Laska cez internet ?
Ono to ide..Ale, zistis to iba pri stretnuti.. Iba tam.. A, ak to us bude pri tom stretnuti super, musi to byt super, tak to potom pojde..Ale, treba tomu velmi vela snazenia, casu, utrap, tolerancie..A seckeho..Je to strasne moc tazke.. Ale, laska hory prenasa.. Tak to aj pojde.. Moja priatelka je odomna 210km.. a keby net netu, tak nevem, co by bolo so mnou..
A este teras je v ang, tak je to tazsie..Ale, pojde to.. Len treba chciet.. Ak to chce on, a aj ty, tak to urcite pojde..a ak nechcete, tak to nepojde..
pokial hladas lasku lasku cez internet tak taku ktora nebyva moc daleko, lebo ak si s tou holkou pises rok a potom mas za nou ist 500km je kravina...
lol ale sak si ju aj spoznal cez net? pochybujem...cinges napísal:Ono to ide..Ale, zistis to iba pri stretnuti.. Iba tam.. A, ak to us bude pri tom stretnuti super, musi to byt super, tak to potom pojde..Ale, treba tomu velmi vela snazenia, casu, utrap, tolerancie..A seckeho..Je to strasne moc tazke.. Ale, laska hory prenasa.. Tak to aj pojde.. Moja priatelka je odomna 210km.. a keby net netu, tak nevem, co by bolo so mnou..A este teras je v ang, tak je to tazsie..Ale, pojde to.. Len treba chciet.. Ak to chce on, a aj ty, tak to urcite pojde..a ak nechcete, tak to nepojde..
-
midnight_man
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak z vlastnej skusenosti neviem, stalo sa to iba raz, nie sice cez net ale cez mobil - na teletexte co ma tmobile ten chat a druhykrat som to uz neskusal
ale ludom z mojho okolia sa dari, kamarat si tak nasiel babu z druheho konca republiky, uplne normalna baba, pekna, inteligentna, ukecana a su spolu uz dva roky, z toho teraz druhy mesiac ziju spolu v prenajme a su stastni
sused si tak nasiel tiez babu, zacali sa nezavazne stretavat, ma maleho chlapceka ta baba, ale je uplne normalna, zdravotna sestricka, pekna, tiez uplne v pohode, neskor zacali spolu "chodit" a nastahovala sa k nemu, teraz kupil barak, relativne nedavno sazobrali a odstahovali sa do noveho, tiez vravi ze im to klape a aj to tak vyzera, takze nieco na tom internete moze byt
ale ludom z mojho okolia sa dari, kamarat si tak nasiel babu z druheho konca republiky, uplne normalna baba, pekna, inteligentna, ukecana a su spolu uz dva roky, z toho teraz druhy mesiac ziju spolu v prenajme a su stastni
sused si tak nasiel tiez babu, zacali sa nezavazne stretavat, ma maleho chlapceka ta baba, ale je uplne normalna, zdravotna sestricka, pekna, tiez uplne v pohode, neskor zacali spolu "chodit" a nastahovala sa k nemu, teraz kupil barak, relativne nedavno sazobrali a odstahovali sa do noveho, tiez vravi ze im to klape a aj to tak vyzera, takze nieco na tom internete moze byt
-
Enduro3333
Medium Professional
No, spoznali sme sa cez net.. Dlho sme si pisali..A dlho sme si nerozumeli..nazormi sme boli mimo..Len, bolo to aj tak super..Sheep napísal:pokial hladas lasku lasku cez internet tak taku ktora nebyva moc daleko, lebo ak si s tou holkou pises rok a potom mas za nou ist 500km je kravina...
lol ale sak si ju aj spoznal cez net? pochybujem...
nooo ono problem je v tom ze niektori ludia vedia pisat na pokeci, ICQ, MSN brutalne vela mas pocit ze si s nimi dokazes pokecat o hocicom ale pri osobnom stretnuti mozu byt uplne odlisni nemusia prehovorit ani slovo ... moja rada stretnut sa co najskor aby si zistila aky je dotycny clovek na zaciatku ci ti je s nim prijemne iba ked si pisete na nete alebo aj v osobnom styku ...
Ja na teké lásky cez net nie som proste sa mi to ešte aj hrozne hnusí, ja musím človeka poznať, lebo cez net je to falošné, už mi dvaja chalani napísali, že sa do mňa buchli cez net, ale podľa mňa sú to len somariny,v živote ma nevideli, nevedia aká som a tým dosrali naše priateľstvo a písanie, lebo ja nikomu zbytočné nádeje robiť nebudem a nepochopím takých čo im jeden deň napíšem, že mám chalana ale trochu sme sa pohádali a on mi na druhý deň vyznáva lásku, bola by som proste sprostá keby som sa rozišla s frajerom kvôli niekomu, kto býva na druhej strane republiky a nikdy sme sa nestretli, preto môj názor je, že všetky lásky cez net sú somariny, ale spoznávať sa dá....
Podelim sa s vami s mojou skusenostou.
Zacal som si pisat s jednym dievcatom. Padli sme si do oka a cez net sme stale mali o com kecat. Neskôr padol napad ci sa nestretneme. A tak sme sa aj stretli. Ale ked som na nu tak pozeral, ako sa tvari, vyjadruje, gestikulacia, mimika... uvedomil som si, ze cez net ju sice poznam, ale v skutocnosti ju vôbec, ale vôbec nepoznam. Proste cudzy clovek.
Nazivo to bolo uplne ine ako v tomto virtualnom svete.
Ale nebojte sa, nechcem vas odradit od toho aby ste obalovali cajocky cez net.
Chcem len povedat ze lepsie je to nazivo, ked zazijete tie brepty, to cervenanie, proste to vsetko o co vas obora virtualne stretnutie. 
Zacal som si pisat s jednym dievcatom. Padli sme si do oka a cez net sme stale mali o com kecat. Neskôr padol napad ci sa nestretneme. A tak sme sa aj stretli. Ale ked som na nu tak pozeral, ako sa tvari, vyjadruje, gestikulacia, mimika... uvedomil som si, ze cez net ju sice poznam, ale v skutocnosti ju vôbec, ale vôbec nepoznam. Proste cudzy clovek.
Nazivo to bolo uplne ine ako v tomto virtualnom svete.
Ale nebojte sa, nechcem vas odradit od toho aby ste obalovali cajocky cez net.
-
dexter7007
Zablokovaný
........uz si ako moja triednafruxo napísal:lnonsens