Zdarec. Jelikož dovršuji 15 let, ale mám problémy se zdrav. stavem a stabilitou na skútr atd, ovšem i přes to bych si chtěl udělat Řidič. oprávnění A1/ AM. Jednalo by se ovšem o toto: http://www.jawa-auto.com/modely.html JAWA Chic, kterou můžete řídit od 15 let. Jakým způsobem by se ale pak dělaly papíry, když tohleto je jedno z mála aut od 15 a já na skútr nemůžu a i kdyby, tak je to něco jinýho než auto? Vaše nápady a postřehy, rady a doporučení o A1/AM uvítám. Díky
tak na tej stranke pisu ze to mozes riadit od 15r s vodicakom A1/AM, tak by som tomu asi aj veril, ale pre istotu by som sa opytal dakeho instruktora v autoskole co ti na to povie on, jeho nazor pripadne zanlost problematiky a podla toho sa zariadil, lebo ked by ta stopol daky benga, tazko sa budes vyhovarat ze to si cital na webstranke vyrobcu, moze ta poslat tatam
Kibo napísal:tak na tej stranke pisu ze to mozes riadit od 15r s vodicakom A1/AM, tak by som tomu asi aj veril, ale pre istotu by som sa opytal dakeho instruktora v autoskole co ti na to povie on, jeho nazor pripadne zanlost problematiky a podla toho sa zariadil, lebo ked by ta stopol daky benga, tazko sa budes vyhovarat ze to si cital na webstranke vyrobcu, moze ta poslat tatam
No takhle, ono jsem to viděl na ČT v AutoMoto Revue, až pak jsem si začal shánět info Neznáte nějakou WWW na který bych se mohl optat? Něco jako poradna? Spíš mi jde o ty benga a taky o způsob, jakým bude probíhat autoškola.
no kedze mas problem so stabilitou na motorke ci skutri, mal by si mat vycvik v podobnom vozidle ako je ta jawa, ale ak taku masinu daka autoskola ma, bude ich ako safranu
Jo, taky jsem se na to víc zaměřil a interiér-HRUZA. Jiný auto pro A1 asi neexistuje co? Pokud ne, tak si počkám tři roky a koupím ojetou felícii nebo novou fabii a budu na tom líp. Pokud teda není jiný autíčko pro A1
t0m4s3 napísal:To si niekto robi srandu? 250tacov za kartonovu krabicu s motorom s lepsej kosacky?
Obavam sa ze len s akumulacnej vrtacky. Tak stvorliter nemozu dat do ruk 15 rocnemu a za facku to predavat nebudu, lebo to zacne byt popularne a co potom? este by zarobili.