ROZCHOD

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

midnight_man napísal:Vies enduro...cely zivot sa sklada z malickosti :) ani sa to nezda ale cely tvoj..moj..a den vsetkych ostatnych tuna na fore sa sklada s malickosti ktore tvoria jeden celok..laska a vztahy niesu na tom inac..tak ako vedia malickosti vztah posilnit..kazda krasna a prijemna chvilkavztah posilnuje...tak vedia tieto veci vztah postupne rozlozit..rozolozit ho na take marne kusky ze nakoniec sa zbadame a vsetko je prec..a uz to nieje to co bolo predtym...a vidis..zuzka ho ma rada..aj on ju ved 500 ruzi v spalni si nenajde kazde dievca len tak doma...no uz to nieje ono....stali sa veci ktore sa stat nemali a tie "malickosti" sposobili to ze je to vsetko nanic :( cize si treba daat pozor na kazdu blbovinu..na vsetko..lebo sa nam moze stat ze sa jedneho dna zobudime a fakt bude vsetko nanic :?
No heh ja som toto už niečo podobne spravil ...pre jednu moju velku lasku ked mala prist ku mne v vecer tak sme boli na romantickej večeri a ked prišla ku mne do izby našla v izbe zapalene sviečky bolo ich 10 a postel a cestu k posteli vystalnu lupienkami ruží.....
Ide o to ze teraz nechcem žiadnu a ani ma žiadna nezaujima a ani svet okolo mna ma moc nezaujima a nehlasim sa k mojej identite ...je to dost ignorantske ale snazim sa teraz na svet a vsetko okolo neho pozerat jednoducho a privelmi sa nad tym nezastavovat... znie to mozno blbo ale je to tak ako to chcem ....ked budem chciet zmenu tak to zmenim ale dovtedy si pobeyim sam... :wink: ....ale aby som nebol taky ...pokritec ? tak je tu jedna vec na ktoru sa sustredim a to moja praca :wink:
//edit tie lupienky ruži ma naštastie nič nestali len noc pred tym som spravil najazd na kričky ruží v susedných uliciach :lol:
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Asi by nemalo velky vyznam tahat to dalej, ked to uz nie je take ake by ste obaja ccheli...je to potom uz len strata casu...
Ja som rozchod znasala velmi zle...ale bolo to uz davno a rozisiel sa on so mnou...ale asi takym stylom, ze som nevedela preco a vlastne ani doteraz to neviem ale udajne preto, lebo mu jeho "super" kamarat povedal ze som ho s niekym podvadzala(to nebola pravda) a on tomu samozrejme uveril...
A neskor som sa dokonca dozvedela, ze dotycny to povedal preto, lebo chcel so mnou chodit on...no uzas. Ale tak chapete tu primitivnost? Urcite by som nezacala chodit s jeho kamaratom...ach...niekedy mi to stale vrta v hlave...ale tak co uz teraz. Teraz je uz vsetko inak.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ROZCHOD

Príspevok od používateľa DonLuca »

zuzkazuzka napísal:Aj ja mám problém hodný zaradenia do tejto sekcie.... :(
Prosím o názor len tých, ktorí majú skúsenosti a hlavne majú k veci čo povedať....

Stručne: Boli sme spolu niekoľko rokov. Mali sme veľa spoločných aktivít, zážitkov, snov a plánov. Po čase sa však náš vzťah dostal do štádia, v ktorom som začínala mať pocit, že sa veci nikam nehýbu a že akosi obaja strácame o tento vzťah záujem. Začali sme sa vzďaľovať jeden druhému a tak som sa po dlhom rozmýšľaní a zvažovaní rozhodla konať a náš vzťah definitívne ukončiť.
Zobral to veľmi veľmi zle... Nečakal, že veci môžu mať až takéto fatálne vyvrcholenie. Presviedčal ma, aby sme spoločne hľadali možnosti, ako situáciu zvrátiť a dostať to do starých koľají, kedy bolo všetko dobré a bezproblémové. Ja som však už rozhodnutá a dala som mu jasne najavo, že nemám chuť veci meniť a že už pre nás nevidím spoločnú budúcnosť....
No a teraz sa trápim, že som ublížila veľmi blízkemu človeku, ktorého som mala dlhé roky najradšej na svete, človeku, s ktorým som si plánovala budúcnosť, rodinu, deti...

