Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
midnight_man
Guru
baby uz mi to troska pripada ze choreBabySHAQ napísal:Heh , tak som si to predsa len nejak zariadil ze mozem ist poobede zanou. Pokusim sa o tu pusu na pery a este skusim jej naznacit ze ako ju mam velmi rad , ze viac jak kamaratku
. Podrobnosti napisem vecer
ja mam pocit ze zbytocne vela premyslas a planujes ... vsetko do podrobna pitves rozmyslas ako co urobis ... kasli na to nechaj tomu volny priebeh a ak to bude mat vyjst tak to vijde neboj nicBabySHAQ napísal:Heh , tak som si to predsa len nejak zariadil ze mozem ist poobede zanou. Pokusim sa o tu pusu na pery a este skusim jej naznacit ze ako ju mam velmi rad , ze viac jak kamaratku
. Podrobnosti napisem vecer
-
midnight_man
Guru
Aleluja , boh ma vypocul , NAJKRAJSI den mojho zivota sa prave konci
Odohravalo sa to asi takto , prisiel som za nou isli sme na kofolu , ale moc sme to nenatahovoli a sli sme na tribunu na futbalove ihrisko . Potom prisla jej sestra a sestranice a tak nas zacali fotit ( na lavicke , na trave , jak na mne sedi , lezi , na kolajniciach , na strome ..... ) a potom prisiel napad ze nech nas odfoti jak jej davam pusu , tak som pritisol pery o jej a odfotila nas . Potom sme si sli sadnut ( teda ona si na mna lahla ) a tak sme sa drzali za ruky a zacal som jej davat pusu na celo , na licko , a ked som jej isiel postupne dat na licko pusu tak sa zacala naklanat ku mne . Tak som sa rozhodol ze jej dam na pusu . A tak aj bolo vobec sa neodtiahla ani nic a ale na 8 krat som jej dal pusu , hned nato druhu , tretiu stvrtu a zrazu sme sa bozkavali . Boli tam jej bratranci sestra aj sestranice a ona lezala na mne a bozkavali sme sa
. Potom si to oni samozrejme vsimli a zacali natacat a fotit a tak , ale akosi nam to bolo jedno , dokopy s prestavkami sme sa bozkavali asi pol hodinu
. Potom som musel ist , tak ze pod so mnou pri motorku , isla a chceli sme sa este rozlucit . Ale cela banda sla za nami tak jej sestra nas zakrivala mikinou ale neva este sme sa dvakrat trosku pobozkavali a odisiel som
JA SOM STASTNY , AZ MI JE DO PLACU
Odohravalo sa to asi takto , prisiel som za nou isli sme na kofolu , ale moc sme to nenatahovoli a sli sme na tribunu na futbalove ihrisko . Potom prisla jej sestra a sestranice a tak nas zacali fotit ( na lavicke , na trave , jak na mne sedi , lezi , na kolajniciach , na strome ..... ) a potom prisiel napad ze nech nas odfoti jak jej davam pusu , tak som pritisol pery o jej a odfotila nas . Potom sme si sli sadnut ( teda ona si na mna lahla ) a tak sme sa drzali za ruky a zacal som jej davat pusu na celo , na licko , a ked som jej isiel postupne dat na licko pusu tak sa zacala naklanat ku mne . Tak som sa rozhodol ze jej dam na pusu . A tak aj bolo vobec sa neodtiahla ani nic a ale na 8 krat som jej dal pusu , hned nato druhu , tretiu stvrtu a zrazu sme sa bozkavali . Boli tam jej bratranci sestra aj sestranice a ona lezala na mne a bozkavali sme sa
JA SOM STASTNY , AZ MI JE DO PLACU
Heh , nejaky som bol roztrzity ked som pisal ten prispevok , zabudol som totizto na nieco .
Proste sice sme sa bozkavali ale nic sme si nepovedali akurat ja som jej do uska posepkal ze : mam ta hrozne rad . Ona ani neviem ci daco povedala .
Proste oficialne smne este stale kamarati , a nechcem aby nato zabudla naten dneskajsok , lebo myslim ze keby to nebolo vzajomne tak by sa nebozkavala so mnou .
Len teraz neviem ci jej napisat sms v tvare : Ahoj kika hrozne lutujem ze som tak skoro odisiel , dnes mi bolo stebou super , tesim sa na zajtra . Alebo nepisat uz nic a zajtra ked pojdem za nou sa porozpravat . A to este som sa chcel spytat ze ako sa jej spytat co vlastne ku mne citi ? A myslite ze je uz spravny c as opytat sa jej ci neskusime nieco viac ?
Proste sice sme sa bozkavali ale nic sme si nepovedali akurat ja som jej do uska posepkal ze : mam ta hrozne rad . Ona ani neviem ci daco povedala .
Proste oficialne smne este stale kamarati , a nechcem aby nato zabudla naten dneskajsok , lebo myslim ze keby to nebolo vzajomne tak by sa nebozkavala so mnou .
Len teraz neviem ci jej napisat sms v tvare : Ahoj kika hrozne lutujem ze som tak skoro odisiel , dnes mi bolo stebou super , tesim sa na zajtra . Alebo nepisat uz nic a zajtra ked pojdem za nou sa porozpravat . A to este som sa chcel spytat ze ako sa jej spytat co vlastne ku mne citi ? A myslite ze je uz spravny c as opytat sa jej ci neskusime nieco viac ?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Otvárajte šampanské
BabySHAQovi konečne za jeho pôsobenie na hojko.com niečo vyšlo!!
