Slovenske naj...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Digital napísal::D .. Stačí si zájsť susedom do rakúska alebo madarska a tam sa pozret na vodné nádrže, jazerá :D .. ešte že máme tie tatry .. ale škoda že alpam sa nikdy nevyrovnajú :( A najvacsia skoda je ze slovensko nieje primorsky štát :cry:
no neviem asi u vas v nitre neni moc pekne ale tu na vychode je krasne a nepotrebujem sa trepat k madarom na pustatiny kde neni nic ine iba kupaliska a do rakuska kde je to iste co aj u nas.prirodu aj podnebie mame krasne a ver mi ze keby sme mali more tak ta unudi
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

erytrocyt napísal:To isté o Tatrách, Raji a pod. hovoria tí, čo k nám prídu zo západu. Dôvod? Pre teba je toto všedné, pre nich niečo úžasné.
Susedov trávnik bol vždy zelenší...
pre mňa to nieje všedné... a o tom čo hovoria neviem, v každom prípade prírodu nemáme o nič škaredšiu, ani krajšiu, skôr ide o prístup k cudzincom, turistom atď. v tom strašne zaostávame voči západu
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Sheep napísal:este by som povedal ze zastavame 1. miesto v ubohovosti v IT, tak malo pocitacov a tak malo zaujmu o nich na slovensku, ze mi je zle...
ok... vyserme sa na zdravotnictvo a podme dotovat polnohospodarov compami s core2duo, netom cez optiku a pre istotu iPhonom aby mohli na poli pocuvat svoje oblubene country! do certa aj so zdravotnictvom a vsetkymi podobnymi hovadinami!

// a dodatocne by sme posielali obcanov, kt. nevedia programovat minimalne v C#, PHP, perl a assembleri na trest smrti. IT rullezzzzz.....

(sry, ale tvoje postoje hranicia s fanatizmom :roll: )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

pinacolada napísal:no neviem asi u vas v nitre neni moc pekne ale tu na vychode je krasne a nepotrebujem sa trepat k madarom na pustatiny kde neni nic ine iba kupaliska a do rakuska kde je to iste co aj u nas.prirodu aj podnebie mame krasne a ver mi ze keby sme mali more tak ta unudi
Tu nejde o to čo ma baví :D tu ide o tú krásu ... ja viem že východ je tiež krásny .. ale na svete sú ovela krajšie lokality
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

p4ra napísal:Suhlasim. Toto vam ide ukazkovo. :) K+
jakym Vam ? zato ze pochadzas z Chorvatska...zijes na slovensku roky a povies toto. Chorvati su zas lenivi jak prasce
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Digital napísal:Tu nejde o to čo ma baví :D tu ide o tú krásu ... ja viem že východ je tiež krásny .. ale na svete sú ovela krajšie lokality
ja ti neviem clovece.kazdy ma iny vkus.neviem co ine okrem mora moze byt zaujmavejsie v zahranici ako u nas
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:Chorvati su zas lenivi jak prasce
len zas nezačínaj , lebo sa opäť dozvieme o šikovných a pracovitých zlatníkoch , ktorí sa vypracovali od nuly , o bratoch vlastniacich obchod a pod.

( fara môže následne u mňa apelovať na závisť , lol )

joke
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Drago napísal:jakym Vam ? zato ze pochadzas z Chorvatska...zijes na slovensku roky a povies toto. Chorvati su zas lenivi jak prasce
Lebo je to pravda a pravda boli co?

A Chorvati su lenivi? Hehe, neviem o tom, ze my by sme boli ti, kt. zatvarame obchod o 17:00. A akonahle je 17:02, nedaj ti Boze, aby na Slovensku obchodnik pockal. Takych pripadov, kt. su to schopne spravit, je ako safranu. V Chorvatsku je to bezna vec. Mimochodom, robime od 8:00 - 19:00. A ty mi ides rozpravat o lenivosti? Sa preber. Viem, ze pravda boli.

Jedna z najlepsich vlasnosti Slovaka je zavist. Povedal to jeden zo Slovakov a ja som mu len udelil K+, lebo je realista. A ak chces, pod do mna s tymi minuskami este. :)

schw33k, keby to nebola pravda, tak to nespomeniem. Ale som na to hrdy a som rad, ze to mozem povedat. Ty to mozes o svojich povedat? Ak ano, tak mas byt naco hrdy. Ak nie, tak si z toho mozes robit srandu, ale mna to nijako neurazi, len sa nad tym pousmejem. :)

//erytrocyt: Predmentá karma nebola daná užívateľom s nickom Drago. Takže žiadny flame, ok?