Ako sa mám zbaviť viny a ako sa preniesť cez to, že také sú proste rozchody? Ako ste sa vy vyrovnávali s rozchodom - či už ste ho iniciovali vy, alebo partner?
Akékoľvek rady a skúsenosti mi pomôžu....
No pozri, poviem to takto....
Je veľmi pekné, že sa cítiš vinná, lebo to tak aj je. Vidíš, chlapík to nechcel skončiť lebo sa snažil nájsť nejaké zmeny a možnosti nápravy...ale ty si ho poslala kade ľahšie a ani si sa nepokúsila dať to naspäť do starých koľají...a zahodila si potom ZBYTOČNE niekoľko rokov, plánovania, rodosti a krásnych chvíľ...

Nechem byť hrubý ani krutý...spravila si podľa môjho názoru chybu, a žiadať od niekoho radu, ako sa zbaviť toho pocitu viny nie je podľa mňa na mieste. S tým si mala rátať, keď si ho poslala k vode... :?
S tým sa už musiš zmieriť sama, a dúfať, že v budúcnosti ti to nebude robiť starosti....nič v zlom
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

DonLuca -> krasne. K+
Ja som zazil nieco omnoho horsie, no vzhladom na to, ze doteraz nie som s toho vylieceny (som priklad max.apatie a flegmu, pesimizmu a odosobnenia) - zacinam asi novy zivot, aj ked na tych istych hodnotach.. laska je energia nado vsetko, je to moj stit a mozno zbran zaroven, ale ak pride sklamanie ktore dokaze ZNICIT - pride spadnutie do vacsej hlbky ako sa da predstavit. Pustis vsetky sny, hodnoty, vztahy, ciele, city, zaujmy... z vlastnej neschopnosti v tom soku sa chytas par veci/ludi, ale tie/tych tahas len so sebou :) JA som to zazil a neostalo mi nic, len mierna nadej, ze este zazijem to, co som NASIEL a MILOVAL/JEM, resp.- ze to dokazem este niekedy citit. Uprimnu radost zo zivota, radost zo seba, radost z vlastnej existencie, vediet sa zabavat.. citit vyznam...to vsetko ma navaznost na nezvladnutie rozchodu. Daj boh aby to bola otazka casu :smt107 najk..... obdobie ake mam cest zazit. Teda dufam, ze je to obdobie...nevedel som o sebe, ze dokazem tak efektne padat :roll:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

DonLuca - síce to nebola jednoduchá situácia, ale naozaj si nemyslím, že som spravila chybu. Uplynulo od vtedy už niekoľko mesiacov, ale ani jeden jediný krát som nemala pocit, že som spravila chybu alebo že by som ho chcela naspäť. Jediné, čo som ohľadne tohto cítila bolo to, že som ublížila niekomu, koho som niekedy veľmi ľúbila a kto ešte stále ku mne má silné city.
Je to naozaj ťažké sa s tým zmieriť, ale na druhej strane, bolo to moje rozhodnutie a vychádzalo z môjho zmýšľania, pocitov, predstáv o budúcnosti atď. V momente, kedy som sa s ním rozchádzala som nemala už v úmysle snažiť sa zvrátiť situáciu, spraviť veci lepšími. Jednoducho sa veci nakopili a ja už som ich ďalej nedokázala znášať. Vieš, nezmeníš človeka zo dňa na deň... ak sa vôbec človek zmeniť dá....
Ale ďakujem za názor. Každopádne sa teraz na veci ohľadne vzťahov pozerám už z úplne iného pohľadu, všímam si veci, ktoré som si dovtedy všímala, vážim si chvíle s ľuďmi, ktorí sú pre mňa dôležití a hlavne si uvedomujem, že aj to najkrajšie a najistejšie v živote je pominuteľné v jednom momente....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neviem preco by si si to mala vycitat. rozchod je sice neprijemna vec pre vsetkych zainteresovanych ale treba si uvedomit ze nikoho vlastnit nemozeme a to ze s nami niekto je znamena ze chce byt a az nebude chciet byt tak odide. Jasne ze okrem toho tam je po kolena citov ale v principe to je tak. A vycitat si to nema zmysel, zivot je sice kratky ale aj dlhy zaroven a to co nas trapi dnes, zajtra si uz natoani nespomenieme. Viem ako to boli, najme z tej ohrdnutej stranky ale viem ze kazde rozhodnutie nas posuva dalej.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:DonLuca - síce to nebola jednoduchá situácia, ale naozaj si nemyslím, že som spravila chybu. Uplynulo od vtedy už niekoľko mesiacov, ale ani jeden jediný krát som nemala pocit, že som spravila chybu alebo že by som ho chcela naspäť. Jediné, čo som ohľadne tohto cítila bolo to, že som ublížila niekomu, koho som niekedy veľmi ľúbila a kto ešte stále ku mne má silné city.
Je to naozaj ťažké sa s tým zmieriť, ale na druhej strane, bolo to moje rozhodnutie a vychádzalo z môjho zmýšľania, pocitov, predstáv o budúcnosti atď. V momente, kedy som sa s ním rozchádzala som nemala už v úmysle snažiť sa zvrátiť situáciu, spraviť veci lepšími. Jednoducho sa veci nakopili a ja už som ich ďalej nedokázala znášať. Vieš, nezmeníš človeka zo dňa na deň... ak sa vôbec človek zmeniť dá....
Ale ďakujem za názor. Každopádne sa teraz na veci ohľadne vzťahov pozerám už z úplne iného pohľadu, všímam si veci, ktoré som si dovtedy všímala, vážim si chvíle s ľuďmi, ktorí sú pre mňa dôležití a hlavne si uvedomujem, že aj to najkrajšie a najistejšie v živote je pominuteľné v jednom momente....
Poviem to len tak:

