White haired axXis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

White haired axXis

Príspevok od používateľa axxis »

Chcel som si dat vlasy prefarbit absolutne na bielo, lebo sa mi to paci. Ale ked som to niekomu povedal vzdy som sa stretol s komentom budes vyzerat ako ko*ot a podobne. Viete mi vysvetlit, preco niekomu na tom tak velmi zalezi? Uznavam, ze je to mozno trochu neobvykle, ale ved preco nie?

P.S. Veticky o tom, ze na vyzore cloveka nezalezi, ze dolezite je to vo vnutri sem prosim nedavajte. Aj tak vsetci vieme, ze je to blbost. Podla vzhladu sa vzdy posudzovalo a vzdy sa aj posudzovat bude (Uz len slavne debaty metalistov a hip hoperov o obleceni)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak ta dotycna osoba nepojde domov plakat do vankusa ked povies ze ides nabielo, ona ta len upozornuje ze budes vyzerat ako koko.t.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nj, ale kopa ludi Ta podla toho zaradi kade tade. Aj tu na fore som cital, ze vsetci co majku dredy su fetaci. Uz tak si ma vacsina ludi radi k asocialom (predsalen mam dost irecity styl :D ) tak po prefarbeni by to bol uz uplny poprask. Vacsina profakov nedokaze zniest ani len dlhe vlasy.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ludia sa radi odlisuju, aj za cenu takych kravin ako je farbenie vlasov,piercingy, tetovacky a v dnesnej dobe hlavne (d)emo styl.
mi-chau
Darca
Darca

A od nas chces co pocut? Preco ucitelia "trestaju" extravagantov? Lebo im chcu dokazat ze niesu taki frajeri na akych sa hraju, aj ked to nie vzdy mladi robia koli tomu aby vyzerali ako frajeri (kamarat si vyholil hlavu z prakt.dovodov a sedela na nom prof.). A ked budes vyzerat jak naj*ebany dedo mraz tak ta ludia proste skatulkovat budu, preco? Lebo podla vzhladu sa urcuje prvy dojem, vzdy to tak bolo a aj bude. Ked stretnes cloveka s 18kilami pearcingov a stetinou na hlave povies si ze je to seriozny clovek? On moze byt seriozny, ale tak proste nevyzera tak ho ludia skatulkuju. A preco skatulkuju? Lebo na 99% je ten clovek taky ako vyzera. :idea:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No neviem ci ponizovanim a trestanim dosiahnes prave to, ze niekomu dokazes, ze je looser a nie frajer, na ktoreho sa hra. Az na to, ze ho nastves to asi valnejsi zmysel nema.
Za to, ze niekto nevyzera "seriozne" (MY ASS, to je pi*ov*** vyzerat seriozne...sako z Teba spravi seriozneho "boha" a lepsieho cloveka?) tak k nemu budes pristupovat inak vo formalnom! vztahu ako k niekomu extravagantnemu?
mi-chau
Darca
Darca

axXis napísal:No neviem ci ponizovanim a trestanim dosiahnes prave to, ze niekomu dokazes, ze je looser a nie frajer, na ktoreho sa hra.
Ponizovanim a trestanim clovek dokaze sam sebe ze je vacsi frajer a ani na to nepotrebuje extravagantny vzhlad.
axXis napísal: Za to, ze niekto nevyzera "seriozne" (MY ASS, to je pi*ov*** vyzerat seriozne...sako z Teba spravi seriozneho "boha" a lepsieho cloveka?) tak k nemu budes pristupovat inak vo formalnom! vztahu ako k niekomu extravagantnemu?
Ked niekoho stretnes v obleku je dost pravdepodobne ze v tom obleku chodi casto (vynechajme studakov), kedze chodi stale v obleku bude mat seriozne zamestnanie, nebude sa mlatit po baroch okradat babky o dochodok a podobne. Je to mozne ale strasne malo pravdepodobne, ak vsak niekto svojim vyzorom dokaze rozplakat male dieta asi ma clovek aj strach opytat sa ho kolko je hodin. Oblek z teba nespravi seriozneho cloveka, ale podla obleku (alebo seriozneho oblecenia napr.) tych serioznych ludi spoznas.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Ponizovanim a trestanim clovek dokaze sam sebe ze je vacsi frajer a ani na to nepotrebuje extravagantny vzhlad.
jj, jasne zvlast profaci ako Zloch, ktory sa predstavuje ako "som doktor Zloch, to je od slova zly" su potom frajeri? Prvu skusku nikdy nikomu nedal, vsetkych doje*** a vyhadzuje, lebo "Nepaci sa mi tvoj ksicht" abo este lepsie, dnes nikomu ksusku nedam, lebo som nasrany. Pridite za mnou za dva tyzdne najskor. To je ten pravy frajer. Doyebal koho mohol a ukazal, ze je skutocny pan situacie.