//p4ra: Sorry, prispevok som upravil a Dragovi sa ospravedlnujem za neopravneny flaming.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Diskusia p4ra vs. pinacolada vymazaná. Chlapi, držte sa témy, tieto veci môžte riešiť prostredníctvom súkromných správ.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:ja ti neviem clovece.kazdy ma iny vkus.neviem co ine okrem mora moze byt zaujmavejsie v zahranici ako u nas
Bol si už v zahraničí ? Stačí si pozrieť už len noční život ako prebieha v takom Taliansku, Francuzku,Chorvatsku,Spanielsku a už len tam je cítit velky rozdiel.Pláže , útesy, javy, Exotické zvieratá , ovocie , dialnice ... Mne sa dokonca fakt aj tie Dialnice páčia (Napr. tie nové v chorvátsku) :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Zeny,sportovci,priroda..najvacsia a najviac utlacana madarska mesnina s najvacsimi moznostami v europe a vlastnym zastupenim v parlamente,o com sa kazdej mensine moze len snivat...(a este sme za to zj*ebavany europskou uniou.. :hehe: -asi tak),Lunik IX. to je zaciatok konca.. :lol: atd..mame vela skvelych veci...a este mega super jedlo... :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom 8)

ja som pred nejakym casom rozhodol ze dovolenkujem vyhradne na slovensku, prip. v niektorej okolitej krajine - Madarsko - kupaliska maju na uzasnej urovni ;)
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Najväčšia výroba automobilov v prepočte na jedného obyvateľa :) (ešteže je nás tak málo)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom 8)

ja som pred nejakym casom rozhodol ze dovolenkujem vyhradne na slovensku, prip. v niektorej okolitej krajine - Madarsko - kupaliska maju na uzasnej urovni ;)
Potápal si sa už niekedy v mori ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom 8)

To nemozes mysliet vazne, ze chces postavit Podhajsku na uroven mora? Uz len klima, zdrava slana voda, prostredie a to je len zaciatok toho, co sa da vymenovat.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

p4ra napísal:To nemozes mysliet vazne, ze chces postavit Podhajsku na uroven mora? Uz len klima, zdrava slana voda, prostredie a to je len zaciatok toho, co sa da vymenovat.
Ty si to ešte stále nepochopil? Tí, čo bývajú pri mori, by za napr. Podhájsku zaplatili ťažké peniaze, pretože ju nemajú. My nemáme more, preto tam stále chodíme na dovolenky.
Každému sa páči práve to, čo nemá. Prečo napr. do Tatier chodia ľudia z celého sveta?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jedine co v Podhajskej nie je je nocny zivot a hypermarket... ^^
a najvacsi rozdiel je v tom ze pridem tam, mozem rozhadzovat peniaze na kraviny-virivky, masaze, chlast jedlo atd a furt ma to vide lacnejsie jak keby som len isiel ku moru a kupil si max. pohladnicu...
nepochopim ludi co vyhodia 17 litrov za dovolenku v chorvatsku .. za jednu osobu...za 17 litrov viem ist na dovolenku (aj k moru) s celou rodinou...ale to je zas na inu temu
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Ty si to ešte stále nepochopil? Tí, čo bývajú pri mori, by za napr. Podhájsku zaplatili ťažké peniaze, pretože ju nemajú. My nemáme more, preto tam stále chodíme na dovolenky.
Každému sa páči práve to, čo nemá. Prečo napr. do Tatier chodia ľudia z celého sveta?
Do podhájskej chodia max. Nemci , Rusi ... ale ešte som nepočul alebo nevidel ze by do podhajskej si chodili za potrebami Taliani alebo chorváti atd...

More nenahradí nič... a už vobec nie nejaka podhájska
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Kokoz, vy aj rozmyslate? Snad mi nechcete povedat, ze Podhajska je na tej istej urovni, ako Jadranske more? Ved ta klima sa neda porovnat, ked uz len o zdravi chcete hovorit.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

mame najlepsich parkouristov:

Kód: Vybrať všetko

http://ceknito.sk/video/51108
:smt062
Napísať odpoveď