a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
No mam taky probleeeem....chodil som so spolucziackou na strednu....od prveho rocnika sme vychadzali spolu velmi dobre.....uz je po skole a mame sa velmi radi ako brat a sestra......a prisiel ten problem!!
som sa do nej asi rachol....vzdy ked sme spolu citim sa s nou tak fajn,bavim sa s nou a ona tak isto....vravime si ze sa "lubime" ale seci vieme ze to je len fraza a je to detinske......povedal som jej ze ju asi lubim....ona ma teraz sraca ktoreho lubi....cize super vsetko je to take zamotane.....poradte co mam robit???lebo ja bez nej necem byt a s nou nemozem kedze ma sraca.....vravela mi ze ma nikdy nece stratit ale ja nemozem byt v jej blizkosti a spravat sa ako kamarat ked cem nieco viac....poradte co robit aby som sa netrapil??mam ju nechat a zabudnut na nu???to je podla mna najlepsie riesenie i ked ona potom bude trpiet ze uz nesme super kamosi a sme sa rozisli......tak vravte cakam na vase potstrehy a nazory
....diky
Hmm Kayci mas to tazke no asi neni riesenie aby to nebolalo teba ci ju kedze ma frajera a ma ho rada tak na vztah s nou mozes zatial zabudnut ... ste dobry kamarati ona ta nechce stratit no ty nedokazes uz byt nadalej s nou len ako kamarat tak tu mas len moznost ze sa cez to niejak dostanes a budes s nou nadalej kamarat (ber to z tej lepsej stranky aspon si v jej blizkosti a casom ak by jej to nevyslo mozes ist na to
) a ak sa cez to nedokazes preniest tak ostava len prestat s nou tolko udrziavat kontakt a zacat pomaly zabudat hladat niekde inde ... no dobrych skutocnych kamaratok neni nikdy dost takze si to dobre z vas ci ti to priatelstvo medzi vami nestoji za to aby si sa radsej cez to preniesol a ostal s nou aspon priatel ...neviem ci sa ti oplati stratit priatelku kvoli tomu ze ju lubis i ked viem ze byt v jej blizkosti a nemoct ju mat je asi nesmierne takze ...
diky za rady......mas pravdu je to brutal tazke byt s nou a zaroven nemat ju
ona je strasne super baba a prvykrat som sa v zivote do dakoho tak zblaznil....nevem co robit....ani necem s nou byt ked ju nemozem mat ale zasa ani nece ju strati
fakt za 20 rokov som nepoznal co je to laska az teraz...a samozrejme nestastna laska
no nezavidim ti ani moc neni co ... ale si prvy krat skutocne zalubeny a asi to bude i prve sklamanie ale vazne neboj teraz si povies ze je to otrpana fraza (co v podstate i hej heh) ale vazne cas to vyriesi ... skus s nou byt nadalej len kamarat a hladat inde staci sa poobzerat dookola a uvidis ze niejaka sa skor ci neskor ukaze , skus si vyrazit s chalanmi do mesta a tak , ale necakaj ze hned niejaku zbalis alebo tak proste sa chod len zabavit prejdes na ine myslienky a mozno sa casom niejaka i ukaze ... a s tou ak nedokazes to nechat tak ako to je tak ostava uz len ta horsia moznost proste prestat s nou byt tolko v kontakte , ale neviem toto sa ti podla mna nevyplati ...kayci napísal:...
-
pirat3
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
mne sa toto toiez stalo,ze mi holka povedala,ze som pre nu ako brat..vtedy este chodila s mojim kamosom a spolutanecnikom zo suboru a spolukaplnikom z kapely..podotykam je to jeden clovek
...vznikla dovera...kecali sme spolu o vsetkom..ale nic viac..lenze on ju potom nechal a ja som cakal co sa stane..mal som stastie...8 mesiacov spolu chodime a je to super....ale nebolo mi vsetko jedno,ked mi povedala,ze som pre nu ako brat..lebo uz ctedy som ju lubil..no..LOL
-
retsil
Light Star
hell
heh, nehram nahodou aj ja s tebou v kapele?pirat3 napísal:mne sa toto toiez stalo,ze mi holka povedala,ze som pre nu ako brat..vtedy este chodila s mojim kamosom a spolutanecnikom zo suboru a spolukaplnikom z kapely..podotykam je to jeden clovek...vznikla dovera...kecali sme spolu o vsetkom..ale nic viac..lenze on ju potom nechal a ja som cakal co sa stane..mal som stastie...8 mesiacov spolu chodime a je to super....ale nebolo mi vsetko jedno,ked mi povedala,ze som pre nu ako brat..lebo uz ctedy som ju lubil..no..LOL
-
dexter7007
Zablokovaný
ak ste super priatelia je tazke sa rozhodnut ci risknete priatelstvo a vrutite sa do vztahu ktory vam pravdepodobne vydrzi ovela kratsie ako by vam vydrzalo vase priatelstvo..a ak ste obidvaja stastni spolu ako priatelia tak je to v pohode ale ked mate stale pocit ze by ste mali byt viac ako priatelia tak..Lúšťa napísal:ja s jednym super kamosom sme chceli spolu chodit ... ale neskor sme si uuvedomili ze to moze skoncit zle a nemusi..ale ze nebudeme riskovat priatelstvo ktore ma cenu vsetkeho na svete...
poznam ten pocit my sme to zatial tiez neriskovali hoci minule sme uz k tomu mali velmi blizko..nechceme si navzajom ublizit..na to sa mame priliz radi..a priatelstvo je niekedy viac
-
rivatnt2
Light Expert
tak a jej frajerom sa stal moj 9rokov najlepsi kamarat. a nejak sa nic nezmenilo. uz ju nelubim ale za to stale best friendka a on best friend.Shark NX napísal:rivatnt2 poznam tvoju situaciu aj mne sa to stalo ... a poviem ti jedno .... urob si z jej frajera kamosa a uvidis ze to prejde ... mne sa to stalo ked ma moja byvala (teraz velmi dobra kamaratka) pozvala do mesta na kavu ...a priviedla si aj terajsieho frajera ... prvych 5min som bol taky nesvoj ... ale som z jej chalanom hodil rec a uz som to hodil za hlavu ... z jej terajsim som v pohode kamos ... a na ziarlenie som uplne zabudol