ROZCHOD
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sheep - nedostal kopačku do hlavy... situácia sa nezmenila z dňa na deň, stupňovalo sa to dlhú dobu, len pravda je, že som to bola ja, kto urobil radikálny krok a on ho možno nečakal...
ďakujem všetkým za pomoc...
ešte jedna vec - keď vás priateľ nechal, cítili ste k nemu nenávisť? Sklamanie? Podraz?.... Ako sa to zmenilo po čase?
ďakujem všetkým za pomoc...
ešte jedna vec - keď vás priateľ nechal, cítili ste k nemu nenávisť? Sklamanie? Podraz?.... Ako sa to zmenilo po čase?
-
uNreal_saTch^
Professional
-
p4ra
Redeemer
Nepozeraj sa nanho s lutostou. Vztahy a rozchody s lutostou su najhorsie.
Prenes sa cez to tak, ze vies, ze si urobila spravnu vec. Je logicke, ze ste z toho obaja smutni, ved sama si povedala, ze ste spolu boli niekolko rokov. Ja neviem, ako stary je on a ty, ale predpokladam, ze uz nie ste male deti, a ze viete, ze zivot ide dalej. Chvilku potrva, ale zvyknete si na to. A je len na vas, ze ci ostanete aj nadalej kamaratmi alebo sa vase cesty uplne rozdelia.
A nenavidiet sa pre rozchod? To robia fakt len deti a ludia, kt. to nemaju v hlave v poriadku. Resp., ja mam dovodov nenavidiet svoju ex a napriek tomu nemozem povedat, ze ju nenavidim. Dovod som uz niekedy davnejsie spominal.
Vela stastia.
Prenes sa cez to tak, ze vies, ze si urobila spravnu vec. Je logicke, ze ste z toho obaja smutni, ved sama si povedala, ze ste spolu boli niekolko rokov. Ja neviem, ako stary je on a ty, ale predpokladam, ze uz nie ste male deti, a ze viete, ze zivot ide dalej. Chvilku potrva, ale zvyknete si na to. A je len na vas, ze ci ostanete aj nadalej kamaratmi alebo sa vase cesty uplne rozdelia.
A nenavidiet sa pre rozchod? To robia fakt len deti a ludia, kt. to nemaju v hlave v poriadku. Resp., ja mam dovodov nenavidiet svoju ex a napriek tomu nemozem povedat, ze ju nenavidim. Dovod som uz niekedy davnejsie spominal.
Vela stastia.
-
Shark NX
Addict
Nenavist nie ... Bol som z toho uplne mimo ... Ale urcite som nebol nijako nasraty lebo vzdy som sa rozisiel v Dobrom ... Este teraz ked nejaku Byvalu priatelku stretnem ... tak samozrejme ahoj ahoj ... pokecame a finitozuzkazuzka napísal:ešte jedna vec - keď vás priateľ nechal, cítili ste k nemu nenávisť? Sklamanie? Podraz?.... Ako sa to zmenilo po čase?
-
jin
VIP
Konkrétne ani jeden z týchto pocitov. Je to vždy neuveriteľná zmeska, z ktorej má človek pocit, že mu vybuchne hlava. Momentálne sa mu v jeho vnútri po Tebe vytvorila neuveriteľná priepasť, ktorú bude len pomaly zapĺňať. Tá je pôvodcom všetkých pocitov, ktoré prežíva. Po čase sa to mení. Človek začína uvažovať s chladnou hlavou, racionalizuje si svoje predošlé správanie a analyzuje si celý rozchod.zuzkazuzka napísal:ešte jedna vec - keď vás priateľ nechal, cítili ste k nemu nenávisť? Sklamanie? Podraz?.... Ako sa to zmenilo po čase?