Tipujem to tak, ze Ty si tiez frajer podla Tvojej definicie a drbes na kazdeho kvapku odlisneho, bo si ten pravy ideal dokonalosti a neutrality.
mi-chau
Darca
Darca

Mna teraz vynechaj, man neriesime, ale nikde netvrdim ze toto ponizovanie odlisnych schvalujem. Pokial si niekto takto nieco dokazuje tak to len preto ze si to musi dokazovat lebo s nim nieco nie je v poriadku. Ak sa vsak niekto na zastavke MHD opyta kolko je hodin normalneho cloveka namiesto emaka absolutne sa tomu nedivim a aj ja by som emaka nechal pekne na pokoji.
axXis napísal:Jeden moj spolurobotnik na stavbe chodi vzdy v obleku, neviem preco, asi nic ine nema. Nedokoncil strednu.
Vynimky su samozrejme vsade ale v mizivom pocte.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Re: white haired axXis

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

axXis napísal:Uznavam, ze je to mozno trochu neobvykle, ale ved preco nie?
zalezi aj na tom odkial si...v bratislave by o teba ani pes nezakopol...
ak si z dediny, budes buran! :D
a preco?
1. rutina (ludia nepremyslaju takym sposobom, ze - mozno je ten clovek normalny. uvidia ta a povedia...to je pako)
2. nepaci sa im to...prevazne konzervativci...
3. paci sa im to, ale su to prevazne deti, ktorym to doma zatrhnu, tak ti povedia, ze to vyzera hrozne aby sa nestrapnili, ze oni take mat nemozu

ak ide len o vlasy, mne by to bolo srdecne jedno...dnes vlasy mas...zajtra sa das ostrihat a je to...
vacsi problem je s tetovanim (ako povedal tomase), ale ak je decentne a na urovni spravene, tak u mna neni o com...pohoda lesna...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Mna teraz vynechaj, man neriesime, ale nikde netvrdim ze toto ponizovanie odlisnych schvalujem. Pokial si niekto takto nieco dokazuje tak to len preto ze si to musi dokazovat lebo s nim nieco nie je v poriadku. Ak sa vsak niekto na zastavke MHD opyta kolko je hodin normalneho cloveka namiesto emaka absolutne sa tomu nedivim a aj ja by som emaka nechal pekne na pokoji.Vynimky su samozrejme vsade ale v mizivom pocte.
A preco by si musel niekto niec nutne dokazovat? Ja si nechcem nic dokazat, proste sa mi to paci. Ty sa asi tiez neoblecies do niecoho co sa ti vyslovene nepaci. Ja si obliekam to co je podla mna pekne a nic si tym nedokazujem.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Podla mna oblecenie a celkovo vzhlad len moze napovedat prislusnost k nejakej skupine ludi. Poculi ste uz o oranzovej revolucii? Tam vsetci chodili v oranzovom a ked si niekoho takeho videl, hned si vedel, ze niekam patri. Co je na tom zle?
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

je to na tebe ci si das oranzovu ci bielu alebo celu duhovu na hlavu je to na tebe......ale bude to trocha gicovo vyzerat ale tvoja vec....a vobec predavaju bielu farbu na vlasy???????priatelke to bude mozno len luto.....
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

axXis napísal:Podla mna oblecenie a celkovo vzhlad len moze napovedat prislusnost k nejakej skupine ludi. Poculi ste uz o oranzovej revolucii? Tam vsetci chodili v oranzovom a ked si niekoho takeho videl, hned si vedel, ze niekam patri. Co je na tom zle?
lamka o tom ti vsetci hovoria...mozno nie si taky, ako budes potom vyzerat... :idea:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v tom s oblecenim suhlasim s mi-chau-om... ked vidim nejakeho vykoseneho tipka v maskacoch, bombere, steeloch, tak na neho radsej ani nepozeram, nieto zeby som sa ho na nieco pytal :D - moze byt ten clovek neviem aky slusny, seriozny /v takychto pripadoch JA skatulkujem-teda nepredpokladam, ze by sa nejaky seriozny clovek dal na toto/
k tym bielym vlasom - chces ich doslova biele? /ako stena/
v prahe som videl tipka, ktory mal celu hlavu vykosenu, len po strede mu islo po celej hlave asi 20-25 cm nagelovane ciro - tak za tym som sa aj otocil :D /ostatni ludia mali v pazi :)/... ak na seba chces obcas uputat pozornost, tak si daj aj take vlasy, no ked nemas velmi v laske "moralizovanie babiek demokratiek", tak si to nedavaj :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

téma presunutá do voľnej diskusie
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ved si daj prefarbit vlasy ;-) zbytocne to tu budes rozoberat, je to zacarovany kruh, jedna skupina je za, druha proti a bude sa to tu krutit dokial to mod nezamkne ;-)

prinajhorsom, ked budes vyzerat (dost) zle si hlavu das dohola a vlasy dorastu ;-)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh preco nie? v poho :)
ja si chcem dat piercing do nosa a uz som bola rozhodnuta a kamos mi napsail vcera ze radsej nie.:D a ja ze preco? a on no lebo nie do nosa
chapes vzdy budu ludia kt to bude vadit, a druhym sa to bude pacit.:P je to na tebe..aj ja si myslim ze mladi sa chcu odlisovat , nieje na to m nic zle :twisted: dotoho.:)
PS: prinajhorsom to odfarbis na inu farbu.:P
mi-chau
Darca
Darca

axXis napísal:A preco by si musel niekto niec nutne dokazovat? Ja si nechcem nic dokazat, proste sa mi to paci.
Su za tym komplexy, impotencia, neuspech u zien, nedobrovolna asocialita a mnoho inych.
uNreal_saTch^ napísal:lamka o tom ti vsetci hovoria...mozno nie si taky, ako budes potom vyzerat... :idea:
Boh ti zehnaj.
jimino napísal:ved si daj prefarbit vlasy ;-) zbytocne to tu budes rozoberat, je to zacarovany kruh, jedna skupina je za, druha proti a ...
Ak tym myslis mna ja proti nie som, len ho upozornujem ze moze potom budit dojem niekho kym nebude.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

axxis podla mna je to dobre ked mas take bile vlasy,ja som videl dvoch typkov-jeden mal dlhe ulpne bile a druhy ich mal uplne bile a kratko ostrihane,nagelovane ,obidve boli ppci ale neviem ci sa niekomu podari uplne biela farba
Napísať odpoveď