Pridrziavanie viac kamoske, ako priatelovi
Pridrziavanie viac kamoske, ako priatelovi
Aky mate na toto nazor?stalo sa vam niekedy, ze vasa priatelka dava prednost viac kamoskam ako vam?!tak tuto je moj nasledovny priklad!!:
S mojou priatelkou sme sa dohodly ze pojdeme do kina, a zobereme aj jej dve kamoski!!vybrali sme si film Simpsonovcov, oni snami MUSIA ist (nepytajte sa ze preco, to je dlhe)tak dobre, dneska sa bavia na icq ze:Miso, ideme na horor!!!a ja ze coo??no ano lebo maja nechce ist na Simpsonovcov!!ked toto mi napisala ja som mal pumpu 200/200!!ESTE JA ZAVOLAM JEJ KAMOSKI, A ONI BUDU VYBERAT!KUA ked mna niekto niekam pozve a musim kukat Barbie film tak pojdem, bo ma pozvaly a nedovolim si zmenit plan!!toho co ma pozval!nie?!!ano je tu moznot, ak sa ti nepaci tak nepod, ale oni bohuzial musia!ale to je oinom!co nato poviete?!priatel vs kamaratki!!podla vas, ze priatelka pridrziava kamaratke?!ona stale ze JAAAJ MISO NECHAPES TOMU!!!comu nechapem??!prosim o vyjadrenie!!a ci aj vam sa toto stava!
S mojou priatelkou sme sa dohodly ze pojdeme do kina, a zobereme aj jej dve kamoski!!vybrali sme si film Simpsonovcov, oni snami MUSIA ist (nepytajte sa ze preco, to je dlhe)tak dobre, dneska sa bavia na icq ze:Miso, ideme na horor!!!a ja ze coo??no ano lebo maja nechce ist na Simpsonovcov!!ked toto mi napisala ja som mal pumpu 200/200!!ESTE JA ZAVOLAM JEJ KAMOSKI, A ONI BUDU VYBERAT!KUA ked mna niekto niekam pozve a musim kukat Barbie film tak pojdem, bo ma pozvaly a nedovolim si zmenit plan!!toho co ma pozval!nie?!!ano je tu moznot, ak sa ti nepaci tak nepod, ale oni bohuzial musia!ale to je oinom!co nato poviete?!priatel vs kamaratki!!podla vas, ze priatelka pridrziava kamaratke?!ona stale ze JAAAJ MISO NECHAPES TOMU!!!comu nechapem??!prosim o vyjadrenie!!a ci aj vam sa toto stava!
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna je to čístá hovadina..
ale na druhej strane neviem čo je také že prečo musía ísť s vami
skôr skús opísať aj to .. to možno zmení názor na vec...
lebo ked to neviem tak si myslím že je kktina.. čo majú robiť dáke frendky ked chceš byť sám s kočkou? nepoviem dá sa raz za čas.. ale no. .odtial potial..
takže skús aj to rozpísať
ale na druhej strane neviem čo je také že prečo musía ísť s vami
skôr skús opísať aj to .. to možno zmení názor na vec...
lebo ked to neviem tak si myslím že je kktina.. čo majú robiť dáke frendky ked chceš byť sám s kočkou? nepoviem dá sa raz za čas.. ale no. .odtial potial..
takže skús aj to rozpísať
-
triple
Guru wannabe
koľko máte rokov?johny141 napísal:Sorry ale nechcem bo to je onim proste musia, a pre ten dvovod davam na jej stranu 10%!!ale proste ty by si si dovolil zmenit plan??ked nikto ta pozval??a ona pridrziava im??
no ja neviem no je to blbé skús o tom s nou pomliagať... síce to by ti povedal každý ale dobrý rozhovor dokáže veľa.. bud posilní alebo všetko poserie.. bud alebo..
a možno sú jej kamošky prednejšie ako ty.. a v tom prípade by som konal na tvojom mieste
-
midnight_man
Guru
nech je ten dovod aky che ty chodis s nou a nie s kamaratkami...hotovo..ja by som to riesi lrazne..a tie "kamaratky" poslal kade tadejohny141 napísal:Sorry ale nechcem bo to je onim proste musia, a pre ten dvovod davam na jej stranu 10%!!ale proste ty by si si dovolil zmenit plan??ked nikto ta pozval??a ona pridrziava im??
