tak to muselo byt napisane na gaya.sk, a odkial si, lebo ja som z MT okolia a siel , tak momzno mali kratky vypadok na vysielaci, takze to nepisu.
mne napriklad ked boli tie burky tak za 7 dni asi dva razy nesiel internet skoo cele dni kvôli bleskom. teraz neviem ked bola pekna noc.
///no dobre neviem preco, ak chces info preco nesiel tak zavolaj do gaye, ja to tak robim ked nejde net a chcem vediet kedy pojde
lucas03 napísal:tak to muselo byt napisane na gaya.sk, a odkial si, lebo ja som z MT okolia a siel , tak momzno mali kratky vypadok na vysielaci, takze to nepisu.
mne napriklad ked boli tie burky tak za 7 dni asi dva razy nesiel internet skoo cele dni kvôli bleskom. teraz neviem ked bola pekna noc.
///no dobre neviem preco, ak chces info preco nesiel tak zavolaj do gaye, ja to tak robim ked nejde net a chcem vediet kedy pojde
Ja musim skoro vzdy po burke restartovat v susednom vchode ovslink... Vzdy zmrzne.
nazdar ....spoluziak mi pisal ze mu gayaci poslali obalku s novou IP ....s ktorou ma rychlejsi net ...co idu zvysovat rychlost ???? setkym ????
Neviete nieco viac o tom ?
Inak k tomu ovislinku asi dvakrat som resetoval ovislink a internet potom uz nenabehol az na druhy den o 8:00 ked otvaraju gayu som resetol ovislink a net uz nabehol zaujimave...
minco326 napísal:nazdar ....spoluziak mi pisal ze mu gayaci poslali obalku s novou IP ....s ktorou ma rychlejsi net ...co idu zvysovat rychlost ???? setkym ????
Neviete nieco viac o tom ?
A preco by mala ist cena mikrovlnky dole? Ludia s viazanostou maju spolu, ludia bez viazanosti maju Gayu z toho dovodu, ze im ide dobre, ze nevedia predat zariadenie alebo ze nemaju inu alternativu. Nepotrebuju zlacnovat ceny, ked mozu dvihat linky na optike, ktore ludia aj tak nevyuziju, traffic sa o moc nezvysi, optiku to vobec nezatazi a penazi maju rovnako.
Lebo je rozdiel ked za to platim 1261 sk a mozem mat dost podobnu linku za 640 sk od marticonetu, z vyhodnou volbou je cena 590 sk. Takze dost velky cenovy rozdiel.
LubosZ napísal:Optiku mi slubovali do konca roka 2006 a 12.6.07 mi odpovedali ze az za nejake 4 mesiace.
lubosz, ty si debil,ze si viazanost od gayae zobral,,takisto aj ich sluby,,ako kebyze nepoznas gaya-kov,slub sem,slub tam,kamaratka tam pracovala ako operatorka a vie,ako sa u nich osieraju zakaznici oficialne..mudry clovek sa uci na vlastnych chybach a uz davno ma nieco ine
LubosZ napísal:No gaya uz ma novy cennik, len neviem co sa tam zmenilo. Iba viem ze odtial zmizol 8mbit z optiky. Takze vobec neviem, ci zvysovali linky...