Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Heh , tak som si to predsa len nejak zariadil ze mozem ist poobede zanou :) . Pokusim sa o tu pusu na pery a este skusim jej naznacit ze ako ju mam velmi rad , ze viac jak kamaratku 8) . Podrobnosti napisem vecer :smt024
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Heh , tak som si to predsa len nejak zariadil ze mozem ist poobede zanou :) . Pokusim sa o tu pusu na pery a este skusim jej naznacit ze ako ju mam velmi rad , ze viac jak kamaratku 8) . Podrobnosti napisem vecer :smt024
baby uz mi to troska pripada ze chore ;) .. rob to ako normalny chalan...nemusis to tolko pitvat
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

BabySHAQ napísal:Heh , tak som si to predsa len nejak zariadil ze mozem ist poobede zanou :) . Pokusim sa o tu pusu na pery a este skusim jej naznacit ze ako ju mam velmi rad , ze viac jak kamaratku 8) . Podrobnosti napisem vecer :smt024
ja mam pocit ze zbytocne vela premyslas a planujes ... vsetko do podrobna pitves rozmyslas ako co urobis ... kasli na to nechaj tomu volny priebeh a ak to bude mat vyjst tak to vijde neboj nic :wink: .......... a s tym ako dopodrobna vsetko riesis heh ja som obcas podobny takze to dobre poznam proste si musis povedat necham to tak pridem a uvidi sa ,,, nerozmyslaj prilis do predu pretoze to nikdy nedopadne tak ako by si chcel ... ja som uz neraz urobil taku chybu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:baby uz mi to troska pripada ze chore ;) .. rob to ako normalny chalan...nemusis to tolko pitvat
to si bol ty alebo mayday co si tu davnejsie pisal osobny dennicek o babach?
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:to si bol ty alebo mayday co si tu davnejsie pisal osobny dennicek o babach?
no urcite som nepytval veci tohoto typu
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

BabySHAQ napísal:...
bez do terenu, good luck :-P
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

BabySHAQ napísal: a strasne sa bojim aby krb zase nevychladol :(
Ech,ty betar :twisted: :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Aleluja , boh ma vypocul , NAJKRAJSI den mojho zivota sa prave konci :)

Odohravalo sa to asi takto , prisiel som za nou isli sme na kofolu , ale moc sme to nenatahovoli a sli sme na tribunu na futbalove ihrisko . Potom prisla jej sestra a sestranice a tak nas zacali fotit ( na lavicke , na trave , jak na mne sedi , lezi , na kolajniciach , na strome ..... ) a potom prisiel napad ze nech nas odfoti jak jej davam pusu , tak som pritisol pery o jej a odfotila nas . Potom sme si sli sadnut ( teda ona si na mna lahla ) a tak sme sa drzali za ruky a zacal som jej davat pusu na celo , na licko , a ked som jej isiel postupne dat na licko pusu tak sa zacala naklanat ku mne . Tak som sa rozhodol ze jej dam na pusu . A tak aj bolo vobec sa neodtiahla ani nic a ale na 8 krat som jej dal pusu , hned nato druhu , tretiu stvrtu a zrazu sme sa bozkavali . Boli tam jej bratranci sestra aj sestranice a ona lezala na mne a bozkavali sme sa :shock: . Potom si to oni samozrejme vsimli a zacali natacat a fotit a tak , ale akosi nam to bolo jedno , dokopy s prestavkami sme sa bozkavali asi pol hodinu :P . Potom som musel ist , tak ze pod so mnou pri motorku , isla a chceli sme sa este rozlucit . Ale cela banda sla za nami tak jej sestra nas zakrivala mikinou ale neva este sme sa dvakrat trosku pobozkavali a odisiel som :-)

JA SOM STASTNY , AZ MI JE DO PLACU :cry:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

No gratulujem, zrejme 60 stran tvojich pripehov padlo na uzitok(aspon niekomu :roll: ) tak sand uz odteraz nebudes potrebovat hojko.com aby si riesil "nepodstatne" problemy.

PS: Gratujuem fakt :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabySHAQ Congrats brother ... tomu sa hovori slzy stastia ... ;)
Drzim palce nech to vydrzi co najdlhsie :wink:
midnight_man
Guru
Guru

