Auta...co na to vravite?
Re: re
ako podvodou??Monako2 napísal:erytrocyt keby si bol v nemecku tak by sa ti dostalo do usi ze na mobile.de je strasne vela podvodov... hadam mi nechce niekto povedat ze tam kupim new bmw 320 za 6000 e.
vyhliadnem si 4inzeraty vyberem sa do nemecka...a jedno auto si zo styroch vyberiem..aky podvod??kdo by to robil odfoti auto vymisli si adresu ??naco
vyskusaj a uvidis... ja nevravim ze vsetko ale je tam toho dostwarezman napísal:ako podvodou??
vyhliadnem si 4inzeraty vyberem sa do nemecka...a jedno auto si zo styroch vyberiem..aky podvod??kdo by to robil odfoti auto vymisli si adresu ??naco
-
midnight_man
Guru
auta v nemecku...sice krasne ceny..ale ked si zaratate dovoz a prepis tak to mate mozno par tisic lacnejsie ako u nas..ja som tiez hladal tam...kupim tam octaviu za 110 000 ok..ale dam 15 a viac za prepis a bohviekolko za dovoz....a este daka ta oprava...a je to 150-160 a to kupim aj tu..dalej je mi jasne ze ten jaguar ma spotrebu 16 litrov
ale ja myslim ze kombinacia automatu a jemnej jazdy by to mohla skresat na 10-13 a to by som vedel uzivit..dalej BMW..je mi jasne ze to nebude 100% stav auto..aj to ze je 2 farebne svedci o tom ze bolo burane...to vsetko je mi jasne
pisu tam ze motor je ako tak OK.... urobit servis autu a vyhrat sa s nim v garazi to je moje hobby
cize nevidim problem dat to auto dokopy.. podstatna je tam ta cena a to ze je to BMW a tato rada sa mi strasne paci...a hlavne ta cena
(problem je ze mi s toho bazaru volako neodpisuju)
///sakra tolko prispevkov za par dni
lol
///sakra tolko prispevkov za par dni
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chcem sa opýtať tu pánov odborníkov, že keď sa vyskytuje cena auta, ktorá je výrazne nižšia, ako ostatné rovnaké autá - či musí byť za tým nejaká búda (auto sa po chvíli rozpadne, bude nevyhnutne potrebovať veľmi nákladný servis, a podobné záľudnosti)? Hoci uvádzaný stav je "perfektný". To auto je už nejaký čas na predaj (teda nezľahla sa hneď za ním zem od číhajúcich kupocov) - hoci isté menšie vysvetlenie by mohlo byť, že je dosť nákladné na opravy, diely, prevádzku (preto nie je žiadané).
Ja viem, že ho treba riadne preklepnúť, ale čo si mám o ňom zatiaľ priebežne myslieť
.
Ja viem, že ho treba riadne preklepnúť, ale čo si mám o ňom zatiaľ priebežne myslieť
-
midnight_man
Guru
no myslim ze to je troska nakladnejsie ako si napisal...zajtra ti napisem ze co presne
a tych 120 to bola taka troska chytena spredu...ratam tak do 8 oprava...
//// k tomu ze ci lacne auto buda...no daj mi link..a ja sa na to kuknem ak ches..ale takto z inzeratu tazko vediet..aj to BMW ma napisane ze motor je OK a moc tomu neverim
i ked mne problem nerobi opravit to ak to nieje dake vazne.....jednoznacne to auto musis vidiet...previest sa na nom..zavolat si chlapa ktory sa tomu rozumie aby ti to pozrel..a nakladnost pripadne opravy zavisi od znacky..typu...roku vyrobit atd...atd atd...
//// k tomu ze ci lacne auto buda...no daj mi link..a ja sa na to kuknem ak ches..ale takto z inzeratu tazko vediet..aj to BMW ma napisane ze motor je OK a moc tomu neverim
pokial sa jedna o VW group (VW,SKODA,AUDI,SEAT) tak skutocny stav KM zistim raz dva..a u ostatnych aut to chce pekne popozerat vsetko...aby si odhadol kolko to maPoint napísal:hlavne s tymi pretocenymi kilometrami
-
midnight_man
Guru
blbostp4ra napísal:Pretocene kilometre sa daju oklamat na mechanickych, ale co uz su moderne auta s elektronickymi pocitadlami, tak sa to neda, lebo v servise vedia zistit, ze tam bol zasah.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Áno, samozrejme na toto si treba dať pozor. Ale tých podvodov zasa až tak veľa nebude, nemám nikoho v okolí, čo by sa s týmto stretol. A takých ľudí je dosť. No samozrejme, treba si na tieto veci, ktoré si uviedol dávať veľký pozor.sundevil napísal:povod auta, skutocny stav auta - km, havarie, a pod
Mimochodom, autobazár Darex by mohli dať ako synonimum slova podvodník. To čo sa deje tam, je nenormálne.
Ešte niečo. Tie linky ktoré som uviedol už skôr už nefungujú pretože autá sú predané. Boli to predvádzacie vozidlá, myslím, že nikomu nemusí hovoriť, v akom stave tie autá sú. Sú proste ako nové, a predávajú sa za smiešnu sumu. Dôvod? Nepredáva to súkromník, ale podnik, ktorý sa toho či toho daného predvádzacieho modelu potrebuje zbaviť, z dôvodu príchodu nového modelu.
-
midnight_man
Guru
erik nemas nikoho v okoli co by sa stym stretol.preto ze o tom nevie..a 70% ludi co maju auta netusia ze sa da zistit realny stav km...tych 30% co to vedia su ti ktory s tym robia..a v podstatne vacsinu ludi to ani nezaujimaerytrocyt napísal:Ale tých podvodov zasa až tak veľa nebude, nemám nikoho v okolí, čo by sa s týmto stretol
-
erytrocyt
VIP
Mindight: Poviem ti to takto. Môj strýko nosí autá z Nemecka. Každé auto, ktoré dovezie dáva na kontrolu do servisu, nebudem menovať, no je to jeden z najlepších a najväčších servisov v KE. Jeho kamaráti mu to auto zanalyzujú a povedia čo a ako. Ešte sa mu nestalo, aby nesedelo to, čo mu povedali v Nemecku.
-
midnight_man
Guru
v nemecku sa km netocia! nemci to maju na haku nebudu sa stym sraterytrocyt napísal:Mindight: Poviem ti to takto. Môj strýko nosí autá z Nemecka. Každé auto, ktoré dovezie dáva na kontrolu do servisu, nebudem menovať, no je to jeden z najlepších a najväčších servisov v KE. Jeho kamaráti mu to auto zanalyzujú a povedia čo a ako. Ešte sa mu nestalo, aby nesedelo to, čo mu povedali v Nemecku.
-
Kibo
Hardcore addict
ale erytro pisal ze to dava kamaratom do servisu, tak ho asi nezdieraju, nie?midnight_man napísal:v nemecku sa km netocia! nemci to maju na haku nebudu sa stym srat..km sa tocia tuna unas a na cechach ....dava do servisu na prehliadku? a to sa mu oplaca? kazde auto tam davat
sak ta prehliadka musi stat tiez par korun.....
-
midnight_man
Guru