Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Midnight: Tie autá mu kontrolujú kamaráti s ktorými večer chodí na pivo, už chápeš?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

midnight_man napísal:kamarat ako kamarat...keby mi moj kamarat nosil stale auta na prehliadky tiez by ma to prestalo bavit robit to zadarmo kvalitna prehliadka a skontrolovanie auat nieje hodinova zalezitost
tak potom kamarat ako kamarat :roll:
to mi je jasne, al ked ti ten kamarat za dobru cenu dovezie auto podla zelania, nepomohol by si mu? urcite to nie je zadarmo, ale aj tak. niekto moze bytsakra dobry mechanik, ale auto zvonku proste nevie priviest ale zasa sa vie odvdacit inak, aj tak to moze byt, nie?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Midnight: Kriste tak samozrejme že to nie je zadarmo. A ak nechcú peniaze, vráti im to iným spôsobom. Donesie aj jemu auto za smiešnu sumu, pomôže s pokutou, vybaví vodičák keď jeden z nich si to na 40tke razí osemdesiat, už chápeš?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kibo napísal:tak potom kamarat ako kamarat :roll:
to mi je jasne, al ked ti ten kamarat za dobru cenu dovezie auto podla zelania, nepomohol by si mu? urcite to nie je zadarmo, ale aj tak. niekto moze bytsakra dobry mechanik, ale auto zvonku proste nevie priviest ale zasa sa vie odvdacit inak, aj tak to moze byt, nie?
nebudem sa s vami hadat..momentalne niesom v takom stave aby som sa hadaj z usermi na hojku,je toho na mna dost prave teraz..poviem len ze u nas v rk to tak vobec nefunguje,...u vas maju kus iny system asi.u nas vozia auta taky cosa do toho rozumeju a to auto si tam idu skontrolovat osobne..nevravim ze tvoj stryko erik sa nerozumie..len vravim ze tu je kus iny system...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jasné, ja ti rozumiem. On má dosť skúseností na to aby doniesol dobrý stroj, ešte sa neoklamal. Po ďalšie, samozrejme tam nikdy nejde sám, ako druhého šoféra berie nášho známeho automechanika, inak aj trošku mediálne známeho, no menovať nebudem.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak ale nie kazdy sa narodi ako genius, pisal som ze niekto je dobry mechanik, ale proste auto nie je schopny doviezt (napr recova bariera a druheho so sebou nechce brat...), niekto sa vyzna, ale radsej ho da este skontrolovat, lebo nechce mat na krku paragraf, mozne je hocico, nikto ti nekaze aby si sa zacal hadat :) a potom je este kategoria tych co vozia kazdy vajgel :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ked uz auto zo zahranicia tak trochu naburane bez chyby na motore to sa celkom oplati ak mate znameho automechanika, ale normalne sa uz pomaly ani neoplatia aj ked niektore znacky su tam celkom slusne ceny napr. ford focus, vw passat/golf IV. v hamburgu som videl feliciu za 35 000, a nejaku ladu novu 2003 za 33 000 to sa celkom oplati
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

aky mate nazor na toto

?

Inak co to znamena Finanzierungsvergleichsrechner - dole vpravo - 450eur + splatky bo iba 450eur? Shit viem nemecky na h..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ze ej to 93ka rocnik .. cize na prihlasenie si prichystaj 30 papierikov

co hovorite na toto? seat ibiza

alebo tuto ibizu

btw nie su tie auta bez papierov?

edit-funkcne obidva linky :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

ten link na ibizu nefacha, to prihlasenie starsich ako r.96 moze byt az 50l, ale auta su to celkom pekne, v tychto pripadoch je lepsie kukat po niecom v cechach s platnimi skuskami...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

