Stomilionovy jackpot - co s nim?
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja by som si kúpil dom s kamerami a rôznymi bezpečnostnými vychytávkami , nechal by som si vyrobiť vlastné auto a neskôr pridal moje vlastné vylepšenia (nie zrovna vytunenie ,ale dobrá elektronika a iné srandičky) , kúpil by som si SGI počtače a robil perfektnú 3D grafiku ,najal by som pár kamošov , vytvoril najlepší slovenský tím na počítačovú 3D grafiku a vytvoril prvý slvoenský CGI film , niečo by šlo do banky ,rodine by som tiež dal dosť toho (resp. len rodičom a bratovi), niečo dal na bzpečné miesto a kúpil by som aj nejaké zbrane
, predsa len peniaze kazia charakter a ľudia sú závistliví
kebyze mam 100 milionov vo vacku a aids tak by som na ten aids ani moc nemyslel zil by som zivot na plno az pokial by som nezomrel..nie ? inac za 10rokov sa uz aids bude dat vyliecitjimino napísal:tak to by si si velmi neuzil, hiv pozitiv po 5 dnoch![]()
-
dexter7007
Zablokovaný
50mil - na charitu...hadam sa nebudem vyvalovat niekde v grecku a niekto bude hladovat...
ostatok - 2byty v ba,nejake auto,asi by som zalozil nejaku serverovnu,alebo by som sa dal na poskytovanie internetu pomocou optiky
//pre toho co mi dal K- ze "ani sam tej charite neverim" tak mu odkazujem ze za tych 50mil co by som im dal tak by som si riadne overil ci to dostal ten co to mal dostat
//warezman
ostatok - 2byty v ba,nejake auto,asi by som zalozil nejaku serverovnu,alebo by som sa dal na poskytovanie internetu pomocou optiky
//pre toho co mi dal K- ze "ani sam tej charite neverim" tak mu odkazujem ze za tych 50mil co by som im dal tak by som si riadne overil ci to dostal ten co to mal dostat
//warezman
-
makaveli
King
jackpot dnes nepadol a pre tych, co sa tu hadali o vyplateni..:
Ján Barczi napísal:Podľa slov člena predstavenstva a riaditeľa odboru stratégie a predaja spoločnosti Tipos Jána Barcziho je na prípadnom výhercovi, akým spôsobom ho vyplatia. Môže si peniaze odniesť v hotovosti, čo je však podľa jeho slov málo pravdepodobné, alebo požiada Tipos o ich zaslanie na účet, prípadne účty. Zo strany Tiposu, ako zdôraznil, s peniazmi problémy nie sú a čakajú pripravené na nového multimilionára.
-
PACO8
Light Professional
takze hra sa skoro o rovnych 100melonovPodľa hovorkyne Národnej lotériovej spoločnosti Tipos, a. s., Barbary Píseckej sa očakáva vo viac ako 1700 zberných staniciach po celom Slovensku zvýšený počet tipujúcich. Spoločnosť Tipos garantuje prípadnému výhercovi anonymitu. Výhercov azda poteší i skutočnosť, že výhry z hazardných hier nepodliehajú zdaneniu.