Řidičské oprávnění A1 /dříve AM/

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Řidičské oprávnění A1 /dříve AM/

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Zdarec. Jelikož dovršuji 15 let, ale mám problémy se zdrav. stavem a stabilitou na skútr atd, ovšem i přes to bych si chtěl udělat Řidič. oprávnění A1/ AM. Jednalo by se ovšem o toto: http://www.jawa-auto.com/modely.html JAWA Chic, kterou můžete řídit od 15 let. Jakým způsobem by se ale pak dělaly papíry, když tohleto je jedno z mála aut od 15 a já na skútr nemůžu a i kdyby, tak je to něco jinýho než auto? Vaše nápady a postřehy, rady a doporučení o A1/AM uvítám. Díky
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak na tej stranke pisu ze to mozes riadit od 15r s vodicakom A1/AM, tak by som tomu asi aj veril, ale pre istotu by som sa opytal dakeho instruktora v autoskole co ti na to povie on, jeho nazor pripadne zanlost problematiky a podla toho sa zariadil, lebo ked by ta stopol daky benga, tazko sa budes vyhovarat ze to si cital na webstranke vyrobcu, moze ta poslat tatam :wink:
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:tak na tej stranke pisu ze to mozes riadit od 15r s vodicakom A1/AM, tak by som tomu asi aj veril, ale pre istotu by som sa opytal dakeho instruktora v autoskole co ti na to povie on, jeho nazor pripadne zanlost problematiky a podla toho sa zariadil, lebo ked by ta stopol daky benga, tazko sa budes vyhovarat ze to si cital na webstranke vyrobcu, moze ta poslat tatam :wink:
No takhle, ono jsem to viděl na ČT v AutoMoto Revue, až pak jsem si začal shánět info Neznáte nějakou WWW na který bych se mohl optat? Něco jako poradna? Spíš mi jde o ty benga a taky o způsob, jakým bude probíhat autoškola.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no kedze mas problem so stabilitou na motorke ci skutri, mal by si mat vycvik v podobnom vozidle ako je ta jawa, ale ak taku masinu daka autoskola ma, bude ich ako safranu :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tiez som pozeral dnesne AMR a ta Jawa je otrasna. Za tie prachy daco neskutocne. Radsej si pockaj tie tri roky ...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Jo, taky jsem se na to víc zaměřil a interiér-HRUZA. Jiný auto pro A1 asi neexistuje co? Pokud ne, tak si počkám tři roky a koupím ojetou felícii nebo novou fabii a budu na tom líp. Pokud teda není jiný autíčko pro A1
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No pokial by si chcel na Slovensku skus "Hilek" je po celom svk a robi vodicaky na vsetko.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Jsem z ČR, škoda
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To si niekto robi srandu? 250tacov za kartonovu krabicu s motorom s lepsej kosacky?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

t0m4s3 napísal:To si niekto robi srandu? 250tacov za kartonovu krabicu s motorom s lepsej kosacky?
Obavam sa ze len s akumulacnej vrtacky. Tak stvorliter nemozu dat do ruk 15 rocnemu a za facku to predavat nebudu, lebo to zacne byt popularne a co potom? este by zarobili. :roll:
Napísať odpoveď