no neviem asi u vas v nitre neni moc pekne ale tu na vychode je krasne a nepotrebujem sa trepat k madarom na pustatiny kde neni nic ine iba kupaliska a do rakuska kde je to iste co aj u nas.prirodu aj podnebie mame krasne a ver mi ze keby sme mali more tak ta unudiDigital napísal:.. Stačí si zájsť susedom do rakúska alebo madarska a tam sa pozret na vodné nádrže, jazerá
.. ešte že máme tie tatry .. ale škoda že alpam sa nikdy nevyrovnajú
A najvacsia skoda je ze slovensko nieje primorsky štát
Slovenske naj...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pre mňa to nieje všedné... a o tom čo hovoria neviem, v každom prípade prírodu nemáme o nič škaredšiu, ani krajšiu, skôr ide o prístup k cudzincom, turistom atď. v tom strašne zaostávame voči západuerytrocyt napísal:To isté o Tatrách, Raji a pod. hovoria tí, čo k nám prídu zo západu. Dôvod? Pre teba je toto všedné, pre nich niečo úžasné.
Susedov trávnik bol vždy zelenší...
ok... vyserme sa na zdravotnictvo a podme dotovat polnohospodarov compami s core2duo, netom cez optiku a pre istotu iPhonom aby mohli na poli pocuvat svoje oblubene country! do certa aj so zdravotnictvom a vsetkymi podobnymi hovadinami!Sheep napísal:este by som povedal ze zastavame 1. miesto v ubohovosti v IT, tak malo pocitacov a tak malo zaujmu o nich na slovensku, ze mi je zle...
// a dodatocne by sme posielali obcanov, kt. nevedia programovat minimalne v C#, PHP, perl a assembleri na trest smrti. IT rullezzzzz.....
(sry, ale tvoje postoje hranicia s fanatizmom
-
Digital
Guru
Tu nejde o to čo ma bavípinacolada napísal:no neviem asi u vas v nitre neni moc pekne ale tu na vychode je krasne a nepotrebujem sa trepat k madarom na pustatiny kde neni nic ine iba kupaliska a do rakuska kde je to iste co aj u nas.prirodu aj podnebie mame krasne a ver mi ze keby sme mali more tak ta unudi
-
pinacolada
Guru wannabe
-
p4ra
Redeemer
Lebo je to pravda a pravda boli co?Drago napísal:jakym Vam ? zato ze pochadzas z Chorvatska...zijes na slovensku roky a povies toto. Chorvati su zas lenivi jak prasce
A Chorvati su lenivi? Hehe, neviem o tom, ze my by sme boli ti, kt. zatvarame obchod o 17:00. A akonahle je 17:02, nedaj ti Boze, aby na Slovensku obchodnik pockal. Takych pripadov, kt. su to schopne spravit, je ako safranu. V Chorvatsku je to bezna vec. Mimochodom, robime od 8:00 - 19:00. A ty mi ides rozpravat o lenivosti? Sa preber. Viem, ze pravda boli.
Jedna z najlepsich vlasnosti Slovaka je zavist. Povedal to jeden zo Slovakov a ja som mu len udelil K+, lebo je realista. A ak chces, pod do mna s tymi minuskami este.
schw33k, keby to nebola pravda, tak to nespomeniem. Ale som na to hrdy a som rad, ze to mozem povedat. Ty to mozes o svojich povedat? Ak ano, tak mas byt naco hrdy. Ak nie, tak si z toho mozes robit srandu, ale mna to nijako neurazi, len sa nad tym pousmejem.
//erytrocyt: Predmentá karma nebola daná užívateľom s nickom Drago. Takže žiadny flame, ok?
//p4ra: Sorry, prispevok som upravil a Dragovi sa ospravedlnujem za neopravneny flaming.
