Stomilionovy jackpot - co s nim?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

jimino:ja nevravim, ze som sa zapotil, ale ze som to dosiahol :) a to je fakt :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Domcek biely plot zlateho retrivera ;) :D
Ale nie snazil by som sa investovat a naplnat svoje vasne cize nejaka draha velmo draha aparatura , potom by som si nejaky maliarsky atelier otvoril a hned ptom nejaky mejtl bar kde by bol kazdy piatok nejaky koncert a kopa goth(p)iciek :D
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

no ja by som si kúpil dom s kamerami a rôznymi bezpečnostnými vychytávkami , nechal by som si vyrobiť vlastné auto a neskôr pridal moje vlastné vylepšenia (nie zrovna vytunenie ,ale dobrá elektronika a iné srandičky) , kúpil by som si SGI počtače a robil perfektnú 3D grafiku ,najal by som pár kamošov , vytvoril najlepší slovenský tím na počítačovú 3D grafiku a vytvoril prvý slvoenský CGI film , niečo by šlo do banky ,rodine by som tiež dal dosť toho (resp. len rodičom a bratovi), niečo dal na bzpečné miesto a kúpil by som aj nejaké zbrane :) , predsa len peniaze kazia charakter a ľudia sú závistliví
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to s tym najlepsim teamom - tak to by uz zaviselo od vasich schopnosti a zrucnosti, nie od penazi :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jimino napísal:tak to by si si velmi neuzil, hiv pozitiv po 5 dnoch :? :!:

:D
kebyze mam 100 milionov vo vacku a aids tak by som na ten aids ani moc nemyslel zil by som zivot na plno az pokial by som nezomrel..nie ? inac za 10rokov sa uz aids bude dat vyliecit :) cize mozno do tych 10 rokov vyhram tych 100 milionov a aids nedostanem :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

MurphY napísal:inac za 10rokov sa uz aids bude dat vyliecit :) cize mozno do tych 10 rokov vyhram tych 100 milionov a aids nedostanem :)
ako to mozes s takou istotou tvrdit? a ked (nedajboze) sa dovtedy objavi nejaka ina nevyliecitelna choroba ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no dobre tak ta istota sa trosicku stratila.. myslel som to ironicky ako cela tato tema :).. aids by som aj tak nechytil viem koho sa mam chytit a koho nie
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

co stym rozflakat...za hodinu
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Poprosim vas, aby ste tu nerozoberali HIV a podobne, na to je tu ina tema. Ja som zalozil temu s umyslom ohladne vyhry a nie ohladom choroby!

Nevie niekto kedy sa to dnes losovalo alebo bude losovat?
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

50mil - na charitu...hadam sa nebudem vyvalovat niekde v grecku a niekto bude hladovat...
ostatok - 2byty v ba,nejake auto,asi by som zalozil nejaku serverovnu,alebo by som sa dal na poskytovanie internetu pomocou optiky

//pre toho co mi dal K- ze "ani sam tej charite neverim" tak mu odkazujem ze za tych 50mil co by som im dal tak by som si riadne overil ci to dostal ten co to mal dostat
//warezman
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja by som kupil daky pozemok /asi nejake pole pri meste/ upravil ho a predal ako stavebny pozemok pre rodinne domy, popripade by som si najal stavebnu firmu a postavil tam rovno tie domy a predaval... len neviem ci by tych 100mil. na to stacilo :smt006
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

jackpot dnes nepadol a pre tych, co sa tu hadali o vyplateni..:
Ján Barczi napísal:Podľa slov člena predstavenstva a riaditeľa odboru stratégie a predaja spoločnosti Tipos Jána Barcziho je na prípadnom výhercovi, akým spôsobom ho vyplatia. Môže si peniaze odniesť v hotovosti, čo je však podľa jeho slov málo pravdepodobné, alebo požiada Tipos o ich zaslanie na účet, prípadne účty. Zo strany Tiposu, ako zdôraznil, s peniazmi problémy nie sú a čakajú pripravené na nového multimilionára.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez by som to minal.. ale povedzme ze 5K na den a zbytok by som prenehal dalsej generacii :)

ale vyhrat to? aby som sa stal psychicky chorym?:/ nie diks..
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Kupil by som dom,s velkym pozemkom a vybudoval by som tam skatepark a PC herňu,nakupil by som tam 40 nadupanych pc a islo by to uz samo od seba hadam :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

norozflakat 80 milionov nieje problem ..predstavte si ze vyhrate to lotto v madarsku to by bol skor namet na temu tam uz zacina byt na mieste otazka co s tym kua...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

prestahoval sa na sever Talianska k moru, kupil tam: nejaku vilku, 2 troj az stvor poschodove domy a prenajimal tam apartmany, 2 auta -Porsche a Land Rover, nieco dal do banky a nieco rozdal rodine a casom nejaku jachticku
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

no tak 1. augusta je zrebovanie o 100 milionov. netipujem, ale z flipu si tipnem :P ak to vyhram, tak zacnem verit v boha a ten sexshop si fakt otvorim :lol:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Podľa hovorkyne Národnej lotériovej spoločnosti Tipos, a. s., Barbary Píseckej sa očakáva vo viac ako 1700 zberných staniciach po celom Slovensku zvýšený počet tipujúcich. Spoločnosť Tipos garantuje prípadnému výhercovi anonymitu. Výhercov azda poteší i skutočnosť, že výhry z hazardných hier nepodliehajú zdaneniu.
takze hra sa skoro o rovnych 100melonov :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

co je to hazardna hra? ved vsetky sudaze si ziadaju nejaky tvoj vklad takze hazardujes
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no takze kedze sa to nezdani tak by som sa zasobil toaletakom na 5 rokov :D kazdy mesiac by mi doviezli rovno domov 30 ks toaletaku :D mesacne
Napísať odpoveď