No vidíš, že to ide. Trebalo byť iba spontánny a nič neplánovať. S tým, že si sa vtedy na nič iné nesústredil, a ani že Ti neodpovedala sa netráp...To je teraz jedno. Užívaj si ten super pocit a teš sa na zajtra
Na rozprávanie času dosť.
No vidíš, že to ide. Trebalo byť iba spontánny a nič neplánovať. S tým, že si sa vtedy na nič iné nesústredil, a ani že Ti neodpovedala sa netráp...To je teraz jedno. Užívaj si ten super pocit a teš sa na zajtra
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm ale to máš voľákych čudných kamarátov..mne sa nikdy nestalo že vždy keď prídem voľakam na tribúnu a pod že by ma chcel každý fotiť..U teba je to už ako samozrejmosť ako čítam..sranda no..Ale podľa mňa ak chceš z toho vyprodukovať viac mal by si ísť s ňou niekam osamote.Aby tam neboli bratranci sesternice a pod 
babyshaq: pochybujem, ze dobri kamarati sa polhodinu bozkavaju na pery
a myslim si, ze jej doslo, ze chces nieco viac a nie len sa kamaratit... vsimni si ani sa nebranila a hovorit ci neskusime nieco viac je imho zbytocne. nie vzdy treba povedat formulku (ako to zvyknu robit 11rocne deti): cau. pacis sa mi. nechces so mnou chodit?
(ber to s nadhladom
)
ked budes mat cas, tak by som ju zobral na prechadzku pri nocnom svite, lahnut si niekde na kopec a pozorovat hviedy, to ma 99% dievcat velmi rado a priznam sa ja to tiez mam rad s prijemnou osobou
(myslim si ze vsetci
)...
a teraz povedz, "ked ju uz mas len pre seba", ci sa ti to balenie pacilo
))
ked budes mat cas, tak by som ju zobral na prechadzku pri nocnom svite, lahnut si niekde na kopec a pozorovat hviedy, to ma 99% dievcat velmi rado a priznam sa ja to tiez mam rad s prijemnou osobou
a teraz povedz, "ked ju uz mas len pre seba", ci sa ti to balenie pacilo
No uz som aj doma
, zacalo to zle , skoncilo to zle , ale ten cas medzi bol sper
.
Ked som prisiel musela este dlazky umyvat , cize som musel pol hodinu stravit s jej ,, chorymi ,, bratrancami . Potom ale uz bolo lepsie prisla ona , oni odisli a vypili sme kofcu a sli sme opet na ihrisko
ale hodinku tam nikto nebol a tu hodinku sme sa bozkavali , potom prisla jej mala sestra a este sestranica , ale tie nam nevadili tak sme sa bozkavali dalej , potom prisli ,, bratranci ,, a taky kkt . my sme sa bozkvalai dalej , akurat ze sme to mali o to sprijemnene ze 3 uchylaci sa na nas pozerali . Potom odisli a povedali jej babke ze s kym je a co robi
, cize to musela ist vysvetlit , potom sme sa opet bozkavali ale hodinku a pol sli sme sa prejst so sestranicami a potom opet na tribunu a tam sme sa bozkavali dalsie 2 hodinky a v tom mi zacala mama vola
, ze prsi , ze mam okamzite ist domov , ja som nechcel tak sme sa zacali hadat
hrozila mi ze mi zebere papiere aj klucik od motorky , tak sme sa este 10 minut bozkavali a prehovoril som k nej : Ze teraz odchadzam a ze mi bude chybat a ona iba takym sepotom ze : aj mne :
A potom som povedal ze : Je mi s tebou strasne dobre , viem ze mas frajera , ale nemohli by sme skusit nieco viac ako kamaratsvo ? ale minutu nic nehovorila tak som jej dal pusu a ze hmm ? a ona ze dobre
Potom ked sme sa lucili tak som jej povedal tak teraz sme oficialne spolu a ona ze noo
( to ma troska zamrzelo )
Odisiel som a doma ani take peklo nebolo ,( som mohol ostat ) . A teraz ma mrzi ze idem od nedelu do piatku prec
Co poviete na ten den ?
Co poviete preco bola taka na konci ?
Nepokazil som to s tym ?
Ked som prisiel musela este dlazky umyvat , cize som musel pol hodinu stravit s jej ,, chorymi ,, bratrancami . Potom ale uz bolo lepsie prisla ona , oni odisli a vypili sme kofcu a sli sme opet na ihrisko
A potom som povedal ze : Je mi s tebou strasne dobre , viem ze mas frajera , ale nemohli by sme skusit nieco viac ako kamaratsvo ? ale minutu nic nehovorila tak som jej dal pusu a ze hmm ? a ona ze dobre
Potom ked sme sa lucili tak som jej povedal tak teraz sme oficialne spolu a ona ze noo
Odisiel som a doma ani take peklo nebolo ,( som mohol ostat ) . A teraz ma mrzi ze idem od nedelu do piatku prec
Co poviete na ten den ?
Co poviete preco bola taka na konci ?
Nepokazil som to s tym ?
-
midnight_man
Guru