Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

nechcem objatie zdarma.sa mozu hipici tamto v japonsku objimat.kebyze sa na mna vyruti taky tak sa zlaknem a vyp*cujem ho.si zase raz vymysleli vtakovinu... :roll:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Obcas mam taku naladu ze by som vsetkych vyobjimala... :)
Podla mna to nie je zly napad a urcite by som sa pridala ved take objatie vie spravit den omnoho krajsim ked citite trocha ludskej lasky...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

zuzuzu napísal:Obcas mam taku naladu ze by som vsetkych vyobjimala... :)
Podla mna to nie je zly napad a urcite by som sa pridala ved take objatie vie spravit den omnoho krajsim ked citite trocha ludskej lasky...
to je, ale nie od niekoho cudzieho...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ETieNne napísal:Opakujem takéto kampane sú pre mňa pi*****.. a viete prečo???

.....

Tí ľudia ma obijímu ale opýtaju sa má ako sa mám a či ma niečo netrápi, ako sa volám a odkiaľ som???? Nie, dajú mi tabuľu a pôjdu ďalej... :roll:
ehm... nechapem ten negativizmus ked sa ti to nepaci tak sa nezapajaj, ja sa tiez nejdem (aj ked objatie od nejakej milej holky by som urcite neodmietol :) ... ale v tej kampani ide PRAVE o to aby sme, aj ked len na chvilu, zabudli na vsetky tie starosti a problemy co si opisoval. ale zase na druhu stranu tebe to mozno vyhovuje mysliet stale na svoje problemy a <>vat aky je zivot k tebe nespravodlivy :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Kupo, ja **pi*i** na svoje problémy, som za nich vďačný, za všetky, problémom sa snažím vyhýbať, predchádzať, alebo ich riešiť. A nikde som tam nepičoval na svoje problémy ani nehovoril o nespravodlivosti života.

Ja som hovoril, že free hugs nevedie poďľa mňa nikam, ak tak, tak len povrchne a že sa mi takéto kampane nepáčia.

Sám si napísal že od pekného dievčaťa by Ťa to potešilo, a od 80 ročného uslintaného deduška už nie čo? :wink:

Proste pre mňa to je len pokrytecká kampaň ako väčšina ostatných.

Niekomu to možno vyhovuje niekomu nie, ale nech sa to aspoň nenafukuje... :roll:

To som tým chcel povedať :wink:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ETieNne napísal:Kupo, ja **pi*i** na svoje problémy, som za nich vďačný, za všetky, problémom sa snažím vyhýbať, predchádzať, alebo ich riešiť. A nikde som tam nepičoval na svoje problémy ani nehovoril o nespravodlivosti života.
ved ja viem ze si nikde ne<> na svoje problemy ani o nespravodlivosti zivota, to preto som pouzil slovo mozno, aby bolo jasne ze si niesom isty ci to tak je
ETieNne napísal:Ja som hovoril, že free hugs nevedie poďľa mňa nikam, ak tak, tak len povrchne a že sa mi takéto kampane nepáčia.
dobre ved ja nic, ja mam na salame ci sa ti pacia alebo nepacia taketo kampane. mne sa nahodou tato kampan paci, som rad ze existuju ludia co nemyslia len a len na seba, a dokazu takto sprijemnit den nielen sebe ale aj niekomu inemu, a ani mi nevadi ze tato kampan MOZNO nepovedie nikam, hlavne ze sa snazia, no nie? :)
ETieNne napísal:Sám si napísal že od pekného dievčaťa by Ťa to potešilo, a od 80 ročného uslintaného deduška už nie čo? :wink:
presne tak... preto som aj napisal ze by som sa tej kampane nezucastnil
ETieNne napísal:Proste pre mňa to je len pokrytecká kampaň ako väčšina ostatných.
ako vacsina ostatnych??ak myslis tie typu svetovy skok atd. tak neviem.... podla mna to ani niesu kampane len nejaky pokus o zart alebo recesiu. ufff.... teraz som chcel uviest nejaky priklad na nejaku "pokrytecku" kampan ale akosi o ziadnej neviem ;)
ETieNne napísal:Niekomu to možno vyhovuje niekomu nie, ale nech sa to aspoň nenafukuje... :roll:
akoze o tejto kampani viem uz asi rok (odkedy som videl prve video) a nejak sa mi nezda ze sa to nafukuje, proste to normalne rastie ako kazda takato kampan. alebo si myslis ze ked sa to dostalo na hojka tak uz to je tak strasne nafuknute, ze uz o tom snad vie kazdy clovek na slovensku? :) nafuknute to bude az vtedy ked si o tom zajtra precitam v novinach, vypocujem v radiu, v televizii to budu davat vo vsetkych televiznych novinach a ked pojdem vecer do mesta tak tam bude pobehovat 15ludi so stitkami "free hugs"
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Na Slovensku?? tazko... na Slovensku neziju dobri (chapavi, mili, priatelski...) ludia... cest vynimkam :(
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MicHo napísal:Na Slovensku?? tazko... na Slovensku neziju dobri (chapavi, mili, priatelski...) ludia... cest vynimkam :(
jj asi tak.najskor by takych ludi niekto skopal ze su buze****.u nas sa to rozsiri tak ako vsetko s 3-5 rocnym odstupom
mne osobne sa to ale paci :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Takže dnes som spáchal Free hug v Trenčíne