Človek, ktorý nespravil chybu, nemôže mať pocit viny....lenže ty ten pocit viny máš... :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

DonLuca napísal:Poviem to len tak:

Človek, ktorý nespravil chybu, nemôže mať pocit viny....lenže ty ten pocit viny máš... :?
Hmm a co teraz riesis?? Rozisla sa?? Rozisla ... Je stastna?? Je
A clovek ktory nespravil chybu moze mat pocit viny z toho ze sa druha strana trapi ... Ale na toto ti nikto neporadi to je proste zivot
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Hmm a co teraz riesis?? Rozisla sa?? Rozisla ... Je stastna?? Je
A clovek ktory nespravil chybu moze mat pocit viny z toho ze sa druha strana trapi ... Ale na toto ti nikto neporadi to je proste zivot
Neviem čo tu riešiš ty omg....

po 1. keby si si poriadne prečítal príspevky, tak by si vedel, že nie je štastná... lol

a po 2. to, že radu jej na toto nikto nedá som tu už raz napísal, takže nespamuj zbytočne :roll:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Neviem čo tu riešiš ty omg....
po 1. keby si si poriadne prečítal príspevky, tak by si vedel, že nie je štastná... lol
a po 2. to, že radu jej na toto nikto nedá som tu už raz napísal, takže nespamuj zbytočne :roll:
Milý vševed DonLuca, nejako priveľmi sa do veci angažuješ, nezdá sa ti?
Rozchod síce bolel a ešte asi nejaký čas potrvá, kým to celé pustím z hlavy, ale to je celkom prirodzené, keď si s niekym dlhé roky a potom sa to všetko skončí. Keď máš niekoho rád, tak nedokážeš len tak zavrieť dvere a žiť si šťastne ďalej, akoby sa nič nedialo. Jasné, že to s tebou otrasie. Ale časom sa to zlepší a svet je zase ružovejší.
A teraz naozaj môžem povedať, že som urobila správne rozhodnutie, napriek tomu, že som tým niekoho ranila. Je mi teraz lepšie, som šťastná a spokojnejšia :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ochutnaj Moj Gulas
Ako si si nevsimol tema bola doriesena v Auguste ... Je november ... Neviem ci ma zmysel pisat nejake riesenia.
A pisal som si zo zuzkou a napisala mi ze si uz nasla Spriaznenu dusu a je velmi stastna
Cize pred pisanim do temy ... Si Update-ni databazu ...
Boze jak ja milujem takychto ludi ... do vsetkeho musi strcit nos ... ale on vsetko vie ... Pritom vie velke hovno
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Thnx :)
Je to v podstate uzavretá téma, kto chce prispieť, nech to pojme všeobecnejšie. Ale dík za všetky názory.
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

zuzkazuzka napísal:Thnx :)
Je to v podstate uzavretá téma, kto chce prispieť, nech to pojme všeobecnejšie. Ale dík za všetky názory.
Napriek tomu si dovolim jednu poznamocku. Pred cca 2 mesiacmi som sa rozisiel s dievcatom po takmer 2 rocnom spolocnom zivote v jednej domacnosti a po zasnubach... cloveku celkom pomoze ked vidi, ze aj ini ludia riesia podobne trapenia a bolesti

Drzim palce vsetkym co mali radi ale opustili ... niekedy musime byt egoisti pre vlastne stastie takze hlavy hore:)
Napísať odpoveď