-
Vigor
King
Zuzka pridme si na formu po dlhej dobe a hned si precitam temu, ktora mi je prave v tejto dobe blizka. Tiez som s jednou holkou ukoncil vztah(to je take zlozite, len slovo vztah to asi najlepsie vystihuje). Aj ked som uz dlhu dobu vedel, ze to nema zmysel nadalej udrziavat, nedokazal som to len tak skoncit, zvlast ked som vedel ako ma to dievca lubi. No potom som si raz povedal, ze takto to dalej nejde a povedal som jej, ze to musime skoncit a bude lepsie, ked sa chvilku nebudeme moc stretavat. Ked som toto vyslovil, neskutocne sa mi ulavilo, pretoze som vedle, ze uz nebudme zit v nejakom klamstve, kde klamem sam seba, ze to ma nejaku buucnost a vlastne som klamal aj ju. A ako vravim, hrozne sa mi ulavilo. To ako potom plakal ma neskutocne bolelo, lebo som vedle ze si to nezasluzila. Ona bola hrozne sklamana, ja som sa citil strasne, lebo som jej ublizil, casto som si hovoirl, ze mozno kebyze nie som zbabelec a spravil by som to skor, bolo by to lahsie. Ale to uz je teraz nepodstatne. Ale teraz uz sa citim opat fajn. Pretoze viem, ze so urobil spravne. A z toho co som cital, si si Ty tiez ista ze si urobila spravne. Nepoznam Tvojho priatela, no podla mna si skor ci neskor urcite aj sma uvedomi, ze si urobila to co bolo potrebne. Nehovorim, ze si to uvedomi hned moze to trvat aj dlho, ale raz sa k tomu dopracuje, tym som si isty. Pozri, ta holka mi po istej dobe podakovala. Chapes? Podakovala mi zato, ze ja som nasiel tu odvahu skoncit to. Casom si uvedomila, ze tou bolestou si musela prejst.
Neviem Ti presne povedat co mas robit. Skor som Ti chcel povedat, ze ak si to robila s dobrym umyslom obom Vam pomoct, o com nepochybujem, a ak si o tomto kroku absolutne presvedcena, tak to nemoze byt nespravne, a ako take to aj Tvoj byvaly priatel bude raz vdacny. Preto sa nesnaz mysliet ako ho to teraz boli, lebo inu moznost si skratka nemala.
Neviem Ti presne povedat co mas robit. Skor som Ti chcel povedat, ze ak si to robila s dobrym umyslom obom Vam pomoct, o com nepochybujem, a ak si o tomto kroku absolutne presvedcena, tak to nemoze byt nespravne, a ako take to aj Tvoj byvaly priatel bude raz vdacny. Preto sa nesnaz mysliet ako ho to teraz boli, lebo inu moznost si skratka nemala.
-
Medium Star
Ja viem, je to tažke sa s niekym rozísť po niekoľkých rokoch ale život beží dalej. Ja som jeden čas tiež mal priateľku a po 2 mesiacoh sme sa rozišli a stále som sa pokúšal ju získať naspäť ale nezvládol som to a som hádzal vinu na seba.
Ale teraz už dobrý rok som bez priateľky a prospieva mi to, cítim sa taký voľnejsí a som rád že nemám niekoho kto mi zaťažuje život. 
-
skurud-hay
Expert
Nezávidím ti tvoju situáciu ale viem ako sa asi cítiš,,,možno si pamätáš mal som tu raz tému "Prestať ľúbiť zo dňa na deň" kde som písal ako ma moja priateľka nechala,,prešiel polrok a pár dní a stále som stým nie moc vyrovnaný že mi tak ublížila a hlavne klamala,,,pred niekoľkými dňami sme sa skontaktovali a stalo sa to čo som už ani nečakal,, zas vyjadrila že by sa to mohlo napraviť aj napriek tomu že už vravela že nikdy nič,,,verím že ju to trápi,, tak že viem ako sa cítiš a vravím to preto lebo kôli nej som sa rozišiel z dievčinou s ktorou som bol posledné dva mesiace a niečo,, mal som ju veľmi rád ale keď že ľúbim stále predošlú babu nedokázal som byť ďalej s ňou a klamať ju že je všetko OK,,, viem že som jej veľmi ublížil a aj mňa to veľmi odrovnalo,, lebo viem aké to je,, keď niekoho ľúbiš a odkopne ťa,,,poviem jednu a starú otrepanú vetu že časom sa to usmerní samo,, tak isto ako u mňa,,, som veľmi šťastný že zas sa môžem stretávať s človekom ktorého stále veľmi ľúbim. prajem veľa šťastia
-
erytrocyt
VIP
Zuzka, áno. Hnev, nenávisť, podraz, sklamanie. Ale čas šiel, a tieto pocity sa rýchlo menili na príjemnú spomienku a už dnes sa pri spomienke na ňu len jemne pousmejemzuzkazuzka napísal: ešte jedna vec - keď vás priateľ nechal, cítili ste k nemu nenávisť? Sklamanie? Podraz?.... Ako sa to zmenilo po čase?