Hm, na tom, ze musia ist s vami nie je nic zle, to by som este prezil. Ale keby mne niekto tesne pred tym ako by som mal ist na Simpsonovcov povedal, ze ideme na daco ine, tak by nedopadol dobre. Ale to je len moj pripad
Kazdopadne ona by to nemala meniit, ved je sama proti vacsine tak co, nevie sa prisposobit? Mozem ti dat akurat za pravdu, ale riesit to musis tvrdo, proste povedat si svoje a nech si holka robi co chce, niekedy na ne tak treba 
-
triple
Guru wannabe
AMENGothaR napísal:Hm, na tom, ze musia ist s vami nie je nic zle, to by som este prezil. Ale keby mne niekto tesne pred tym ako by som mal ist na Simpsonovcov povedal, ze ideme na daco ine, tak by nedopadol dobre. Ale to je len moj pripadKazdopadne ona by to nemala meniit, ved je sama proti vacsine tak co, nevie sa prisposobit? Mozem ti dat akurat za pravdu, ale riesit to musis tvrdo, proste povedat si svoje a nech si holka robi co chce, niekedy na ne tak treba
-
Old Dirty Bastard
Guru
no tak keby sa mne toto stalo.. čiže dohodol si sa s priatelkou na simpsnov a ona pribrala ešte 2 dalšie kamošky.. OK ale aby niektora z pozvanych menila program?? to už kde sme.. OK, ak už MUSIA isť tak nech sa prisposobia.. ak chce isť na horror tak nech si ide.. prečo by mali pre nu všetci plan na večer meniť..
ak sa ti to stane ešte raz tak razne povedz jej kamoške ked sa jej nepači, nech si ide na iny film, že vy ste si už dohodli simpsnov dopredu a nebudete teraz pre jednu holku meniť program..
Hej presne..ale ona to nechape..ale teraz sa dost hadame teraz si vyhadzujeme vsetko na oci....Old Dirty Bastard napísal:no tak keby sa mne toto stalo.. čiže dohodol si sa s priatelkou na simpsnov a ona pribrala ešte 2 dalšie kamošky.. OK ale aby niektora z pozvanych menila program?? to už kde sme.. OK, ak už MUSIA isť tak nech sa prisposobia.. ak chce isť na horror tak nech si ide.. prečo by mali pre nu všetci plan na večer meniť..ak sa ti to stane ešte raz tak razne povedz jej kamoške ked sa jej nepači, nech si ide na iny film, že vy ste si už dohodli simpsnov dopredu a nebudete teraz pre jednu holku meniť program..
hmm takze rozmyslam co to je za babu [ma v podstate tolko rokov co ja] ale keby mam ja trpiet taku osobu ehm tak by sme sa asi pozabijali
ked chcem ist niekam s kamoskou tak hadam aj kamoska by mala mat dostatocny rozum na to ze aha on ma pozval tak pojdem a nie brat aj kamosky a oni budu hovorit na aky film,co su lesby?
ja viem v com to je...tu neide iba o ten film! on sa boji, ze ked sa postavi jej kamoskam, tak ona ho nepodpori, ale ho este potopi...preto znasa, co mu povie a co vymysli, pretoze sa boji, ze ju koli tomu nastve a atd.
podla mna vek az tak nerohoduje, ved poznam pary, ktore su spolu uz od 15 a teraz maju po 26 rokov. Takze na vek by som to nestavil...normalne sa s nou porozpravaj, ze chces byt s nou sam a ze ti nevadi, ze niekedy idu s Vami aj jej kamosky...ale podotykam!: "NIEKEDY"
podla mna vek az tak nerohoduje, ved poznam pary, ktore su spolu uz od 15 a teraz maju po 26 rokov. Takze na vek by som to nestavil...normalne sa s nou porozpravaj, ze chces byt s nou sam a ze ti nevadi, ze niekedy idu s Vami aj jej kamosky...ale podotykam!: "NIEKEDY"
-
Eritrea
Star
podla mna to bolo skor tak ze ona si myslela ze ti az tak nezalezi na tom na jaky film pojdete, a snazila sa vyhoviet vsetkym tak mozno si myslela ze teba prehovori skor ako tu kamosku ..sice mali by ste sa uz poznat dost dlho..
alebo by som jej povedala ze si vyber so mnou na simpsov alebo s kamoskami na horor..ale kompromisy sa daju robit vsade tak preco sa hadat koli jednemu filmu?kt si mozte pustis aj sami doma na DVD?
heh ja by som aj tak radsej slana simpsov ako na horor to co za kamosky ma?

alebo by som jej povedala ze si vyber so mnou na simpsov alebo s kamoskami na horor..ale kompromisy sa daju robit vsade tak preco sa hadat koli jednemu filmu?kt si mozte pustis aj sami doma na DVD?
heh ja by som aj tak radsej slana simpsov ako na horor to co za kamosky ma?