sirmisoturbo napísal:nj, v usmeve (neviem, ci si z KE) to bolo s dabingom? alebo to este nema dabing?
(a zoberem si vankus pod rit nech ma tam neskruca)
český dabing..dobre nadabované ale nieje to dlhé 87min tak ťa nebude skrúcať
malokedy chodim do kina, lebo ako sa vravi"vsetko je nete", ale toto som si doslova vychutnal, Cinemax mi to podkopol za 110 a nelutoval som to od prvych sekund, ked na mi to aj Homer povedal, ze preco som si za to zaplatil a nepozrel si to v telke a k tomu ta palka od Barta, ze "Nebudem tento film stahovat z internetu" na mne utvorila usmev, ktory sa drzal az do uplneho konca... bolo to vazne to co som cakal. 10/10
ferks napísal:ked na mi to aj Homer povedal, ze preco som si za to zaplatil a nepozrel si to v telke a k tomu ta palka od Barta, ze "Nebudem tento film stahovat z internetu" na mne utvorila usmev, ktory sa drzal az do uplneho konca... bolo to vazne to co som cakal. 10/10
Tak ten začiatok fakt nemal chybu..aj itchy and scratchy tiež Toto si musíte vychutnať veru v kine..v pc to nieje ono..A hlavne ak obchytíte dobrých ľudí ktorý sa tiež smejú radi tak vtedy je to ono
ja az polky Horehronia...
pecka film... Bart na zaciatku nemal chybu...
scena? hm... tych bolo viac... ale najviac asi SpiderVepř
// este dve: Bart na zaciatku a na skate po meste a eskimacka samanka
Toy M@ch!n3 napísal:v nasich turbokinach to je az 23.8.2oo7
to myslis vazne?????
az tak neskoro? no tak ma vazne nasrali, po rokoch film na ktory idem do kina a oni ho daju u nas v meste az po mesiaci no to je fakt vyborne mesto, som hrdy na toto mesto (pre tych co nepochopili tak to bola ironia)
ONdr3j napísal:to myslis vazne?????
az tak neskoro? no tak ma vazne nasrali, po rokoch film na ktory idem do kina a oni ho daju u nas v meste az po mesiaci no to je fakt vyborne mesto, som hrdy na toto mesto (pre tych co nepochopili tak to bola ironia)
Toy M@ch!n3 napísal:to je u nas v martine vtedy, neviem ako u vas
to si robíš srandu nie?ja som tiež z martina...No ako nič by sa nestalo keby to bolo týždeň po premiere ale takto...asi to pojdem v sobotu pozrieť radšej do žiliny...
Toy M@ch!n3 napísal:to je u nas v martine vtedy, neviem ako u vas
no dufam ze u nas to bude skor, sak tolko som na to cakal a este na to cakat dalsi mesiac no .......
to jackb:
jj vsak som vravel ze povedala otec len som uz nevedel v akej casti