006 do Viedne a tam padlo celkovo € 500 takze ako tu ktosi povedal zijeme len raz . Od rodicov uz davno nepytam 8).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pHysIQ napísal:Najviac co som utratil za vecer bolo 1500. Mal som narodky a bol som tak povediac sponzor.

Ak ideme na nejaku party na byt, naklady su len chipsy-chrumky, flasa vina a flasa nieco tvrdeho. Do rana sme aj tak vsetci "jasni".

Mamka je moj jediny zdroj financii.
Dáš mi návod ako na narodky utratiť 1500 Skk a k tomu byť generálny sponzor? To sa mne ešte nepodarilo :D Len raz som bol sponzor na mojich narodeninách, a bratku, tak vtedy šla pálka :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt napísal:Dáš mi návod ako na narodky utratiť 1500 Skk a k tomu byť generálny sponzor? To sa mne ešte nepodarilo :D Len raz som bol sponzor na mojich narodeninách, a bratku, tak vtedy šla pálka :D
Treba vybrat dobru krcmu, taku kde vodka stoji 15 sk a pivo 20, to sa potom pozyva :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

GothaR napísal:Treba vybrat dobru krcmu, taku kde vodka stoji 15 sk a pivo 20, to sa potom pozyva :)
si z draheho kraja :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

niekedy pred maturitou..v meste som rozhadzal cca 1600sk (moje! )...to sme zmenili 3 podniky, Charlies a BigApple :D (tam len jedno pivo)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja som najviac 500sk minul na silvestra inak okolo 200-300sk max. Ja to robim tak vacsinou ze sa zriadime v nejakom pajyli kde stoji vodka 13 a potom ideme do normalneho podniku a tam uy utratim max za vstupne a nejake pivo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Kibo napísal:si z draheho kraja :D
lol :D no ale ked to uz stoji menej tak sa bojim aby z toho nebola stmievavica :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ako ked ja som bol na kunovskej priehrade (Senica) za kamaratom a spolu s nim sme vypili vsetok fernet stock citrus co tam mali :D nechal som tam asi 500 sk a isiel som domov triezvy (vraj som vypil za troch :roll: ), lebo som si debil od hladu dal jeden langos (a ze bol mastny :D )
raz som este bol u kamarata v bolerazi (trnava) a zacali sme vecer dvoma velkymi orosenymi 12kami. ked si vypytali 25 sk tak som myslel ze za jedno :D , nacali sme sa opat raz fernetom stock citrus - stal 12sk a pokracovali k miestnej atrakcii - bastila (byvaly CO kryt prerobeny na podnik) a pri vstupe nas vitala cedula AKCIA - VODKA 10 Sk :D to sme vtedy dvaja prepili 500 sk :smt096
Gothar
Moderátor
Moderátor

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

matko888 napísal:sorry za spam , ale neni to skoda love ? co tu bolo 6 litrov len tak do luftu ?
No sak ked sa super zabavim a aj ludia okolo tak to neni škoda
Gothar
Moderátor
Moderátor

Digital napísal:No sak ked sa super zabavim a aj ludia okolo tak to neni škoda
Presne, ja mam tiez rad taketo vacsie akcie. Ako som uz spominal, na Sensation som dal cez 2 litre ale nelutujem z toho ani korunu, proste skvela zabava, neopakovatelna atmosfera, to si budem dlho pamatat :)
Potom sme boli este na takej normalnej diskoteke, kde som isiel iba s tym, ze torchu popijeme a pojdeme skoro spat, no boli sme styria, kazdy minul aspon liter a skvelo sme sa bavili do rana :D Tiez nelutujem... a takych akcii je viac, niekedy to samozrejme nevyjde, ale to sa da odhalit na zaciatku, takze sa aj menej minie, ale ked sa zabava rozbehne tak malokedy v penazenke nieco ostane, preto si vzdy so sebou beriem maximalne prijatelnu sumu ktoru chcem utratit a kreditku nechavam doma :)
//matko888: treba to brat skor tak, kolko % z platu je clovek schopny a ochotny utratit za jeden vecer
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Digital napísal:No sak ked sa super zabavim a aj ludia okolo tak to neni škoda
ved jasne aj ja sa rad bavim , a ked je super zabava tak neni skoda , ale ja len preto ze cely mesiac clovek pracuje a potom da 6 litrov len tak, ale ved na druhej strane si netreba upierat mladost a bavit sa
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

matko888 napísal:ved jasne aj ja sa rad bavim , a ked je super zabava tak neni skoda , ale ja len preto ze cely mesiac clovek pracuje a potom da 6 litrov len tak, ale ved na druhej strane si netreba upierat mladost a bavit sa
No pamatam si že vtedy sa mi nejak zadarilo a nebolo mi luto vyhodit tie peniaze ... za inych okolnosti by som to lutoval
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

myslim, ze sa neda porovnat, kto kolko minie. napriklad ja idem na koncert a miniem tam 200sk. keby som pil alebo jedol to iste napriklad niekde v trafe alebo nejakom takom podniku (vid mala kofola 45sk), tak by ma to vyslo ovela drahsie. velmi zalezi od miesta ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:hmmm, mame co dohanat:
http://www.bleskovky.sk/cl/13/165913/V- ... 000-libier
kokso, arabi citaju hojko? a chceli sa predviest? :D
inac turtlak ma vcelku pravdu, co som spominal ze som prepil dakych 500 sk, v BA by sa to ratalo pri mnozstve alkoholu na cca 2000sk, nedavno som bol v kuchyni (zahorie) a tam boli tiez vcelku ludove ceny a este ked starosta platil, vino domace, tak sa pilo jedna radost :D
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Na jedny narodky, tusim 25tku, padlo 10 litrov, na par akciach padlo +/- 5 a bezne ked ideme niekam do klubu tak sa to hybe okolo 1300 aj s taxikmi.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

GothaR napísal:myslim, ze vacsina, rodicia malokedy daju dietatu aj 500Sk aby sa islo vonku zabavit...a ked pozries na tie sumy, tak je jasne, ze z vreckoveho nebudu(mozno pinacolada, ale nechcem polemizovat, nech sa vyjadri sam :) )
nebudem sa pretvarovat.moje peniaze to neboli a aj preto asi to nebola ani zdaleka taka suma ake tu lietajui,ale aj tak ma to ebe lebo nesme sa mi to zda mrte vela penazi nakolko nepijem tvrde a nefajcim
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bratislavcania minu asi vela na taxiky. Tu v NZ mame nastastie taxik po celom meste za 50 SK. :)
Napísať odpoveď