trosku mimo temu:
najvacsia sranda je, ze prave ti, ktori vyzeraju tak hyperslusne su tie najvacsie svine...
my tiez na skole nemozeme nosit napriklad kratasy (ale uz z toho uustili na tristvrtaky), dievcata nemozu minisukne, mame to aj v skolskom poriadku... taktiez, ked je nejaka skolska udalost (vysvedcenie, rozlucka so stvrtakmi, divadlo a pod) a prides v rifliach, tak ta poslu domov sa prezliestSepiroth napísal:V škole to už necítim, som na gympli a pofesori sú tu za prvé zvyknutý a za druhé zväčša inteligentný. Ale sú stále základky, kde sa podľa mňa zachádza tak ďaleko až to nieje v poriadku so zdravým rozumom ani zákonmi. Keď sú za prefarbené vlasy u dievčat, šminky a podobné blbostičky, u chalanov za "drzé" rifle (bratranec mal také tie akoby potrhané...), náhrdelníky ktoré akokoľvek "vzbudzujú pohoršenie", za dlhé vlasy či dokonca prefarbené by chalana pomaly mlátili trstenicou, dokonca aj za gél... keď sú za toto udeľované rovnaké tresty ako za drogy, tak to sakra nieje OK...
kamarat sa musel ist na zakladke povinne ostrihat lebo mal dlhe vlasysmejo napísal:my tiez na skole nemozeme nosit napriklad kratasy (ale uz z toho uustili na tristvrtaky), dievcata nemozu minisukne, mame to aj v skolskom poriadku... taktiez, ked je nejaka skolska udalost (vysvedcenie, rozlucka so stvrtakmi, divadlo a pod) a prides v rifliach, tak ta poslu domov sa prezliest
jo jozuzkazuzka napísal:Ja osobne nemám absolútne nič proti farbeniu vlasov aj u mužov. Keď to niekomu pomôže (či už vo výzore, sebavedomí...), tak prečo nie. Ale zase rôzne divoké farby a strihy podľa mňa odzrkadlujú fakt, že v duši toho človeka sa deje tiež niečo dosť divokého... Každopádne je to tvoje rozhodnutie, tvoje vlasy, tvoj život a tak urob to, čo sa ti páči... Myslím, že 99%-tám Hojkovcov to bude šum a fuk, či máš vlasy hnedé, biele alebo zelené...
no ved prave tohto sa bojím. ja mám tmavohnedé... a aj tak ich mám dosť zničené, lámu sa mi, pri česaní vždy zostane plné umývadlo vlasov a sú aj všade po izbe po zemi...fizz napísal:biele vlasy su fajn....na parochnu. Pokial mas tmave vlasy a chces biele, budes chvilu musiet byt blondak, lebo naraz sa to neda odfarbit. Okrem toho ti to strasne znici vlasy, takze budes vyzerat ako keby ti tie vlasy zmokli a potom ti ich pozula kravaa takisto s bielimi vlasmi budes musiet byt u kadernicky kazde 2 tyzdne ak nechces vyzerat ako kkt a potom tie vlasy budu uz totalne znicene urcite