-
Grosay
Star
Hmmm... Spomienky sa vracaju. Nikto nevie, ako vas vztah prebiehal, ani ja nie. Ale dajme tomu: Prepac, ze ta nebudem podporovat, ale nemozem, kedze sa mi stalo nieco podobne. Proste si znicila jeho svet. Bez snahy pokusit sa o nieco, co by ten vztah nejako pohlo. Chces vediet, ako som sa citil ja a ako sa asi citi ten tvoj? ZDRTENY a BEZMOCNY. Oci iba pre plac a na kazdom kroku otazka - "PRECO?!"... Pokial on mal nejaku snahu, tak po tych rokoch... aspon pokus. Ale na druhej strane, pokial si v tom vztahu ty uz vobec nechcela pokracovat, ani keby sa zmenil, tak to bola tvoja volba a on s tym uz nic nenarobi. Proste si mu dala kopacky. 
Mozno som hnusny, ale inak nemozem. Vlastne, trocha som tymto ventiloval svoje pocity... Pokial to je dobry chalan, ktory sa skoro vzdy snazil vycarovat usmev na tvojej tvaricke a sprijemnovat ti zivot, tak som na jeho strane. Ale ako som pisal - NIKTO Z NAS NEVIDEL DO VASEHO VZTAHU. Teda myslim, ze nikto. Ak sa mylim, co je mozne, tak pardon.
Mozno som hnusny, ale inak nemozem. Vlastne, trocha som tymto ventiloval svoje pocity... Pokial to je dobry chalan, ktory sa skoro vzdy snazil vycarovat usmev na tvojej tvaricke a sprijemnovat ti zivot, tak som na jeho strane. Ale ako som pisal - NIKTO Z NAS NEVIDEL DO VASEHO VZTAHU. Teda myslim, ze nikto. Ak sa mylim, co je mozne, tak pardon.
Zuzka este daco: Prave dnes mi kamos povedal ze sa mu stala tato vec... Baba mu dala kopacky ale su priatelia... Povedala ze ho ma rada ale na vztah to nie je... Boli sme sa dnes spolu kupat a podla mna to znasali obaja dobre... Ja neviem ale podla mna nespravili zle ze otuzovali svoje "priatelstvo" Ziadna nadej na vratenie tam nebola tak si uzivali ze sme vsetci spolu a bolo dobre
-
zuzkazuzka
VIP
Ďakujem všetkým za príspevky... Celkom ste mi pomohli. Už je lepšie.
Nemyslím na to, čo bolo a snažím sa veľmi neanalyzovať. Stretávam sa s kamarátmi a je mi fajn. Len sa trochu obávam toho, čo bude, keď sa niekde náhodou stretneme alebo keď na mňa príde slabá chvíľka a začnem ľutovať... Ale zatiaľ to myslím celkom zvládam.
-
dexter7007
Zablokovaný
-
will.i.am
Darca
Moj prispevok ti asi nepomoze a ani ta nepotesi...
Ale vcera mi priatelka napisala na icq (a to som ani enbol online, len mi poslal sms ze mi nieco napisala) ze to uiz dalej nema zmysel. BOli sme spolu sice "len" po orka, ale aj tak miloval som ju nadovsetko a astale milujem... Bude tazke to rozchodit. Jr mi z toho velmi nanic. Nechapem ako mi mohla este v piatok povedat, ze ma miluje...
Ale vcera mi priatelka napisala na icq (a to som ani enbol online, len mi poslal sms ze mi nieco napisala) ze to uiz dalej nema zmysel. BOli sme spolu sice "len" po orka, ale aj tak miloval som ju nadovsetko a astale milujem... Bude tazke to rozchodit. Jr mi z toho velmi nanic. Nechapem ako mi mohla este v piatok povedat, ze ma miluje...