Free HUGS - Objatie zadarmo :)
ehm... nechapem ten negativizmus ked sa ti to nepaci tak sa nezapajaj, ja sa tiez nejdem (aj ked objatie od nejakej milej holky by som urcite neodmietolETieNne napísal:Opakujem takéto kampane sú pre mňa pi*****.. a viete prečo???
.....
Tí ľudia ma obijímu ale opýtaju sa má ako sa mám a či ma niečo netrápi, ako sa volám a odkiaľ som???? Nie, dajú mi tabuľu a pôjdu ďalej...
Kupo, ja **pi*i** na svoje problémy, som za nich vďačný, za všetky, problémom sa snažím vyhýbať, predchádzať, alebo ich riešiť. A nikde som tam nepičoval na svoje problémy ani nehovoril o nespravodlivosti života.
Ja som hovoril, že free hugs nevedie poďľa mňa nikam, ak tak, tak len povrchne a že sa mi takéto kampane nepáčia.
Sám si napísal že od pekného dievčaťa by Ťa to potešilo, a od 80 ročného uslintaného deduška už nie čo?
Proste pre mňa to je len pokrytecká kampaň ako väčšina ostatných.
Niekomu to možno vyhovuje niekomu nie, ale nech sa to aspoň nenafukuje...
To som tým chcel povedať
Ja som hovoril, že free hugs nevedie poďľa mňa nikam, ak tak, tak len povrchne a že sa mi takéto kampane nepáčia.
Sám si napísal že od pekného dievčaťa by Ťa to potešilo, a od 80 ročného uslintaného deduška už nie čo?
Proste pre mňa to je len pokrytecká kampaň ako väčšina ostatných.
Niekomu to možno vyhovuje niekomu nie, ale nech sa to aspoň nenafukuje...
To som tým chcel povedať
ved ja viem ze si nikde ne<> na svoje problemy ani o nespravodlivosti zivota, to preto som pouzil slovo mozno, aby bolo jasne ze si niesom isty ci to tak jeETieNne napísal:Kupo, ja **pi*i** na svoje problémy, som za nich vďačný, za všetky, problémom sa snažím vyhýbať, predchádzať, alebo ich riešiť. A nikde som tam nepičoval na svoje problémy ani nehovoril o nespravodlivosti života.
dobre ved ja nic, ja mam na salame ci sa ti pacia alebo nepacia taketo kampane. mne sa nahodou tato kampan paci, som rad ze existuju ludia co nemyslia len a len na seba, a dokazu takto sprijemnit den nielen sebe ale aj niekomu inemu, a ani mi nevadi ze tato kampan MOZNO nepovedie nikam, hlavne ze sa snazia, no nie?ETieNne napísal:Ja som hovoril, že free hugs nevedie poďľa mňa nikam, ak tak, tak len povrchne a že sa mi takéto kampane nepáčia.
presne tak... preto som aj napisal ze by som sa tej kampane nezucastnilETieNne napísal:Sám si napísal že od pekného dievčaťa by Ťa to potešilo, a od 80 ročného uslintaného deduška už nie čo?![]()
ako vacsina ostatnych??ak myslis tie typu svetovy skok atd. tak neviem.... podla mna to ani niesu kampane len nejaky pokus o zart alebo recesiu. ufff.... teraz som chcel uviest nejaky priklad na nejaku "pokrytecku" kampan ale akosi o ziadnej neviemETieNne napísal:Proste pre mňa to je len pokrytecká kampaň ako väčšina ostatných.
akoze o tejto kampani viem uz asi rok (odkedy som videl prve video) a nejak sa mi nezda ze sa to nafukuje, proste to normalne rastie ako kazda takato kampan. alebo si myslis ze ked sa to dostalo na hojka tak uz to je tak strasne nafuknute, ze uz o tom snad vie kazdy clovek na slovensku?ETieNne napísal:Niekomu to možno vyhovuje niekomu nie, ale nech sa to aspoň nenafukuje...![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
susenejablko
Light Star
pri terajsej mentalite slovenskeho ludu a hlavne sposobe zivota (stres, nahananie sa za peniazmi aby bolo z coho ucty poplatit,, etc.) to velku buducnost podla mna u nas nema, aspon nie dnes. no napriek tomu ak sa nieco taketo bude konat, urcite to podporim, vravte si co chcete ale podla mna je to dobra myslienka 
-
caesar1987
Addict
-
Eritrea
Star
podla mna to nieje blbost, je to super napad ako vyjadrit lasku ..pretoze dnesny svet je taky uponahlany ze na nu ludia zabudaju
a navse ty ani nevies kolko je takych ludi na svete co nikdy neboli objati..a chceli by to ..a nich v ich okoli ich neobjima..
ked aspon jednemu cloveku skraslis den STOJI TO ZATO!!
a navse ty ani nevies kolko je takych ludi na svete co nikdy neboli objati..a chceli by to ..a nich v ich okoli ich neobjima..
ked aspon jednemu cloveku skraslis den STOJI TO ZATO!!
nepaci ? radsej by si chcel od peknej babenky obimut alebo od 60 rocneho tipka s pivnym sudom a smrdi mu z hubu ?Opak napísal:mne sa to páčí....nápad je to veľmi dobrý...ale keď sa ľudia nezmenia je to oničom...zopár z vás tu písalo (obrazne)že keby vidíte niekho takého v meste tak radšej prejdete na druhu stranu ale keby to bolo pekné dievča tak jej skočíte do náručia....a toto sa mi moc nepáči