Otazkom ohladom chello.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Otazkom ohladom chello.
Dnes by som mal nainstalovat u seba doma chello. Zaujima ma ale jedna vec, neviem, ci s tym mate skusenosti. V byte mam TV pripojky v kazdej izbe. Dal som si to spravit, ked sme sa nastahovali. A teraz ma zaujima, ci chello signal bude fungovat, aj v tych rozsirenych TV pripojkach alebo nie?
Za kazdu odpoved som vdacny.
Za kazdu odpoved som vdacny.
-
vajda65
Medium Professional
zaujimavá otázka, síce som od chella tento mesiac odišiel a prešiel na optiku, ale zaujíma ma to.
Základna prípojka ktorú ti robilo upc má tri výstupy, pokiaľ aj tie ostatné majú potrebný výstup nemal by byť problém, ono v byte sa to vedie od základnej prípojky už klasickým utp-čkovým káblom.
Daj vedieť.
Základna prípojka ktorú ti robilo upc má tri výstupy, pokiaľ aj tie ostatné majú potrebný výstup nemal by byť problém, ono v byte sa to vedie od základnej prípojky už klasickým utp-čkovým káblom.
Daj vedieť.
-
p4ra
Redeemer
Tak som vcera cely stastny naklusal, ze si to idem spravit. Ale zenska ma odmietla s tym, ze vsetko je OK, ale nemozem si zobrat samoinstalacny, ze to je mozne az po polroku, ked zistia, ze v meste ide vsetko bezchybne. Takze musim do zajtra pockat na ich technika, kt. mi to pride spravit.
Pytal som sa ale otca na tie pripojky. Hovoril mi, ze ked elektrikar robil po celom byte TV pripojky, tak by malo chello fungovat v kazdej izbe, nezavisle od toho, do kt. izby zapichnem ten ich modem/router.
Pytal som sa ale otca na tie pripojky. Hovoril mi, ze ked elektrikar robil po celom byte TV pripojky, tak by malo chello fungovat v kazdej izbe, nezavisle od toho, do kt. izby zapichnem ten ich modem/router.
Same <> popisane. Ak mas tie pripojky kvalitne spravene, tak ti to bude 100% fungovat. Ak nie, tak rataj s urcitym sumom, resp. stratou pasma. Najlepsie to uvidis na telke. U mna doma ked si ju napojim na "sekundarny" kabel, ktory je na <> spraveny, tak mi sumi MTVcko a zopar inych kanalov a na ani jednom mi nejde TXT.
Ta krabicka, ktoru teraz davaju k pripojeniu je obycajny zosilovac, ktory davaju k samoinstalacnemu baliku, resp. ked sa technikovi nechce drbat s hladanim "primary" kabla, kde by musel davat Tckovu rozdvojku.
Ta krabicka, ktoru teraz davaju k pripojeniu je obycajny zosilovac, ktory davaju k samoinstalacnemu baliku, resp. ked sa technikovi nechce drbat s hladanim "primary" kabla, kde by musel davat Tckovu rozdvojku.