ideme seci na pivo? :wink:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Mozme a baby zavola aj svoju caju nech vidime koli komu tolko problemov a stranok :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Heh , nejaky som bol roztrzity ked som pisal ten prispevok , zabudol som totizto na nieco .
Proste sice sme sa bozkavali ale nic sme si nepovedali akurat ja som jej do uska posepkal ze : mam ta hrozne rad . Ona ani neviem ci daco povedala .
Proste oficialne smne este stale kamarati , a nechcem aby nato zabudla naten dneskajsok , lebo myslim ze keby to nebolo vzajomne tak by sa nebozkavala so mnou .
Len teraz neviem ci jej napisat sms v tvare : Ahoj kika hrozne lutujem ze som tak skoro odisiel , dnes mi bolo stebou super , tesim sa na zajtra . Alebo nepisat uz nic a zajtra ked pojdem za nou sa porozpravat . A to este som sa chcel spytat ze ako sa jej spytat co vlastne ku mne citi ? A myslite ze je uz spravny c as opytat sa jej ci neskusime nieco viac ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Otvárajte šampanské :smt023 BabySHAQovi konečne za jeho pôsobenie na hojko.com niečo vyšlo!! :)
No vidíš, že to ide. Trebalo byť iba spontánny a nič neplánovať. S tým, že si sa vtedy na nič iné nesústredil, a ani že Ti neodpovedala sa netráp...To je teraz jedno. Užívaj si ten super pocit a teš sa na zajtra :wink:Na rozprávanie času dosť.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm ale to máš voľákych čudných kamarátov..mne sa nikdy nestalo že vždy keď prídem voľakam na tribúnu a pod že by ma chcel každý fotiť..U teba je to už ako samozrejmosť ako čítam..sranda no..Ale podľa mňa ak chceš z toho vyprodukovať viac mal by si ísť s ňou niekam osamote.Aby tam neboli bratranci sesternice a pod :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

babyshaq: pochybujem, ze dobri kamarati sa polhodinu bozkavaju na pery :!: :P :wink: a myslim si, ze jej doslo, ze chces nieco viac a nie len sa kamaratit... vsimni si ani sa nebranila a hovorit ci neskusime nieco viac je imho zbytocne. nie vzdy treba povedat formulku (ako to zvyknu robit 11rocne deti): cau. pacis sa mi. nechces so mnou chodit? :twisted: (ber to s nadhladom :) )

ked budes mat cas, tak by som ju zobral na prechadzku pri nocnom svite, lahnut si niekde na kopec a pozorovat hviedy, to ma 99% dievcat velmi rado a priznam sa ja to tiez mam rad s prijemnou osobou :-P (myslim si ze vsetci ;-) )...

a teraz povedz, "ked ju uz mas len pre seba", ci sa ti to balenie pacilo :)))
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pravda, niektore slova vobec netreba, pretoze vyplyvaju zo situlacie.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

No uz som aj doma :( , zacalo to zle , skoncilo to zle , ale ten cas medzi bol sper :P .
Ked som prisiel musela este dlazky umyvat , cize som musel pol hodinu stravit s jej ,, chorymi ,, bratrancami . Potom ale uz bolo lepsie prisla ona , oni odisli a vypili sme kofcu a sli sme opet na ihrisko :-) ale hodinku tam nikto nebol a tu hodinku sme sa bozkavali , potom prisla jej mala sestra a este sestranica , ale tie nam nevadili tak sme sa bozkavali dalej , potom prisli ,, bratranci ,, a taky kkt . my sme sa bozkvalai dalej , akurat ze sme to mali o to sprijemnene ze 3 uchylaci sa na nas pozerali . Potom odisli a povedali jej babke ze s kym je a co robi :evil: , cize to musela ist vysvetlit , potom sme sa opet bozkavali ale hodinku a pol sli sme sa prejst so sestranicami a potom opet na tribunu a tam sme sa bozkavali dalsie 2 hodinky a v tom mi zacala mama vola :( , ze prsi , ze mam okamzite ist domov , ja som nechcel tak sme sa zacali hadat :-D hrozila mi ze mi zebere papiere aj klucik od motorky , tak sme sa este 10 minut bozkavali a prehovoril som k nej : Ze teraz odchadzam a ze mi bude chybat a ona iba takym sepotom ze : aj mne :
A potom som povedal ze : Je mi s tebou strasne dobre , viem ze mas frajera , ale nemohli by sme skusit nieco viac ako kamaratsvo ? ale minutu nic nehovorila tak som jej dal pusu a ze hmm ? a ona ze dobre :-)
Potom ked sme sa lucili tak som jej povedal tak teraz sme oficialne spolu a ona ze noo :? ( to ma troska zamrzelo )
Odisiel som a doma ani take peklo nebolo ,( som mohol ostat ) . A teraz ma mrzi ze idem od nedelu do piatku prec :(

Co poviete na ten den ?
Co poviete preco bola taka na konci ?
Nepokazil som to s tym ?
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Si to pos*al podla mna. Mal si na to ist prirodzene a ne sa jej rovno spytat ci ste "oficialne spolu" bez urazky, ale takto to robia male deti, aby sa potom mohli vystatovat. Mal si tomu nechat volny priebeh.
midnight_man
Guru
Guru

co si myslel tym "viem ze mas frajera" a potom ze ste boli spolu..nechapem....
Zamknuté