napodiv dosť dobre
ja + 4 dievcata z toho 1 sa pridalo neskor dobrovolne

obejmuli sme mozno cca 150 ludi

Strucne zhrnutie - som nadmerne spokojny , brzo (nie zajtra a ani pozajtra) pridam video

:roll:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

znie to velmi zaujimavoo ;o))))
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

heh... je to celkom milé...ale ked si to predstavim...idem si tak po ulici a vidim niekoho z napisom FREE HUGS tak nefm nefm ci by som na toho cloveka skocil... (samozrejme, keby to bolo pekne dievca, tak by som ani nerozmyslal... :D)

ale nápad je to celkom poho...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mne sa tento napad velmi paci, a urcite by som to podporila!:) ved preco neobjat cloveka, ked objimanie je take krasne? :oops: :P
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

akoze linkman myslel som si neco ine o tebe taketo blbosti vymyslat..blbost blbost a este raz blbost.. dojde mi to divne objat neakeho chlapa.. a ked uz obimes neaku zenu tak nikdy nevies co spravi ci ti jednu prije*** ci nevyleze z rohu neaky buchac a dostanes na ...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

pri terajsej mentalite slovenskeho ludu a hlavne sposobe zivota (stres, nahananie sa za peniazmi aby bolo z coho ucty poplatit,, etc.) to velku buducnost podla mna u nas nema, aspon nie dnes. no napriek tomu ak sa nieco taketo bude konat, urcite to podporim, vravte si co chcete ale podla mna je to dobra myslienka :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

to sa fakt tak nudite doma podaktori ze sa chodite po uliciach objimat sa? :roll: Podla mna uplna blbost. Za chvilu bude free kiss, free fuck.....
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ja by som take objimanie prijal.. ak by niekto prisiel (normalny), ze objiem ta tak preco nie??? =))
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna to nieje blbost, je to super napad ako vyjadrit lasku ..pretoze dnesny svet je taky uponahlany ze na nu ludia zabudaju
a navse ty ani nevies kolko je takych ludi na svete co nikdy neboli objati..a chceli by to ..a nich v ich okoli ich neobjima.. :(
ked aspon jednemu cloveku skraslis den STOJI TO ZATO!!
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mne sa to páčí....nápad je to veľmi dobrý...ale keď sa ľudia nezmenia je to oničom...zopár z vás tu písalo (obrazne)že keby vidíte niekho takého v meste tak radšej prejdete na druhu stranu ale keby to bolo pekné dievča tak jej skočíte do náručia....a toto sa mi moc nepáči :wink:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

mohla by to byt haluz ale neviem ako by to zobral slovensky narod s tym jeho rozmyslanim
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Opak napísal:mne sa to páčí....nápad je to veľmi dobrý...ale keď sa ľudia nezmenia je to oničom...zopár z vás tu písalo (obrazne)že keby vidíte niekho takého v meste tak radšej prejdete na druhu stranu ale keby to bolo pekné dievča tak jej skočíte do náručia....a toto sa mi moc nepáči :wink:
nepaci ? radsej by si chcel od peknej babenky obimut alebo od 60 rocneho tipka s pivnym sudom a smrdi mu z hubu ?
Napísať odpoveď