-
Digital
Guru
Bol si už v zahraničí ? Stačí si pozrieť už len noční život ako prebieha v takom Taliansku, Francuzku,Chorvatsku,Spanielsku a už len tam je cítit velky rozdiel.Pláže , útesy, javy, Exotické zvieratá , ovocie , dialnice ... Mne sa dokonca fakt aj tie Dialnice páčia (Napr. tie nové v chorvátsku)pinacolada napísal:ja ti neviem clovece.kazdy ma iny vkus.neviem co ine okrem mora moze byt zaujmavejsie v zahranici ako u nas
-
Začiatok Konca
Professional
Zeny,sportovci,priroda..najvacsia a najviac utlacana madarska mesnina s najvacsimi moznostami v europe a vlastnym zastupenim v parlamente,o com sa kazdej mensine moze len snivat...(a este sme za to zj*ebavany europskou uniou..
-asi tak),Lunik IX. to je zaciatok konca..
atd..mame vela skvelych veci...a este mega super jedlo... 
-
mirak2
Hardcore addict
more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom 
ja som pred nejakym casom rozhodol ze dovolenkujem vyhradne na slovensku, prip. v niektorej okolitej krajine - Madarsko - kupaliska maju na uzasnej urovni
ja som pred nejakym casom rozhodol ze dovolenkujem vyhradne na slovensku, prip. v niektorej okolitej krajine - Madarsko - kupaliska maju na uzasnej urovni
-
Digital
Guru
Potápal si sa už niekedy v mori ?mirak2 napísal:more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom
-
p4ra
Redeemer
To nemozes mysliet vazne, ze chces postavit Podhajsku na uroven mora? Uz len klima, zdrava slana voda, prostredie a to je len zaciatok toho, co sa da vymenovat.mirak2 napísal:more...co vidite na mori? to ze je slane? vyberiem sa do Podhájskej, bol som tam tri krat a stale som viac pocul cestinu ako slovencinu, proste slovaci nevidia to co maju pod nosom
-
erytrocyt
VIP
Ty si to ešte stále nepochopil? Tí, čo bývajú pri mori, by za napr. Podhájsku zaplatili ťažké peniaze, pretože ju nemajú. My nemáme more, preto tam stále chodíme na dovolenky.p4ra napísal:To nemozes mysliet vazne, ze chces postavit Podhajsku na uroven mora? Uz len klima, zdrava slana voda, prostredie a to je len zaciatok toho, co sa da vymenovat.
Každému sa páči práve to, čo nemá. Prečo napr. do Tatier chodia ľudia z celého sveta?
-
mirak2
Hardcore addict
jedine co v Podhajskej nie je je nocny zivot a hypermarket... ^^
a najvacsi rozdiel je v tom ze pridem tam, mozem rozhadzovat peniaze na kraviny-virivky, masaze, chlast jedlo atd a furt ma to vide lacnejsie jak keby som len isiel ku moru a kupil si max. pohladnicu...
nepochopim ludi co vyhodia 17 litrov za dovolenku v chorvatsku .. za jednu osobu...za 17 litrov viem ist na dovolenku (aj k moru) s celou rodinou...ale to je zas na inu temu
a najvacsi rozdiel je v tom ze pridem tam, mozem rozhadzovat peniaze na kraviny-virivky, masaze, chlast jedlo atd a furt ma to vide lacnejsie jak keby som len isiel ku moru a kupil si max. pohladnicu...
nepochopim ludi co vyhodia 17 litrov za dovolenku v chorvatsku .. za jednu osobu...za 17 litrov viem ist na dovolenku (aj k moru) s celou rodinou...ale to je zas na inu temu
-
Digital
Guru
Do podhájskej chodia max. Nemci , Rusi ... ale ešte som nepočul alebo nevidel ze by do podhajskej si chodili za potrebami Taliani alebo chorváti atd...erytrocyt napísal:Ty si to ešte stále nepochopil? Tí, čo bývajú pri mori, by za napr. Podhájsku zaplatili ťažké peniaze, pretože ju nemajú. My nemáme more, preto tam stále chodíme na dovolenky.
Každému sa páči práve to, čo nemá. Prečo napr. do Tatier chodia ľudia z celého sveta?
More nenahradí nič... a už vobec nie nejaka podhájska
mame najlepsich parkouristov: 
Kód: Vybrať všetko
http://ceknito.sk/video/51108