7iro napísal:aky mate nazor na ...? Inak co to znamena Finanzierungsvergleichsrechner - dole vpravo - 450eur + splatky bo iba 450eur? Shit viem nemecky na h..
a hlavne je zhorety interier :wink: a okrem ineho je to len 8V, skor sa orientuj na 16V
Point - ta strieborna ibiza ma pokazeny motor, aj tak by som ju nekupoval, radsej 1,6 ako toto

podla mna tie auta maju papiere, len majitel dava dole znacky ked foti, alebo su odhlasene, co je pravdepodobnejsie
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

1.6ky su ale dost napor na penazenku co sa tyka poistky ked uz neratam benzin nie?:) a diky za upozornenie kibo..tebe uz 2 dni cem dat k+ ale nemozem:D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:1.6ky su ale dost napor na penazenku co sa tyka poistky ked uz neratam benzin nie?:) a diky za upozornenie kibo..tebe uz 2 dni cem dat k+ ale nemozem:D
jak nemozes? davaj, som karmovy onanista, ak je k+ tak budem vysmiaty cely den :D
spotreba pri porovnani 1,4 - 1,6 je rozdielna mozno o liter a pol na 100 km, cize nic a poistku ti vybavim taku, ze sa budes smiat este rok z nej :wink:
1,4 vw motory su neni ziaden zazrak, je to asi ako 1,6 v oktavke, slaby na tu vahu, 1,6 uz nieco znesie, ked potrebujes ist medzimesto, na dialnici maly motor aspon netrapis, ked neams tazku nohu na plyne, tak tu spotrebu moc nepocitis.
ja som zivil favorita so spotrebou 11,5 l/100 km a s poistkou adekvatnou objemu 2,5 l :roll: (uz je to chvalabohu za mnou 8) )
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak o slabom motore mi nieco hovor :D jazdim s fabiou 1.2 htp :D ide o to ze keby som mal nejaky staly prijem nebol by problem aj 1.6ku zivit ale som student a love nemam :D vzdy som cel nieco s malym motorom .. ale zacinam pocitovat pozitok z vacsich:D ta 1.6ka by mi bola idealna ..

btw..kibo skontroluj si karmu prosim ta :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:tak o slabom motore mi nieco hovor :D jazdim s fabiou 1.2 htp :D ide o to ze keby som mal nejaky staly prijem nebol by problem aj 1.6ku zivit ale som student a love nemam :D
nepredpokladam ze budes vecny student, tiez nejdes kupovat auto buduci tyzden, ber teda tuto radu do buducna. neskor sa pripadne zamerat aj na inu motorizaciu - nafta, zalezi na tom, kolko najazdis, ci sa ti to oplati. ale prve auto by som urcite nekupoval daky trojliter sestvalec len tak z frajeriny, aby si neplakal ked ho budes musiet predavat
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Kibo napísal: a poistku ti vybavim taku, ze sa budes smiat este rok z nej :wink:
Toto ma zaujíma :o . Za akú cenu by si bol schopný vybaviť ročnú PZP pre kategóriu 1,8 až 2,5 pre absolútneho mladého zelenáča, čo práve nafasoval vodičský preukaz a nemá nič najazdené?

Lebo tie ceny sú nehorázne; som pozeral ceny v českých poisťovniach - 60%né ceny z tych našich.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hlboko pod desat urcite, zistim a dam vediet
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

To budeš King of the Hill, u mňa zaručene, lebo čo pozerám do sadzobníkov poisťovní, neverím vlastným :x :
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

v alianze mi to vyslo 13 000 ..daj do guglu povinne zmluvne poistenie .. vyhodi ti postovne a na kazdu ktoru kliknes daj vypocet poistneho ..

pre zaujimavost v ceskej poistovni slovensko mi to vyslo 10 325sk na rok :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

auta bez homologizacie europskej u nas neprihlasite....a vacsina aut pod 1996 ju nema!!! cize bez toho to neprihlasite :( cize sa mozem rozlucit s mojim bmw:( ....maju sa menit zakony tak si pockame...
Napísať odpoveď